Τιτανομαχία, HTC Rezound vs Motorola RAZR XT910 vs Galaxy Nexus vs Samsung Galaxy S II

Εχθές ανακοινώθηκε επίσημα το Android smartphone HTC Rezound με διπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz, μνήμη RAM 1GB και οθόνη 4.3 ίντσες ανάλυσης 1280×720 pixels. Το βάλαμε πλάι στον ανταγωνισμό Motorola RAZR XT910, Samsung Galaxy Nexus και Samsung Galaxy S II.

To HTC Rezound ανακοινώθηκε για την αμερικάνικη αγορά και δεν λειτουργεί στα ευρωπαϊκά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Λογικά θα ανακοινωθεί σύντομα ακόμα ένα μοντέλο με τα ίδια ή παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά και άλλο όνομα το οποίο και θα κυκλοφορήσει Ευρώπη και στη χώρα μας(;).

Επεξεργάστηκε την 15 Νοεμβρίου 2011 8:12

Σχόλια

  • <3 Galaxy Nexus <3

    Αν και οι δαστάσεις μεγαλώσαν "επικίνδυνα", είναι κινητάρα με όλα τα μέτρα και σταθμά

  • ολα ειναι περιπου ιδια σε χαρακτηριστικα, οποτε htc λογω ποιοτητας κατασκευης και λογω σχεδιασης. κριμα που δεν ειναι για Ευρωπη..

  • Όταν λέμε ποιότητα κατασκευής τι εννοείτε? Εγώ θεωρώ οτι την καλύτερη ποιότητα "κατασκευής" την έχει η Samsung ακόμα και απο το iphone. H HTC Αpple κα έχουν καλύτερη ποιότητα υλικών....υπάρχει διαφορά.

  • Δεν ξέρω για τα spec αλλά όταν έχεις SuperAmoledPlus όλα τα άλλα μοιάζουν απλά παιχνίδια με φτηνές οθόνες

  • και απο ποιοτητα κατασκευης και απο ποιοτητα υλικων και απο στιβαροτητα, ψηφιζω htc. ειναι πραγματικα ομως κριμα που δεν βαζουν και μια παλιο-amoled!!!

  • Samsung Galaxy S 2... καλύτερη σχέση τιμής-ποιότητας -απόδοσης. Λογικό μέγεθος και ποιότητα οθόνης και δοκιμασμένο.

  • Ρε παιδια ξεκολληστε λιγο με το SGS2. Το εχει αγορασει η μιση Ελλαδα των και το εχετε κανει θεο. Αρκετα καλο το κινητο, δε λεω, αλλα ανοιξτε τα ματια. Στο παραπανω συγκριτικο το γονατιζουν και τα υπολοιπα 3. Οθονη, επεξεργαστη, γραφικα, μπαταρια. Σε ολα πιο πισω ειναι. Και για υλικα κατασκευης μη μιλησω. Μονο η μπαταρια δεν ειναι πλαστικη κι αυτο γτ δν υπαρχουν τετοιες.

  • @Panagiotis.R
    την καλύτερη οθόνη την έχει το SII
    επεξεργαστή 1.2GHz έχουν και τα υπόλοιπα πλυν του Ηtc
    θα παίξεις crysis στο κινητό για να δείς διαφορά;
    δεν νομίζω ότι 100mAh θα έχουν διαφορά
    οπότε δεν βλέπω κάτι στο οποίο να γονατίζουν το SII τα υπόλοιπα
    και αν αναλογιστούμε το SAR και την τιμή του (430 ευρώ) πιστεύω ότι είναι η καλύτερη αγορά
    Φιλικά πάντα

  • Κανονικά αντί για το Galaxy S II το απλό,θα έπρεπε να είχε ο πινακας το Galaxy S II HD LTE που τα πατάει όλα!!!!!!!

