HTC One (M8) vs. Samsung Galaxy S5 vs. Sony Xperia Z2 [poll]

Με την επίσημη ανακοίνωση του νέου HTC One (M8) ολοκληρώνεται το παζλ με τα πρώτα ισχυρά Android smartphones του 2014 που θα αναμετρηθούν στα ράφια των καταστημάτων αυτόν τον Απρίλιο. Samsung Galaxy S5, Sony Xperia Z2, HTC One (M8) ή κάποιο άλλο. Πάρτε μέρος στη μεγάλη δημοσκόπηση του Techblog και πείτε τη γνώμη σας!

HTC One (M8) πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
Samsung Galaxy S5 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
Sony Xperia Z2 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Επεξεργάστηκε την 26 Μαρτίου 2014 8:39

Σχόλια

  • Το μόνο που αξιζει να προτιμήσεις απο τα φετινά είναι το xperia z2. Όλα τα αλλα είναι σχεδόν ίδια με τα περσινά. Προσωπικά εγώ το καλοκαίρι που θα πάρω κινητό θα πάρω περσινό να γλιτώσω λεφτά και να τα δωσω κάπου που θα αξιζουν περισσότερο.

  • Για μένα το z2 είναι το πιο πλήρες από όλα οθόνη κατασκευή κάμερα επεξεργαστής μπαταρία αδιάβροχο!γι'αυτό λοιπόν z2!

  • Το HTC ειναι πολύ δυνατό κατα την γνώμη μου. Αλλα προτιμώ να αγοράσω περσινό μοντέλο. Με πολύ χαμηλότερη τιμή στο το internet απο οτι σε οποιοδήποτε μαγαζί. Έτσι και αλλιώς πάνω κάτω τα περισσότερα έχουν παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά με τα φετινά.

  • προσωπικά στην δημοσιοποιήσει θα έβαζα και το καλύτερο τηλέφωνο το LG G2

  • ->Bάσει τεχνικών χαρακτηριστικών στα χαρτιά ψηφίζω Z2.
    ->Βάσει πραγματικών δυνατοτήτων , δεν έχω ιδέα γιατί δεν έχω χειριστεί κανένα από τα 3 και δεν έχω δει συγκριτικά tests. ( δεν εννοώ quadrant,antutu και λοιπές βλακείες. Εννοώ συγκριτικά rom, κάμερας ,μπαταρίας, οθόνης κτλ )
    ->Βάσει design, Z2 γιατί δεν μου αρέσουν τα αυγοειδή σχήματα.

  • @techbuster ,3gb ram ,stereo double speakers ,led ips display ,snapdragon 801 ,camera 20.7 mp ,f2.3 αντί του f2.0 του Z1 ,4k video ,tap to wake και λοιπά
    επίσης δεν έχει ζελατίνες μπρός και πίσω

  • @techbuster δεν έχει αλλάξει τόσο πολύ αλλά αυτά που έχει αλλάξει το έχει κάνει ένα ολοκληρενο κινητό . Έχει την μεγαλύτερη μπαταρία από όλα αυτά , την καλύτερη κάμερα , παρά πολύ καλό design , αδιάβροχο και όχι απλώς ανθεκτικό και όχι τόσο blotware σε σχέση με τα αλλά .

  • Μα ποιος επιλέγει το HTC;
    Με ελάχιστες διαφορές για εμένα θα έπαιρνα Ζ2, διότι είναι ελαφρώς καλύτερο από S5...
    Δεν θεωρώ ότι διαθέτει, κάποιο από τα κινητά αυτά, μια οποιαδήποτε καινοτομία ή λεπτομέρεια που θα με έκανε να θέλω να το πάρω... Για ακόμη μία φορά μόνο οι καθιερωμένες - πλέον - μικροβελτιώσεις εξάμηνου...

  • Μα ποιος επιλέγει το HTC;
    Με ελάχιστες διαφορές για εμένα θα έπαιρνα Ζ2, διότι είναι ελαφρώς καλύτερο από S5...
    Δεν θεωρώ ότι διαθέτει, κάποιο από τα κινητά αυτά, μια οποιαδήποτε καινοτομία ή λεπτομέρεια που θα με έκανε να θέλω να το πάρω... Για ακόμη μία φορά μόνο οι καθιερωμένες - πλέον - μικροβελτιώσεις εξάμηνου...

