HTC Wildfire S εμφανίζεται σε επίσημο βίντεο της HTC;

Σε επίσημο διαφημιστικό spot της HTC που θα τρέξει στην Αμερικανική τηλεόραση, εμφανίζεται ένα μοντέλο που δείχνει σαν να είναι το HTC Wildfire S. Μεταξύ άλλων γνωστών μοντέλων της HTC όπως το Desire Z και το HD7, στα πρώτα δευτερόλεπτα του spot ένα μικρό smartphone που δεν έχουμε ξαναδεί, κάνει την εμφάνισή του. Εσείς τι πιστεύετε;

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 11 Φεβρουαρίου 2011 20:32

Σχόλια

  • θα μπορουσε να ειναι εξελιξη του wildfire, αν κρινουμε απο το γεγονος οτι το συγκεκριμενο εχει το ανανεωμενο sense οπως φαινεται, και απουσιαζει το trackpad (το οποιο δεν νομιζω οτι τελικα ειχε και καμια ουσιαστικη χρησιμοτητα και καλα εκαναν και το εβγαλαν).. επισης φαινεται σαν να εχει μεταλλικη προσοψη.....παντως εαν οντως ειναι το επομενο wf, ελπιζω τουλαχιστον να εφτιαξαν λιγο την τραγικη αναλυση οθονης που ειχε γιατι κατα τα αλλα ειναι καλη entry συσκευη!!ωραιο ειναι παντως!

  • επειδή ένας φίλος μου σκέφτεται να αγοράσει τωρα φθηνό smartphone θεωρείτε ότι το wildfire(το 1 φυσικά) αξίζει?
    επίσης παίζουν Χ8 που μάλλον τρώει άκυρο.galaxy 3 και nokia C5-03.Ποιό λέτε ότι αξίζει?
    Και κάτι τελευταίο:Το wildfire τελικά πάει πιό καλά με το 2.1 ή με το 2.2(froyo)?
    Όσο για την διαφημιση τί να πω τα τελευταία 2 χρόνια την έχω αγαπήσει την HTC

  • giannis κατά την γνώμη μου συνιστώ wildfire..Το έχουν δύο φίλοι μου εδώ κ έξι μήνες κ έχουν μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένοι..

  • Δεν μου αρέσει που αφαίρεσαν το trackpad. Τώρα εκεί έχει κενό και δεν είναι όμορφο, φαίνεται σαν να λείπει κάτι.

  • Όντως κι έμενα δεν μου αρέσει που αφαίρεσαν το trackpad από όλες τις συσκευές. Ήταν βολικό για να περνάς ανάμεσα στις λέξεις και προσέδιδε κάτι αισθητικά στο τηλέφωνο. Πολύ κρύα τα 4 κουμπιά. Λατρεύω που το Desire μου έχει trackpad! Και το χρησιμοποιώ για να ξυπνήσω την συσκευή! Πάντως το Wildfire (αν ονομάζεται έτσι τελικά η συσκευή) φαίνεται πολύ όμορφο και αν βάλουν και λίγο καλύτερη οθόνη θα είναι τέλειο για entry level smartphone!

  • George, Αν υπάρχει - λογικά θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα στην έκθεση MWC 2011 στη Βαρκελώνη.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.