  • Ποιότητα κατασκευής λέει ο ένας καλύτερη HTC, ο άλλος λέει Samsung (ήμαρτον)... Ρε παιδιά ούτε ένας απο εσάς δεν έχει πιάσει Moto στα χέρια του; Το RAZR μέχρι και kevlar έχει στο καπάκι πέραν των άλλων υλικών. Απλά καταλαβαίνω οτι άπαξ και πάρετε ενα κινητό θα κάνετε τα πάντα να δικαιολογήσετε την αγορά σας ακόμα και αν λέτε ανακρίβιες, ακριβώς όπως το περιγράφει ο Panagiotis R.
    Απο θέμα τιμής απόδοσης το S II στα 420 (αν κάνει τόσο, δε θυμάμαι) θα το προτιμούσα, αλλά αν είχα επιδότηση ή χρήματα για πολυτέλειες απο τα παραπάνω RAZR χωρίς σκέψη (άντε να σκεφτόμουν και το Nexus για λίγο).

  • Αν ειχε μεγαλυτερη αξιοπιστια σαν ονομα η motorola θα επελεγα το razr με κλειστα τα ματια,ειναι ονειρο.Ομως σε σχεση αποδοσης-τιμης το sgs2 ειναι no1,και επειδη ειναι και η ναυαρχιδα της μεγαλυτερης εταιριας στον κοσμο (κατα συνεπεια περισσοτερα αξεσουαρ,υποστηριξη απο devs κλπ κλπ.)παραμενει η καλυτερη επιλογη για μενα.

  • @Giorgos:
    Επειδη το SMSII εχει s.amoled+ εχετε κολλησει οτι ειναι η κορυφαια. Την αναλυση την εχει δει κανει σας ποτε? Τι να το κανεις το καλυτερο μαυρο αν ολα ειναι μεσα στο pixel? Σε λιγο θα βγουν κινητα με 1080p απλη amoled οθονη κι εσεις θα λετε: "μα καλα τι λετε? το SGS2 εχει καλυτερη αφου εινα Super+".
    Οσον αφορα τον επεξεργαστη, οταν σε μισο χρονακο θα βγουν τα πρωτα 4πυρηνα (και μπορει και το SGS3 να ειναι ενα απο αυτα με βαση τις φημες) μη δω κανεναν απο εσας να τα αγορασει. Γτ πολυ απλα δεν θα παιξουμε crysis 2 στο κινητο, αλλα angry birds (τα οποια btw τον θελουν οπωσδηποτε τον 2πυρηνο).
    Στις μικρολεπτομεριες (μπαταρια, καμερα, γραφικα) χανει απο τα υπολοιπα, αλλα οπως λες αυτα δε μας νοιαζουν.
    Τωρα για το SAR που λες δεν ξερω. Θα εχεις δικιο. Αλλα εμενα ποτε δε με ενοιαξε γιαυτο και δν το κοιταω. Αν ειναι να πεθανω θα πεθανω απο το καπνισμα κι οχι απο την ακτινοβολια που βρισκεται παντου γυρω μας :-)
    Tελος, (ουτε review να εγραφα) σαν value for money το SGS2 μαλλον ειναι το καλυτερο αυτη τη στιγμη γτ προφανως ειναι παλιο και εχει πεσει η τιμη του (γυρω στα 6 κατοσταρικα αν θυμαμαι καλα ξεκινησε κι αυτο). Εδω σχολιαζουμε ποιο πιστευουμε οτι ειναι το καλυτερο βαση δυνατοτητων, οθονης, εμφανισης, ποιοτητα κατασκευης κτλ. Κι σε ολα αυτα συγκριτικα το SGS2 πιστευω δν εχει ελπιδα απεναντι στα υπολοιπα.

  • Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι δεν διαφέρει σχεδόν κανένα στα χαρακτηριστικά... και το galaxy s2 είναι το πιο φθηνό, λογικά απ'τα καινούργια τα υπόλοιπα. Εάν κάποια στιγμή βγουν κάποια καλύτερα σε κανένα εξάμηνο, τα ξαναλεμε.
    Προφανώς είμαι κάτοχος του galaxy s2 είναι το πρώτο μου ακριβό κινητό και το χω λατρέψει... (μετά από zte blade, huawei ideos x5) και δεν το βλέπω να το αλλάζω σίγουρα για ακόμα ένα χρόνο, έτσι να νιώσω ότι έκανα απόσβεση αγοράς.
    Το θέμα είναι ότι τώρα, στην αγορά της Ελλάδος για μένα το καλύτερο είναι το galaxy s2, όσον αφορά ότι έχω δει- αγγίξει από κοντά.
    Πιστεύω για να ολοκληρώσω ότι το βάρος του είναι plus και μπορώ να το πάρω οπουδήποτε χωρίς καν να το νιώθω. Καταπληκτική οθόνη και ας μην έχει την ανάλυση των άλλων...

    υ.γ.: Για μένα πάντα η μεγάλη κόντρα θα είναι ανάμεσα στην htc vs samsung. Τα υπόλοιπα εμένα προσωπικά με αφήνουν αδιάφορη.

  • @georgia k.
    Προφανως Γεωργια δεν ξερεις απο κινητα. Αυτο φαινεται απο πολλα σε αυτα που λες αλλα κυριως απο το οτι λες αδιαφορα οτιδηποτε εκτος απο HTC, Samsung.
    Τελικα μου φαινεται οτι οι γυναικες εκτος απο τα αυτοκινητα θα πρεπει να αφησουν και τα smartphone κατα μερος.

  • Htc Rezound εχει τα καλυτερα χαρακτηριστικα απ ολα αλλα πασχει παλι στο αδυνατο (ως συνηθως) σημειο της HTC (μπαταρια). Κινητο με 1,5 Ghz dual core επεξεργαστη και 1620 mah δεν πανε μαζι..
    οσο για το SII, στο μονο που υστερει απεναντι στον ανταγωνισμο ειναι στην αναλυση της οθονης και σε ΤΙΠΟΤΑ αλλο και μιλαμε για ενα κινητο που κυκλοφορει εδω και 1 χρονο περιπου(και κοστιζει πλεον και 200 ευρω φθηνοτερα απο τον ανταγωνισμο)..συχγαρητηρια λοιπον στις Motorolla,ΗΤC που καταφεραν 1 χρονο μετα να φτιαξουν ενα κινητο με τα specs του SII..

  • η οθονη 1280χ720 HD του nexus δεν εχει μεγαλη διαφορα απο την οθονη του galaxy s2!δειτε μερικα βιντεακια στο youtube να το λενε και οι ιδιοι!δεν βλεπεις μεγαλη διαφορα...δηλαδη αν βαλεις το razr με τον γαλαξια διπλα διπλα με το ιδιο wallpaper δεν θα δειτε μεγαλη διαφορα,η διαφορα φαινεται ελαχιστα στα games..οπως και να εχει συμφωνω με ολους,δεν παυει ο γαλαξιας να ειναι κινηταρα αλλα παντα θα βγαινουν καλυτερα κινητα και εφοσων ο γαλαξιας κανει την δουλεια του οσο και τα καινουρια κινητα που παρουσιαζονται αυτο ειναι ενα μεγαλο συν για τον ανταγωνισμο και μας τουσ καταναλωτες..