  • Ζ2 παιδιά αλλά κάτι με χαλάει δεν ξέρω τι..... το σχέδιο , το μέγεθος.... δεν μου κάθεται καλά.

  • Ζ2 ειναι ενα κλικ πιο πανω απο το htc σε χαρακτηριστικα αλλα το htc ειναι πιο ομορφο λογο του αλουμινιου και του μεγεθους

  • @Takis σπουδαίες διαφορές! Από το Z είναι ναι αλλά από το Z1 όχι!

    Προσωπικά κανένα δεν θα έπαιρνα και όταν λεω κανενα εννοώ κανένα του 2014 smartphone!

    Με G2 s4 note3 και One θα ήμουν καλυμμένος!

  • Ολοι λετε το μακρυ και το κοντο σας αλλα παλι πρωτο σε πωλησεις και στα reviews το S5 θα'ναι οποτε χαλλλαρα S5...!!!

  • Εγώ περιμένω να δω από κοντά αν το S5 είναι πολύ μεγάλο..Το Z2 όσο καλό και να είναι στα χαρτιά αφού έχω πιάσει το Z1 και μου φάνηκε πολύ μεγάλο και το Z2 είναι ίδιο απλά λίγο μεγαλύτερο,για μένα αποκλείεται.
    Μακάρι το G3 να μη βγει 5.5 ίντσες αλλά μικρότερο αλλιώς δεν ξέρω τι θα πάρω το καλοκαίρι :/...

  • Xperia z2!!! Αν βγάλει και το μικρότερο Z2 όπως το xperia z1 compact. Θα είναι σούπερ!!!!

  • Μην συγκρίνετε το z2 με το z1 κατά πόσο έχει βελτιωθεί,η sony βγάζει ναυαρχίδα κάθε 6 μήνες...αν συγκρίνεις z-z2 sgs4-sgs5 htc one(M7)-htc one(M8)που όλα ήταν ναυαρχίδες με διαφορά ενός χρόνου τότε ναι η sony έχει κάνει με διαφορά τις περισσότερες αλλαγές!

  • Όλοι εσεις που θεωρειτε το z2 καλυτερο απο ολα, για ποιον λογο? Εγω προτιμω s5 αν και σε ομορφια ψηφιζω one(m8) αλλα η ομορφια ειναι υποκειμενικο. Ο αλλος λεει z2 γτ εχει καλυτερη καμερα. Συγκρινες τις αλλες και δεν αρεστηκες ? Στα χαρτια ολα καλα γραφονται απο κοντα ομως ερχεται η απογοητευση. Ειναι λεει ο αλλος το z2 αδιαβροχο, γτ το s5 τι ειναι ??!!! Εχει καλυτερο επεξεργαστη γραφουν αλλοι την ιδια στιγμη που και τα 3 φορανε τον ιδιο. Φαγωθηκατε με τα 3 GB ram ενω δεν παιζουν ρολο. Και τα αϊφον με 1GB τρεχουν σφαιρα και δεν πιστευω να το αρνειτε κανεις αυτο. Πιαστε τα απο κοντα, συγκρινετε τα και μετα εκφερετε γνωμη. Μην ειστε απο την αρχη καθετοι. Και για το s4 τα ιδια ελεγαν εδω μεσα το 80 % αλλα σαρωσε και φετος στις πωλησεις, ενω τα αλλα εμειναν παρα πολυ πισω. 😊😌

  • εντύπωση 3 (θα τα βάλω σε σειρα όποιο μου άφησε μεγαλύτερη εντύπωση)

    oppo find 7
    sony xperia z2
    htc one

    δεν θα πάρω κανένα όμως ολα παρατραβάνε σε μέγεθος (έχουμε ξεφύγει φέτος) one και το z2 είναι κοντά στα επίπεδά του note 3 και το find το ξεπερνά μαλιστα...... το s5 με άφησε παγερό αδιάφορο

