HTC One X ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το HTC One Χ στο ανθρακί σκούρο χρώμα που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά. Το One Χ είναι η τωρινή ναυαρχίδα της HTC και το πρώτο τετραπύρηνο Android smartphone που κυκλοφορεί στην αγορά. Έρχεται με τον επεξεργαστή NVIDIA Tegra 3 στο 1.5GHz, οθόνη 4.7 ιντσών τεχνολογίας S-LCD 2 ανάλυσης 1280×720 pixels και τρομερή κάμερα 8 Megapixel. Δείτε τα βίντεο.

Το HTC One X κυκλοφορεί αυτές τις μέρες πρώτα μέσα από το δίκτυο καταστημάτων Cosmote και Γερμανός με τιμή 699 ευρώ. Αμέσως μετά το Πάσχα θα είναι διαθέσιμο παντού.

HTC One X
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich
Επεξεργαστής: NVIDIA Tegra 3 Quad-core 1.5GHz
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.7 ίντσες, S-LCD, 1280×720 pixels, Gorilla Glass
Κάμερα: 8 Megapixe, LED flash, Full HD video 1920×1080 pixels 30fps
Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 32GB (διαθέσιμα για αποθήκευση 25GB)
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi n, DLNA, Wi-Fi Direct, GPS, Bluetooth 4.0, micro USB (MHL), NFC
Μπαταρία: 1800 mAh
Διαστάσεις: χλστ.
Βάρος: 130 γρ.

Επεξεργάστηκε την 6 Απριλίου 2012 10:35

Σχόλια

  • Εγω μια χαρα ζωντανα τα βλεπω τα χρωματα..το μαυρο ναι δεν ειναι τοσο καλο οσο super amoled plus,αλλα στα χρωματα ειναι αριστη

  • Είναι εντυπωσιακό το γεγονός της υιοθέτησης (χωρίς να υποστηρίζω ότι αυτό είναι απαραίτητα καλό) στοιχείων από τα iPhones με ταυτόχρονη εγκατάλειψη χαρακτηριστικών τα οποία μέχρι πρότινος συμπεριλαμβάνονταν στα ατού των android συσκευών, και εννοώ φυσικά την αφαιρούμενη μπαταρία και την επεκτάσιμη μνήμη αποθήκευσης με sdcards. Κερασάκι στην τούρτα; Η microsim και ο "συνδετήρας" για την αφαίρεσή της. :)

  • Πολύ καλό το κινητό, είμαι fun της htc και επιτέλους έδειξε ποιά είναι και τι μπορεί να κάνει επειδή επαναπαύθηκε κάπως τελευταία. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δημιουργεί και ενα 10'' tablet να γουστάρουμε.

  • Λαγγαρει το κινητο παιδια, και εχει και tegra 3. Η ταχυτητα του δε με ενθουσιασε. Σ αυτο βεβαια φταιει η Htc με το sense της

  • ε ενταξει. Εδω σε συγκριση με το Νοκια Lumia 900 το οποιο lumia αν και πολυ φθηνοτερο εχει και καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας και καλυτερες html5 επιδοσεις https://youtu.be/tkifKnNmeVg

  • σορρυ λαθος βιντεο. διαχειριστη ειλικρινη συγνωμη, μπορεις να εξαφανισεις αν θελεις τα σχολια μου. συγνωμη ξανα

  • Πάντως Κώστα τα hands on σου δεν είναι απλά διεκπεραιωτικά αλλά αρκετά κατατοπιστικά. Περιμένουμε να "περάσεις" και τα υπόλοιπα ένα test. ;)

  • Μπραβο Κωστα, για αλλη μια φορα τρομερος. Ειδικα στο πρωτο video στο 4:17 ελιωσα με το ''τρρρρρρρρρρρρρρρρρρ'' XD

  • 228 ram free? μονο? λιγο δεν ειναι? καλα τοσο πολυ βαρυ ειναι το ics?

    ωραιο κινητο αν και λιγο μεγαλουτσικο..!!!

