Παίξτε το UEFA Euro 2012 στο… FIFA 12!

Άργησε λίγο να το ανακοινώσει η ΕΑ λόγω του φρέσκου FIFA Street, αλλά επιτέλους το επίσημο παιχνίδι του UEFA Euro 2012 είναι γεγονός. Μόνο που αυτή τη φορά, δεν μιλάμε για ξεχωριστό τίτλο, αλλά για… expansion του FIFA 12! Το Euro 2012 αναπαράγει όλο το δράμα και τον ενθουσιασμό του επίσημου τουρνουά με τις 53 εθνικές ομάδες, τα οκτώ επίσημα στάδια, καθώς και όλη τη φαντασμαγορία και την ατμόσφαιρα της διοργάνωσης.

Μπορείτε να αγωνιστείτε online για την εθνική υπερηφάνεια και δόξα της αγαπημένης σας χώρας εναντίον αντίπαλων εθνών στη φάση των ομίλων, να προχωρήσετε μέσω των νοκ-άουτ αγώνων και τελικά να διεκδικήσετε τον τίτλο. Επιπλέον, μια live υπηρεσία μεταφέρει στο παιχνίδι πραγματικές καταστάσεις και εικόνες, τόσο από τα προκριματικά, όσο και από όλη την διάρκεια του Εuro 2012, επιτρέποντάς σας να ξαναζήσετε δραματικά στιγμιότυπα, με προκλήσεις βασισμένες σε πραγματικούς αγώνες. Οι προκλήσεις σας επιτρέπουν να κερδίζετε πόντους εμπειρίας και να ανεβαίνετε επίπεδα στο προφίλ σας στο EA Sports Football Club.

Το Euro 2012 θα βγει στις 24 Απριλίου ως digital download για το FIFA 12 σε PS3, Xbox 360 και PC, με τιμή ~20 ευρώ/ 1800 MS Points/ 2500 FIFA Points. Πολύ σωστή κίνηση να βγει ως expansion.

Πηγή: Game20.gr

Επεξεργάστηκε την 29 Μαρτίου 2012 18:06

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.