Smartphones

HTC U11: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 8.0 Oreo

Με το ποσοστό του Android 8.0 Oreo να είναι ακόμη πολύ χαμηλά (εγκατεστημένο στο 0.3% των συσκευών), η HTC είναι ο νέος κατασκευαστής που ξεκίνησε να δίνει την αναβάθμιση στη ναυαρχίδα HTC U11.

Αυτή τη στιγμή η έκδοση του HTC U11 στην Ταϊβάν είναι αυτή που μπορεί να πάρει το Android 8.0 Oreo μέσω OTA software update.

Το update έχει μέγεθος 1.33GB και η HTC συνιστά σε όσους λαμβάνουν την ειδοποίηση για την αναβάθμιση, να συνδεθούν σε Wi-Fi. Παράλληλα, πριν την έναρξη του update θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε πλήρως φορτισμένη μπαταρία.

Το Android 8.0 Oreo διαθέτει Picture-in-Picture, το οποίο σου επιτρέπει να παρακολουθείς videos στην οθόνη, ενώ κάνεις κάποια άλλη δραστηριότητα ή τρέχεις κάποιο app στο background. Υπάρχουν ανανεωμένα και νέα emoji, αλλαγές στο Settings menu, εικονίδια που μπορούν να έχουν διαφορετικά σχήματα, ανάλογα με το κινητό. Επιπλέον, περιλαμβάνεται το Android Security update Νοεμβρίου.

Προς το παρόν δεν είναι σαφές πότε θα έρθει η αναβάθμιση για την παγκόσμια έκδοση του HTC U11, αλλά μιας και ξεκίνησε ήδη, δεν θα πρέπει να αργήσει.

Επεξεργάστηκε την 20 Ιανουαρίου 2022 19:37

Σχόλια

  • Δυστυχώς φίλε έχεις μαύρα μεσάνυχτα
    Το htc u11 είναι κορυφαίο
    Το έχω αυτή την στιγμή εδώ και ένα μήνα και ξεπερνάει πολλά top κινητά άλλων εταιριών που δήθεν είναι τα καλύτερα

  • Το θεωρώ από τα καλύτερα smartphone ο άλλος που κοροιδευει την αγαπημένη μου SONY κ την HTC έφαγε διαγραφή από τον Κώστα

  • ενταξει παιδια καλη συσκευη αλλα εχουν δικαιο αυτοι που λενε οτι ειναι πλεον ανυπαρκτη η εταιρεια

    με υποστηριξη μηδαμινη, πλεον αγοραζουν ελαχιστοι φαν

  • @Ανδρέας Τ. σωστά τα λες, αλλά η προσπάθεια μετράει της εταιρείας για να βγάλει αξιόλογες συσκευές!

  • @Giom,ναι έχασες το σχόλιο μου, έλεγα, συνοπτικά, οτι αν έκλεινε η εταιρεία θα έμεναν άνεργοι εκατοντάδες/χιλιάδες άνθρωποι άνεργοι, με ο,τι συνεπάγεται αυτό. Υποθέτω πως δεν ήταν αρεστό το σχόλιο μου, γι'αυτο και σβήστηκε,ο λόγος ωστόσο παραμένει άγνωστος.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.