    αν θα έπαιρνα καποιο smartphone τώρα θα ήταν η LG G2 32 gb η το xperia z1 compact και xiaomi mi2s

  • @simosxatsis ένταξη καταλάβαμε ότι είσαι φανατικός της samsung αλλά μην κρίνεις και τις απόψεις των άλλων . Οι πωλήσεις ενός κινητού δεν σημαίνουν τίποτα για μένα και πιστεύω και για πολλούς άλλους και τα reviews του s5 δεν ειναι και τα καλύτερα . Άλλωστε το s5 το φωνάζει είμαι χάλια . Για να ξεκαθαρίσω την άποψη μου δεν είμαι χατερ της Samsung απλώς κρίνω ότι δεν μου αρέσει οποία και εταιρία ειναι αυτή .

  • Ανάμεσα σε αυτα επιλεγω το Ζ2 ειναι σε ολα ενα κλικ πιο πανω.περσυ εκανε πολυ καλη προσπάθεια. Με το Ζ1 αλλα το μεγεθος σε σχεση τα αλλα φαινοταν μεγαλο φετος ομως που κ οι αλλοι κατασκευστες βγαλανε τις ναυαρχιδες τους στο ιδιο μεγεθος ειναι απλα πρωτο.ειναι η καλυτερη επιλογη για να αγορασει καποιος μεχρι το καλοκαιρι που θα βγει το G3 :-)

  • Παντως η αληθεια παιδια ειναι οτι φετος ειναι η καταλληλη χρονια για να παρεις κινηταρα android με 300-400 με τα περινα μοντελα. Η αν περιμενει κανεις με την ιδια τιμη τα φετινα η με ακομα χαμηλοτερη τα περσινα. Αν θελει δηλαδη καποιος galaxy τσιμπαει τωρα s4 με μια ωραια θηκουλα ματ να μην ειναι γλιστερο απο πισω, για ελαχιστα χρηματα και εχει κινηταρα. Αντιστοιχα τσιμπαει φουλ αλουμινενιο κινητο το htc one.

  • Για όσους λέγατε για την μπαταρία ότι είναι λίγη τραβάτε δείτε το συγκριτικό του phonearena!
    Το lg g2 το κάνει σκόνη και έχει και μεγαλύτερη μπαταρία!

  • S5 για εμένα! Είδα ένα στο πλαίσιο μου άφησε Καλή εντύπωση Ίσως η πιο ώριμη συσκευή της σειράς s.

  • Το lg g2 σε συνδυασμό με την τίμη του (330 ευρώ στα sktoutzομάγαζα) είναι μακρά το καλύτερο κινητό...

  • Τσεκαρετε και το gs4 black edition 330 skroutz. Αυτο και το lg ειναι γιγαντες για τα λεφτα τους. To htc one καλα κρατει στα 400 αλλα ειναι μεταλλο.

  • Και αδιάβροχοοοο!!!
    πατήστε All New HTC One (M8) Water Test - Water Resistant? και δείτε το βίντεο!

  • LG G2 προς το παρών και περιμένω το G3 λογικά κάπου στον Μάιο ή Ιούνιο

  • Lumia 1520 ρε παιδιά..
    Μεγάλο.. άψογη κάμερα ,τρομερές επιδώσεις. Απλά έχω βαρεθεί τα αντρόιτ.
    Μετα Z2.
    Πάντος δηλώνω απογοητευμένος με τηνκάμερα του νεου one .(κατοχος one)
    Η Ητc κλίνει

  • Ψήφισα z2 αλλά ήμουν και πολυ κοντα στο HTC... Αυτό το μέταλλο είναι πραγματικά απίστευτο!!! Πολύ όμορφο και γενικά αν και είμαι φαν τησ σονυ μου αρεσουν πολύ τα HTC.βγάζει ωραία και προσεγμένα κινητά

  • Oppo Find 7 QHD..Ειναι το μοναδικό με specs 2014..Oλα τ άλλα είναι περσινά ξινά σταφύλια έως τώρα

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.