HTC T6, Πρώτες πληροφορίες σχετικά με τα specs του tabletόφωνου

Μόνο σε “φωτογραφίες” έχουν δει το tabletόφωνο HTC T6… όσοι το έχουν δει. Η HTC κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει κρυφή την ανάπτυξη του “μεγάλου” HTC One όμως η κωδική ονομασία “Τ6” έχει ήδη διαρρεύσει πρώτα εδώ από το Techblog και σήμερα τα παιδιά από το @evleaks ρίχνουν νερό στο μύλο των φημών σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του εργαλείου.

Αναφέρουν ότι θα έχει οθόνη 5.9 ίντσες Full HD, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800 χρονισμένο στα 2.3GHz, μνήμη RAM 2GB και μπαταρία 3300 mAh. Το HTC T6 θα κονταροχτυπηθεί με τα επίσης αναμενόμενα Sony L4 και Samsung Galaxy Note III.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 31 Μαΐου 2013 10:50

Σχόλια

  • Για το sony δεν ξερω κωστα,αλλα για το 3αρι ειμαι σιγουρος οτι παει να το χτυπησει στα ισια γιατι συμφωνα παντα με τις φημες σχεδον τα ιδια χαρακτηριστηκα θα εχουν.
    Αληθεια πενακι θα εχει και το sony και το htc??Γιατι εκει θα παιχτει το παιχνιδι...

  • Κώστα στο κείμενο πάνω η μπαταρία αναφέρεται με 2300 mAh και στο πίνακα με 3300 mAh. Ποιό ισχύει?Λογικά το 2ο,έτσι?

  • Chris, το πενάκι έχει γίνει trend δεν πιστεύω όμως ότι όλοι το χρησιμοποιούν ή ότι αποτελεί παράγοντα για αγορά ή όχι μιας συσκευής.
    Το Sony δεν νομίζω ότι θα έρχεται με πενάκι ή τουλάχιστον εκτιμώ ότι δεν θα έχει ειδική υποδοχή πάνω για να το τοποθετείς όπως έχουν τα Note. Για το HTC δεν έχω ιδέα, ίσως όμως να έχει και το λέω αυτό γιατι εκεί πάει το μυαλό μου αν θυμηθώ και το tablet HTC Flyer. Ίσως ακόμα να αγαπάει τα πενάκια η HTC.

    George, Δεν είμαι σίγουρος για κανένα από τα δύο μιας και πρόκειται για ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες. Στο κείμενο εμείς εκ παραδρομής γράψαμε 2300 και το διορθώσαμε ;)

  • Εντωμεταξυ, πριν μερικους μηνες ταμπλετοτηλεφωνα λεγαμε αυτα με 5''.. !

  • Να αναφέρουμε επίσης ότι φήμες λένε ότι θα τρέχει την έκδοση Android 5.0 key lime pie.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.