HTC U: Με αντοχή σε νερό και αφαίρεση θύρας ακουστικών;

HTC U specs, HTC U: Με αντοχή σε νερό και αφαίρεση θύρας ακουστικών;

Το HTC U ή αλλιώς HTC Ocean, όπως είναι η κωδική ονομασία του, θα είναι η επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας, μιας και δεν θα υπάρξει HTC 11. Εχθές είδαμε τις πρώτες εικόνες και σήμερα έρχονται κάποιες ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά.

Αναφέρεται ότι το HTC U θα έχει αντοχή σε νερό χάρη στην πιστοποίηση IP57. Αυτό σημαίνει ότι θα αντέχει κάτω από 1 μέτρο νερού έως και 30 λεπτά.

Επιπλέον, οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η HTC ακολουθεί τα βήματα εταιρειών όπως Apple και Motorola και είναι έτοιμη να αφήσει πίσω την θύρα ακουστικών. Το HTC U δεν θα έχει υποδοχή 3.5 λστ., όπως και το HTC U Ultra.

Το HTC U αναμένεται με οθόνη 5.5 ιντσών με ανάλυση 1440×2560, single-SIM και dual-SIM εκδόσεις. Μέσα βρίσκεται ο επεξεργαστής Snapdragon 835, μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB. Η κάμερα είναι 12 megapixel και η εμπρόσθια κάμερα 16 Megapixel. Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του θα είναι το touch-sensitive πλαίσιο της συσκευής το οποίο θα αποκαλείται Edge Sense. Θα έρχεται με Android Nougat και Sense 9.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Έλεος αυτό το πράγμα με την κατάργηση των 3,5mm !!!!

mitsaras

Γιατί μας τα χαλάς ρε htc ;

Fotis K

Άστα φίλε mitsara. Μας τα χάλασε εδώ και πολύ καιρό. Μην κοιτάς που εμείς θυμόμαστε την παλιά καλή HTC. Δυστυχώς, από τιμή πανάκριβα, από ποιότητα καμμία σχέση με το παρελθόν, από προβλήματα στο Hard are πολλά, από υποστήριξη μηδέν. Κι όσο κρατάει την τιμή ψηλά, τόσο πατώνει σε πωλήσεις. Τώρα βγάζει τα ακουστικά, σε λίγο θα βγάλει κάτι άλλο. Είμαι ο τελευταίος που φεύγει, αλλά φεύγω, οριστικά.

One

Καλα τοτε γιατι στο htc10 εβαλε hi-res audio αν είναι στο 11 να καταργησει τη θυρα ακουστικών? Ειλικρινα αυτή η εταιρια εχει χασει την επαφη με την πραγματικότητα στην προσπάθεια της να αντιγράψει την Apple.

dark_master

@one στο 10 η θύρα usb-Type C λειτουργεί και ως θύρα ακουστικών. Αν μπορέσεις δοκίμασε το. Και με καύτερη ποιότητα απο την απλη.

dark_master

* καλυτερη

bezilys

@dark_master μπορείς κάποιος να θέλει να φορτίσει το κινητό και ταυτόχρονα να ακούσει μουσική γιατί να στερεί μια θύρα τουλάχιστον να έβαζε κάτι παρόμοιο στην θέση τον ακουστικών…..

dark_master

@bezilys σε αυτό δεν εχεις αδικο. Σε αυτή τη περιπτωση μονο ενα ζευγαρι bluetooth θα μπορεσει να σε βοηθησει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.