  • Πολυ καλο hands-on.Πραγματικα το ξεζουμισε ο Κωστας το κινητο.Αυτο γουσταρω να βλεπω στις καινουργιες συσκευες που κυκλοφορουν οι οποιες υποσχονται παρα πολλα για να μπορουμε να καταβουμε την πραγματικη αποδοση και αποκριση μιας συσκευης κατω απο σκληρη χρηση...
    Μπραβο κωστα παντα τετοια...

  • Συγνώμη ρε παιδιά μήπως εγώ ζω σε άλλη χώρα .......μιλάμε για κινητό των 700 ευρώ με 550 μισθό και συνανθρώπους μας να οδηγούνται στην αυτοκτονία ??
    Σαν δε ντρεπόμαστε λέω εγώ !!!!!!!!!!!!

  • κωστα γιατι γραφουν σε καποια site για τον browser και κυριως για το zoom σ αυτον,οτι τραβαει ζορια;ισχυει κατι τετοιο;

  • Εγω παντως θα το επαιρνα το συγκεκριμενο κινητο αλλα περιμενω την ωρα και τη στιγμη που θα ειναι διπλα διπλα στο SGS III και θα κοντραριζονται..Εκεινη τη στιγμη θα καταλαβω ποιο κινητο αξιζει να αγορασω...Μεχρι τοτε...Υπομονη...!!!

  • akis@ μάλλον βρίσκεσαι σε λάθος site, δεν λέω πως έχεις άδικο αλλα όταν πληκτρολογούσες Techblog.gr τι περίμενες να δεις?
    Εδώ ενημερωνόμαστε και σχολιάζουμε την τεχνολογία χωρίς να σημαίνει ότι έχουμε την δυνατότητα να την αποκτήσουμε.

    Ένα ακόμα πολύ κατατοπιστικό HandsOn, μπράβο Κώστα!!!
    Προσωπικά θα περιμένω να δω και S3 - i5 και μετά θα καταλήξω σε κάποιο.

  • Συγνωμη ρε παιδια λιγο ... Πως γινεται την ωρα που πατησε ο Κωστας στο Δευτερο Βιντεο να μπει μεσα στο Techblog.gr απο τον Browser και την ιδια στιγμη να παταω και εγω απο το Galaxy s2 και να φορτωνει πιο γρηγορα το Galaxy s2 ... ???????????????????? WTF ... Τι τετραπύρηνο ??? Μας Δουλευετε ... Αντε Γεια !!!

  • 700 ευρώ το htc one X me slcd 2 οθόνη και 4,7 ίντσες και το htc one S στα 500 η 600 ευρώ με 4,3 οθόνη και amoled.....ωραία τα κοστολόγησε η htc τα κινητά της.....:P

  • Καλησπερα.Βλεπω στο πρωτο video οτι το σημα του wifi εχει πολλες αυξομειωσεις προσεξες Κωστα καποιο προβλημα στο σημα.ευχαριστω

  • Καλή παρουσίαση όπως πάντα αλλά δε διέκρινα κανένα ενθουσιασμό στη φωνή σου για το κινητό Κώστα.Μάλλον είχες περισσότερες απαιτήσεις.

  • Ante_Geia o Κωστας μας διευκρινησε οτι ειχε ψιλοπροβληματακια με τη συνδεση του wifi,για αυτο και η καθυστερηση,μην τα ισοπεδωνουμε ολα!Οχι οτι θα ειναι και πολυ πιο γρηγορο απο το sgs2 αλλα δεν πιστευω να ειναι πιο αργο.
    Κατα τα αλλα εξαιρετικο το hands on Κωστα,το κινητο πολυ καλο αλλα δεν νομιζω να συγκινησε κανεναν που εχει ηδη στην κατοχη του high end android συσκευη.Αυτοι που θελουν να αγορασουν τωρα ομως κινητο εχουν θεματακι!