  • RAZR δαγκωτό επιτέλους ένα κινητό με ποιοτική κατασκευή εφάμιλλη του iphone. Πατάτα το htc λόγο lcd, γαμάτω το nexus αλλά μόνο για λόgους εγωισμού δε σκαω τόσα για μια 5αρα κάμερα θα πείτε κινητό είναι αν δε σου αρέσει πάρε φωτογραφική, αλλά θα σας πω ξυπνάτε βγάλτε το κεφάλι απ'τη τρύπα που το έχεται χωμένο και δείτε τι βγάζουν οι και οι άλλες εταιρείες. Αυτο ισχύει και για την lcd του htc και για τη καμερα του nexus. Αν θελω τον υπερχρονίζω τον 1,2 του RAZR, την lcd και την 5αρα δε τη κάνεις τπτ. Όσο για το γαλαξία μια χαρά τούμπανο χάραξε τον δρόμο ακολουθήσαν οι άλλοι, αλλά για μένα όταν είναι να σκάσω λεφτά για να πάρω μια ναυαρχίδα τη θέλω γαμάτη και από άποψη τεχνικών χαρακτηριστικών και από άποψη υλικών και ποιότητας κατασκευής δε θέλω μια πλαστικούρα 2ο κλασάτης κινέζικης εταιρείας θέλω ποιοτικά υλικά...RAZR <3

  • πολυ καλα κινητα ολα . τα ιδια περιπου χαρακτηριστικα αρα ερχεται σε πρωτη φαση και το θεμα γουστου και επιλογη εταιρειας ... ειμαι κατοχος Galaxy s 2 με ΜIUI ROM ,απιστευτο UI σταθερο και γρηγορο ( 4498 bench) . Αλλα απο αυτα εκτος s2 ξεχωριζω το htc . σιγουρα η ποιοτητα κατασκευης του καθως και η υποστηριξη απο την εταιρεια 8α ειναι καλυτερα .τωρα για οθονη δεν ξερω πως παει ( δεν ειδα ακομα το hands on ) .φιλακια :P

  • ..και συλλυπητήρια στην samsung που ακομα επιμενει στην πλαστικουρα.. ακομα να ανακαλυψουν το αλουμινιο στην κορεα και ζητανε και ενα σκασμο λεφτα, ημαρτον δηλαδη..

  • πραγματικα δε μπορω να καταλαβω το παθος με το οποιο καποιοι υποστιριζουν το sg2 ενω δεν ειναι το καλυτερο απο αυτα τα 4 κινητα.Εχω ασχοληθει πολλες μερες με το HTC Sensation αλλα και το SG2 και αναμεσα σε αυτα τα 2 επελεξα το πρωτο.Αναλυση οθονης,θερμοκρασια,ποιοτητα κατασκευης,Htc sense. Δε θα σας κουρασω αλλο και ουτε σχολιαζω συχνα παρολο που διαβαζω ολα τα αρθρα.Μη γινομαστε φανατικοι.το Motorola to θεωρω κορυφη παρολο που εχω το Sensation kαι ειμαι φανατικος HTC.. Φιλικα παντα..

  • Προς ενημερωση καποιον που υποστηριζουν οτι η cpu και η gpu του GS2 ειναι κατωτερη των υπολοιπων ας ενημερωνονται πρωτα πριν εκφρασουν την αποψη τους.... :)
    O επεξεργαστης του Rezound μπορει να ειναι χρονισμενος στο 1.5 Ghz αλλα χρησιμοποιει scorpion core δηλαδη ARM A8 σε αντιθεση με το GS2 που χρησιμοποιει ARM A9 που ειναι πιο καινουριος.Επισης η Mali-400 mp ειναι καλητερη απο Adreno 220 και PowerVR SGX 540....δεν αναφερομαι στην gpu του nexus γιατι την εχουν καει overclock και δεν γνωριζω τις επιδοσεις της.

    Φιλικα :)

  • σε ντιζαιν καθαρα πιστευω samsung και απο τα 2 nexus..
    στο γενικο πλαισιο βλεπω οτι 1η θεση καταλαμβανει το HTC αλλα θα διαλεγα nexus!

