HTC, Ξεκλειδώνει τον bootloader του Sensation τον Αύγουστο

Τη δυνατότητα να αλλάξουν ολοκληρωτικά το κινητό του δίνει η σε έμπειρους κατόχους του Sensation η HTC. Όπως ανακοίνωσε στο Facebook το πρώτο μοντέλο με ξεκλείδωτο τον Bootloader θα είναι το HTC Sensation και αυτό αναμένεται να γίνει μέσα στον Αύγουστο μετά από ένα update που θα ενημέρωσει τη συσκευή.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 18:37

Σχόλια

  • Οπότε παύει να υφίσταται ο βασικότερος λόγος να αποκλείσει κανείς το HTC και να προτιμήσει το Galaxy S2...

  • Ας μην κανουμε παλι vs....σε οτι βιντεακια που εχω δει το galaxy s2 ρολαρει απιστευτα....ιδιως στο σερφαρισμα δεν εχει αντιπαλο.....

  • Φιλε ,γενικα το GS2 ειναι ενα κλικ παραπανω αλλα πηγα και το δοκιμασα και ειναι απαραδεκτο , σαν τηλεκοντρολ στο χερι μου . Προτιμω τη συμβιωση με το σενσεησιον και γι'αυτο με κοβω .

    • Σημαίνει ότι θα μπορείς να περάσεις ότι έκδοση λογισμικού θέλεις στο κινητό χωρίς περιορισμούς. Δεν είναι απλή η διαδικασία, αλλα οι μυημένοι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν πλέον στον κινητό.

  • δηλαδή θα μπορώ να βγάλω ακόμα και το htc sense αν θέλω??? σε περίπτωση που γίνεται θα έχω περισσότερη μνήμη ram ελεύθερη και το κινητό θα γίνει πιο γρήγορο......σαν το sg s2??? λογικά θα ανέβουν και τα νούμερα στο quandrand η όχι????

    • Δεν μπορώ να γνωρίζω αναλυτικά όλες αυτές τις απαντήσεις. Εξαρτάται από τους developers και τη ROM θα ετοιμάσουν ή έχουν ήδη ετοιμάσει.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.