Huawei, Δυο smartphones και ένα smartband

Τη Δευτέρα το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη τύπου της Huawei εδώ στη Βαρκελώνη μέσα από την οποία αναμένονται πέντε νέες συσκευές, δύο smartphones, δυο tablets και ένα smartband. Ο @evleaks χάλασε την έκπληξη που μας ετοίμαζε η Huawei και διέρρευσε φωτογραφίες από δύο νέα smartphones και ένα smartband (περιβραχιόνιο).

Στην πρώτη φωτογραφία εμφανίζεται το Huawei G6 με κάμερα 8 Megapixel και δείχνει να έχει παρόμοιο σχεδιασμό με το τωρινό μοντέλο Ascend P6.

Στη δεύτερη φωτογραφία εμφανίζεται ένα νέο smartphone που θυμίζει το HTC One και πλάι του ένα smartband. Γνωρίζουμε ότι η Huawei δεν θα ανακοινώσει κάποιο smartwatch αλλά σίγουρα μια φορετή συσκευή, οπότε το περιβραχιόνιο της φωτογραφίες μαλλον είναι πραγματικό.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 23 Φεβρουαρίου 2014 10:48

Σχόλια

  • Αυτό στη δεύτερη φωτογραφία είναι πανέμορφο.μπορει στο σχέδιο των ηχείων να μοιάζει στο one αλλά σαν σύνολο απο αυτό που βλέπουμε είναι μακράν πιο όμορφο.Μπράβο στην Huawei.ανεβαίνει όλο και περισσότερο.Αν δεν είχε και Θεμα με τις αναβαθμίσεις θα την επέλεγα με κλειστά μάτια.είδωμεν....

  • Το δευτερο ειναι πανεμορφο!Δεν μπορω να κρινω απο τη φωτογραφια το μεγεθος του αλλα αν ειναι μεχρι 4,7-4,8 ιντσες ειναι τελειο.Φοβαμαι ομως οτι ειναι 5,2+...Απο σχεδιο τα σπαει.Μπραβο στους κορεατες!

  • Τελικα ουτε smartphone ουτε phablet.Σκετο ταμπλετ με δυνατοτητα κλησεων!7 ιντσες για οποιον ενδιαφερεται.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.