  • Διόρθωση : Οχι ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ αλλα ΤΟΥΜΠΑΝΟΜΑΧΙΑ

    αλλα htc Rezound καλυτερο παρα την μπαταρια

  • όταν βλέπεις αναβάθμιση την κάνεις εννοείται. λογικά 2.3.4 είναι αν και σήμερα είδα νέο update για vodafone το οποίο δεν ξέρω τι είναι γιατί έχω άλλη rom επάνω

  • κάπου παραπάνω διάβασα ότι κάποια παιδιά είπανε πως πρέπει να απάντηση η samsung με κάτι καινούργιο απλός θα πω πως έρχεται σύντομα!!! Samsung Galaxy S III

  • πρέπει να σημειώσω κάτι εδώ περί "πλαστικουρας". κάποτε τα κινητά παρακαλούσαμε να γίνουνε ελαφριά, τώρα που έχουμε τα galaxy SII στα 113-115 γραμμάρια ξαφνικά μιλάμε για πλαστικό που τόσο κατηγορούμε ότι υπάρχει λόγος τελικά, η αντοχή είναι ένα από αυτά όπως έχουμε δει τα iphone να γίνονται κομμάτια από ύψος 2 μετρα και το πλαστικό να μην παθαίνει τίποτα και στην τελική κάτι ξέρουνε παραπάνω σε ότι έχει να κάνει αποκλειστικά με το κινητό, ξέρω πως μας φαίνεται πως δεν έχει καλή ποιότητα κατασκευής αλλα πάντα υπάρχει λόγος, δεν το κάνουνε τυχαία αυτό είναι σίγουρο.

  • Όσον αφορά τη συζήτηση περι πλαστικουρας:
    Βάλτε στο youtube iphone 4s samsung galaxy s2 drop test και δέστε το iphone να γίνεται κομματάκια ενώ η πλαστικούρα δεν παθαινει ούτε γρατζουνιά:)

  • Ασφαλως και δν το κανουν τυχαια. Το κανουν για να μειωσουν το κοστος. Δλδ τα κινητα της HTC, Blackberry και τωρα το νεο motorola που εχουν μεταλλικα στοιχεια και δεν ειναι απολκειστικα πλαστικα δν ξερουν τι κανουν? Μου λες οτι τα παραπανω κινητα ειναι ευθραυστα? Και γτ αυτες ειναι πιο ακριβες απο ολες τις υπολοιπες μαρκες? Δεν μπορω να καταλαβω πως τα υλικα και η ποιοτητα κατασκευης των smartphone σας φαινεται αχρηστη και μη άξια για να δωσετε 100Ε παραπανω για να παρετε κατι ποιοτικοτερο και τρεχετε ολοι και αγοραζετε τα LG και τα Samsung. Ειπε ποτε κανεις σας οτι μια BMW των 30000Ε δεν αξιζει τα παραπανω χρηματα απο ενα Hyundai ιδιου κυβισμου και αλογων που κανει 20000?

  • Η htc ειναι πολυ σκληρη για να............αφησει τις πρωτιες στους αλλουσ Τιτανες!!!! :D

  • yooooodaaaaaa
    εχω και ειχα nokia οπως ολος ο κοσμος.το galaxy S II ειναι πολυ ποιο ποιοτικο απο το HTC!!!,απο το MOTOROLA οχι γιατι εχει καπακι πισω απο kevlar.

  • LOL! Τι ακουω σημερα? Το SII ειναι πιο ποιοτικο απο το HTC (πλαστικο vs μονοκομματη κατασκευη με αλουμινενιο σασι) και το Motorala ειναι το πιο ποιοτικο απ ολα λογω kevlar! Ρε παιδια σοβαρευτειτε λιγο. Πολυ καλο το Motorola και μαλλον θα ειναι το επομενο κινητο μου αλλα σας ειπε καποιος οτι το kevlar ειναι ακατεργαστο διαμαντι? Ενα κομματι υφασμα ειναι για ονομα του θεου που το βαλαν για εφε (και γαμω τα εφε βεβαια, δε λεω)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.