HTC One X, Ξεκίνησε τελικά η διαδικασία του update σε Android 4.0.4

Μπορεί να είχε ανακοινώσει η HTC ότι πρόκειται να αναβαθμίσει το HTC One X, αλλά δεν είχαν δοθεί περαιτέρω πληροφορίες, μέχρι που σήμερα από τη Γερμανία, η διεθνής έκδοση του κινητού πήρε ένα update over the air στην έκδοση 4.0.4 του λειτουργικού με το Sense UI να αναβαθμίζεται αντίστοιχα στην έκδοση 4.1.

Οι αναβαθμίσεις αφορούν στην καλύτερη λειτουργία του ενσωματωμένου web browser ενώ βελτιώσεις υπάρχουν στη λειτουργία της κάμερας, με την ισορροπία λευκού και την αυτόματη εστίαση. Έχουν γίνει και άλλες βελτιώσεις για την πιο σταθερή λειτουργία του τηλεφώνου.

Αν είστε κάτοχοι του HTC One Χ αφήστε μας ένα σχόλιο για το αν σας ήρθε το update και πώς σας φαίνεται η λειτουργία του μετά από αυτό.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 10 Αυγούστου 2012 17:18

Σχόλια

  • Πάντως νομίζω ότι θα πρέπει να δώσει αντίστοιχο update και σε άλλες συσκευές.
    Εγώ είμαι κάτοχος του EVO 3D και από τότε που η HTC έδωσε την 4.0.3 ο browser κάνει κάτι κόλπα σαν αυτά που είχα δει σε βιντεάκια με το OneX. Δλδ όταν κάνει zoom in και zoom out για λίγα δευτερόλεπτα ασπρίζει o browser και μετά επανέρχεται πάλι.
    Αλλά επειδή το θέμα εδώ αφορά το HOX δεν λέω κάτι παραπάνω για τις άλλες συσκευές.
    Σε έναν φίλο πάντως που έχει το HOX δεν έχει έρθει κάποια αναβάθμιση.

  • Είμαι κάτοχος one x αλλά δεν έχω λάβει κάτι ακόμα.όταν θα λάβω θα ενημερώσω.
    Ίσως αν ήμουν στην Γερμανία να το είχα λάβει.προς το παρών ειμαι διακοπές στην Ελλάδα.

  • Παρόλο που η αναβάθμιση ξεκίνησε γύρω στις 11 παγκοσμίως, εγώ μπόρεσα να την δώ μόλις μπήκα ασύρματο σπίτι κατα τις 3. Πρώτα δείγματα άριστα, σοβαρή αναβάθμιση, που αντιμετωπίζει πολλά μικροθεματάκια και άλλα σημαντικότερα. Σε πρώτη φάση απόλυτα ευχαριστημένος, έτσι ήθελα να είναι το κινητό μου όταν το πήρα και πλέον είμαι ικανοποιημένος 100% που το αγόρασα έναντι του S3.

  • Η αναβαθμιση στελνεται με σειρα προτεραιοτητας αναλογα με το CID number της συσκευης. Οι αγγλικες συσκευες συνηθως εχουν cid_001 στο οποιο δεν εχει ερθει ακομα η 4.0.4 και γενικα οι αγγλικες συσκευες λαμβανουν τις ενημερωσεις 1-2 εβδομαδες αργοτερα. Κατα τη γνωμη μου αυτο ειναι μεγα fail για την htc ποιος ο λογος δλδ Βουλγαριες κ διαφορες αλλες μικροτερες χωρες να λαμβανουν αμεσως τις ευρωπαικες αναβαθμισεις του one x και οι αγγλικες συσκευες με τοσους χρηστες htc να μενει πισω; ετσι καμια σοβαρη εταιρια δεν θα παει μπροστα κ θα ανακαμψει ( στη περιπτωση της htc ).

  • μολις διαβασα το post εκανα ενα αναζητηση απο τα settings και το βρηκε εχω Ελληνικο απο wind unbranded ειναι

  • Aκομη για την 4.0.4 μιλάμε? φαντασου ποτε θα παρει την 4.1.1.
    Με χαλάει πολύ να παιρνω ισως το καλυτερο τηλέφωνο και να ειμαι στις αναβαθμισεις πισω απο πολλα αλλα..

  • Τωρα είναι άλλο κινητό 6000+ στο quadrant και φαίνεται στην πράξη ούτε ένα λαγκ τώρα δεν υπάρχει σύγκριση με το galaxy siii

  • @Βλασης

    Ε,ΠΛΕΟΝ με την αναβάθμιση το περνάει!

    Να δούμε τα One S πότε θα αναβαθμιστούν γιατί περιμένω πως και πως να φύγουν οι 3 αχρείαστες χαζοκουκίδες από σχεδόν κάθε εφαρμογή και να βάλω το menu button.

  • δεν θα αναφερθώ σε benchmark και παπαριες το ειχα πει σε άλλο thread πως σε απόδοση το σ3 ηταν καλύτερο από το hox ε τώρα την έχασε την υπεροχή του.
    Με την αναβάθμιση το κινητό πετάει το σ3 το είχα 2 μέρες μόνο αλλά λόγο οθόνης διάλεξα hox και μου έλειπε η απόδοση του σ3 τώρα όχι.
    Μπαταρία Είδα διαφορά αλλά όχι τρελή εκεί που πριν δεν ήθελε στρες για να βγάλεις την ημέρα τωρα έχεις μιάμιση μέρα χαλαρά.
    Η απόκριση έχει μεγάλη διαφορά πολύ γρήγορο και ομαλό.
    Έτσι έπρεπε να βγει εξαρχής το hox τώρα δεν ξερω αν η διαφορά οφείλεται στην htc. Η στο ics 4.0.4 απο 4.0.3.

  • Εμενα μου ηρθε το update το κινητο λειτουργει πιο ομαλα, κολλαει λιγοτερο αλλα και παλι ειναι παρα πολυ φτωχο σε σχεση με τις δυνατοτητες της συσκευης και αλλα λειτουργικα,πρεπει να δωσουν εμφαση στη ριζα και οχι στα κλαδια εκει στην htc.

  • Έκανα την αναβάθμιση εχθές. Υπάρχουν χρήσιμες μικροδιορθώσεις και διαπίστωσα πως η κάμερα λειτουργεί καλύτερα και δίνει περισσότερες επιλογές στον χρήστη. Το htc one x είναι ένα εξαιρετικό smart phone με ένα βασικότατο πρόβλημα, η μπαταρία του είναι άθλια! Με την αναβάθμιση υπάρχει μια επιλογή για εξοικονόμηση μπαταρίας, ονομάζεται power saver και χάρηκα πολύ όταν την είδα αλλά τελικά διαφορά στην χρήση δεν είδα. Είναι κρίμα μια τέτοια συσκευή να έχει ένα τόσο σοβαρό ελάττωμα, με λογική χρήση το τηλέφωνο χρειάζεται φόρτιση δύο φορές τη μέρα...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.