HTC Flyer tablet και S series smartphones, Τι περιμένουμε αύριο

Ακόμα δεν έχει κατακάτσει η σκόνη από τον τυφώνα των χθεσινών ανακοινώσεων, LG (Optimus 3D, Optimus Pad), Samsung (Galaxy S II, Galaxy Tab 10.1) και Sony Ericsson (Play, Neo, Pro) αλλά και Nokia για Windows Phone και άυριο ξημερώνει η ημέρα της HTC. Τι αναμένουμε να ανακοινώσει αύριο η εταιρεία;

Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα στο ίντερνετ αλλά και με πληροφορίες του Techblog αύριο Τρίτη 15 Φεβρουαρίου η ιστορία θα γράψει την ανακοίνωση ενός tablet με οθόνη 7 ίντσες το επονομαζόμενο έως σήμερα HTC Flyer καθώς και τουλάχιστον τρία νέα μοντέλα smartphones με Android 2.3 και συγκεκριμένα τα HTC Wildfire S, HTC Desire S και HTC Incredible S.

Για να θυμόμαστε τι έχουμε πει εδώ στο Techblog για αυτά τα τρία κινητά και τι διαφορετικό από τα υπόλοιπα ξένα site. Wildfire S, Desire S και Incredible S θα έχουν την ίδια σχεδιαστική γραμμή με απουσία οπτικού mouse και πλήκτρα αφής. To HTC Desire S το περιμένουμε με μνήμη RAM 768MB. Για το Incredible S έχουμε αναφερθεί μόνο στο Techblog και το παίρνω προσωπικά επάνω μου εφόσον τελικά δεν ανακοινωθεί. Τέλος κάτι που ίσως σας ξενίσει και το μεταφέρω με πάσα επιφύλαξη, το tablet της HTC θα είναι Android αλλά υπάρχει περίπτωση να συνοδεύεται και από γραφίδα. Πληροφορίες Techblog.

, HTC Flyer tablet και S series smartphones, Τι περιμένουμε αύριο

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannis

Το βλεπες-το παιξες που λέει και η διαφήμιση απο το στοίχημα.Για να δούμε αν θα πας ταμείο Κώστα ή κουβά!

Sakis

Για να το λέει ο Κώστας όλο και κάτι θα ξέρει. Καλό πάντως θα ήταν για την HTC να ανακοινώσει ένα μοντέλο με 4αρα οθόνη. Αν είναι και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του ικανοποιητικά (μακάρι να έχει και μια αξιοπρεπή μπαταρία) και είναι και σε προσιτή τιμή όταν με το καλό έρθει, νομίζω ότι θα κάνει πολλές πωλήσεις.
Θα προτιμούσα βέβαια να μην έχει αυτό το κόκκινο χρώμα. Μου θυμίζει την Μίλαν και την σιχαίνομαι! 😛

petros xalkida

Περιμένω με μεγάλη αγωνία να δω και επίσημα τα νέα προϊόντα της HTC.
Βασικα περιμένω το tablet!!!!

nio

samsung:κακες εντυπωσεις.lg:καλε αλλα οχι αρκετες εντυπωσεις.nokia:καλουτσικες εντυπωσεις.sony:μετρια.

μετα τις μετριοτητες των παραπανω εταιριων(με εξαιρεση την καλη εξελιξη με το 3D smartphone της lg και τα στυλατα wp της nokia περιμενω απο την htc να μας παρουσιασει κατι καινουριο στα smartphones περα απο τεχνολογικες αναβαθμισεις.το “all in one” απαιτει περισσοτερες προσθηκες απο τις εταιρειες (tv,προβολεα,3D,κλπ) η lg τουλαχιστον μας εδωσε το 3D χωρις γυαλια.οι αλλες εταιριες σε ριχα νερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.