  • Βασικα τωρα που το θυμηθηκα Κωστα δεν ανεφερες κατι σχετικα με την οθονη που οταν ζεσταινεται υστερα απο παρατεταμενη σκληρη χρηση αρχιζει και εμφανιζει κιτρινες κηλιδες σε ορισμενα σημεια...Τελικα το κανει συνεχεια η συγκεκριμενη συσκευη..? Επισης οσο περναει η ωρα κατω απο σκληρη χρηση το προβλημα επιδεινωνεται ακομη περισσοτερο..? Επειδη ειχες αναφερει οτι η συσκευη ειναι DEMO..να υποθεσω οτι δεν ειναι εμπορευσιμη..αλλα το προμηθευτηκες μονο για δοκιμη και παρουσιαση..Σε ρωταω ολα αυτα επειδη ενδεχεται να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο και φοβαμαι μηπως ειναι γενικο το προβλημα...

  • αυτο το μηχανακι θελει ενα custom,να ξηλωθει αυτη η μπουρδα το sense και να καλο πεταξει!!

  • προσωπικά δεν θα το αγόραζα δεν με ενθουσιασαι, θα περίμενα το s3! (αν και είμαι κάτοχος htc)

  • Manos φίλε μου μάλλον έχεις δίκιο !!!!!
    Και εμένα μου αρέσει η τεχνολογία και εμένα μου αρέσουν τα κινητά και τα laptop όμως ξεκολλάτε δεν είναι εποχές να συζητάμε για κινητά είναι στιγμή να καταλάβουμε τι ώρες περνάμε και να ξυπνήσουμε και να αφυπνιστούμε γιατί σε λίγο καιρώ δεν θα συζητάμε πόσο έχει ένα κινητό αλλά πως θα επιβιώσουμε
    Σας εύχομαι τα καλύτερα και καλές αγορές !!!!!!!!!!

  • Ω Θεοι,ο αλλος ξεκιναει αγωνα κοινωνικης αφυπνισης απο το techblog.Ρε συ Ακη,δεν καταλαβαινεις οτι και δικιο να εχεις (που πιθανοτατα εχεις) το χανεις αυτοματως οταν μπαινεις σε ενα τεχνολογικο site και σχολιαζεις σε ενα αρθρο που αφορα ενα κινητο 'ξεκολλάτε δεν είναι εποχές να συζητάμε για κινητά'; Μπαινεις και σε blog αυτοκινησης και γραφεις 'εδω ο κοσμος χανεται και εσεις κοιτατε αμαξια;'Στο ξαναλεω πως δεν θεωρω οτι εχεις αδικο αλλα αν η δικη σου απαντηση στην κριση ειναι απο το πρωι μεχρι το βραδυ να μιζεριαζεις,να καταστροφολογεις και να περιγραφεις πως γεμισες τα ντουλαπια σου με κονσερβες, ρυζι και μακαρονια για τις δυσκολες ωρες τοτε sorry αλλα προτιμω 1000 φορες να πουλησω οτι εχω και δεν εχω και να αγορασω 5 κινητα απο 700 ευρω το καθενα,να τα βαλω διπλα διπλα και να τους κανω συγκριτικα ολη μερα νηστικος!
    Ζητω συγνωμμη σε ολους για το off topic και θα καταλαβω 100% πιθανη διαγραφη του σχολιου αλλα η μιζερια με χτυπαει στα νευρα.

  • Είναι το μόνο κινητό που είναι πανέμορφο και πανύσχηρο. Σε σχέση με άλλα κινητά όπως Samsung Galaxy S III πιστεύω ότι είναι καλύτερο γιατί κατά τη γνώμη μου είναι πολύ πιο όμορφο.

  • Κ σιγουρα ομορφοτερο απο το gs5 ρε παιδια ακομη δεν βγηκε το gs 3πως γνωριζεται οτι θα ειναι πιο ασχημο..θα τρελαθωω...

  • Οχι Βασιλη,το micro-HDMI ειναι μονο για μεταφορα εικονας και ηχου στην tv.To micro usb μπορει να ειναι για πολλες λειτουργιες,οπως φορτιση,μεταφορα αρχειων,συνδεση με αλλες usb συσκευες,υπο προυποθεσεις μεταφορα εικονας και ηχου σε tv κλπ.

  • Κύριε κώστα μια ερώτηση γιατί θέλω να το πάρω αυτό το κινητό, μπαταρία την βγάζει μια μέρα με κανονική χρήση του κινητού? Ευχαριστώ!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.