HTC UK, κληρώνει ένα HTC One 24 καρατίων μέσω retweet

Η HTC UK αποφάσισε να γιορτάσει το γεγονός ότι το HTC One πήρε το βραβείο καλύτερου smartphone για το 2013 δίνοντας δώρο την περσινή ναυαρχίδα αλλά η έκδοση αυτή δεν είναι σαν τις άλλες. Μέσω του διαγωνισμού που ξεκίνησε στο twitter προσφέρει ένα ολόχρυσο HTC One 24 καρατίων σε όποιον τυχερό κάνει follow, retweet και το κερδίσει.

Ωστόσο, δυστυχώς δεν μπορούμε να συμμετάσχουμε μιας και μέσα στους όρους του διαγωνισμού είναι να είσαι κάτοικος Ηνωμένου Βασιλείου για να συμμετάσχεις. Όμως, μας κάνει εντύπωση που η HTC δίνει δώρο την περσινή της ναυαρχίδα και όχι τη φετινή μιας και η έχει ποντάρει πολλά στο HTC One Μ8. Όπως και να έχει όμως, τυχερός όποιος το κερδίσει καθώς δεν μιλάμε απλά για συσκευή με premium υλικά αλλά για συσκευή κυριολεκτικά μεγάλης αξίας.


Πηγή

Σχόλια

  • Αφου το περσινο μοντελο βραβευτηκε ποιο θα δωσουν;;
    Το περσινο HTC ONE κερδισε σαν κινητο του 2013!!
    Το M8 κυκλοφορησε φετος (2014)

  • Ειναι τοσο ασχημη αυτη η κακη αντιγραφη του iphone 5s (σχετικα με τo gold χρωμα), που δε μπορουνε να το ποuλησουνε και αναγκαστικα το χαριζουνε.

  • @tomot Ναι είναι τόσο χάλια που χαρίζουν ένα κινητό επιχρυσωμενο με 24 καράτια χρυσό. Με αυτή τη λογική και η Rolls Royce να πιάσει να το κάνει... Έ ρε τι ακούμε μεσημεριάτικο...

  • Ενημερωση HTC one (M7) σε Sense 6 πριν λίγο.... (σορρυ για το OffTopic δεν ηξερα που να το γραψω αλλού).
    H Ενημερωση ήταν 732.38MB (Software Update: 5.16.161.2)
    System and Power improvements - HTC Sense 6 update... κλπ.

    Η ενημέρωση είίχε διάρκεια συνολικά, περίπου στα 45-50 λεπτά σε μένα.
    Οι πρώτες εντυπώσεις θετικότατες παρα΄την γκρίνια μου αρκετό καιρό ... :P
    Aν και με έιχαν ψιλοχαλάσει αρκετά πράγματα στο Sense 6 και έλεγα να μην την κάνω, την έκανα τελικά γιατί διάβασα απο χρήστες πως η μπαταρία είχε μεγαλύτερη διάρκεια μετα την ενημέρωση..
    Θα δείξει αυτό.

    Εγώ θέλω να εστιάσω στο γεγονός πως από τον Σεπτέμβριο του 2013 που το πήρα.... εχω κάνει 4 ενημερώσεις Android 4.2.2, 4.3, 4.4.2, (2 φορές) και είναι η 2η ενημέρωση Sense αφού το αγόρασα με Sense 5 και πήρα διαδοχικά το Sense 5.5 και σήμερα το Sense 6.
    ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ (πλην κάμερας) ....Τόσο που δεν σκέφτομαι με τίποτα να αλλάξω συσκευή στον επόμενο 1 χρόνο (ίσως και 2).

    Τη συσκευή μου την είχα αγοράσει από Skroutzομάγαζο και έιναι της Vodafone (αν θυμάμαι καλά Γερμανικής αντιπροσωπίας)

    YΓ.
    ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚ .... χάλια σε χρυσο αλλά δεν θα με χαλούσε να το κερδιζα :-)

  • @tomot αντιγραφή iPhone? Τι να πω... Θα είμαι τυφλός, το είχα για 2 μήνες και το πούλησα λίγο περιορισμών του ios αλλά καμία σχέση με το HTC one.

  • @tomnot μόνο που αυτή η έκδοση δεν είναι χρυσό χρώμα αλλά χρυσό 24 καρατίων...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.