HTC Touch Pro, Ένα γρήγορο hands on

Την περασμένη Παρασκευή, επιστρέφοντας από το Λονδίνο, έκανα την καθιερωμένη βόλτα στα καταστήματα του Terminal 3 στο αεροδρόμιο του Heathrow. Εκεί έπεσα πάνω στο Touch Pro, το πανίσχυρο μικρό της HTC το οποίο ήταν διαθέσιμο με τιμή 480 Στερλίνες ή περίπου 610 ευρώ. Ζήτησα από έναν πωλητή να το περιεργαστώ και να τραβήξω μερικές φωτογραφίες. Δυστυχώς είχε κλαπεί ο φορτιστής του και δεν μπόρεσα να δω το μενού.

Σε μέγεθος είναι αρκετά μικρό και η ποιότητα υλικών είναι πάρα πολύ καλή. Το πλαστικό του περίβλημα είναι ματ και αφήνει πολύ καλή αίσθηση κατά την χρήση. Το πάχος του σχετικά μικρό αν αναλογιστούμε ότι έχει πλήρες συρόμενο πληκτρολόγιο. Η πίσω όψη του θυμίζει έντονα το HTC Touch Diamond με τους ασύμμετρους ρόμβους ενώ η κάμερά του είναι 3,2Megapixels.

HTC Touch Pro
Qualcomm MSM7201A 528 MHz
Windows Mobile 6.1 Professional
ROM: 512 MB
RAM: 288MB
2.8-inch TFT-LCD touch-sensitive
GPS, Bluetooth 2.0, Wi-Fi
Main camera: 3.2 megapixel, Second camera: VGA

Ο πωλητής μου είπε ότι το κινητό είχε φτάσει στο κατάστημα μια εβδομάδα πριν και ότι δεν είχε πουλήσει ακόμα κανένα κομμάτι. Κάτι άλλο δεν έχω να προσθέσω μιας και το περιεργάστηκα μόνο εξωτερικά, δείτε λοιπόν τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Επεξεργάστηκε την 6 Οκτωβρίου 2008 1:51

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.