Huawei Ascend Mate, Tabletόφωνο με οθόνη 6.1 ιντσών FHD 1080p

Πόσο μεγάλο μπορεί να είναι το μεγάλο; Στις παρακάτω φωτογραφίες αλλά και το spy video ανακαλύπτουμε ότι το αναμενόμενο Huawei Ascend Mate με οθόνη 6.1 ιντσων είναι πραγματικά μεγάλο στην παλάμη του Κινέζου που το κρατάει. Το Ascend Mate θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES 2013 στο Λας Βέγκας αρχές Ιανουαρίου και λέγεται ότι θα φοράει τον νέο τετραπύρηνο επεξεργαστή HiSilicon K3V3 1.8GHz κατασκευής Huawei.

Στην έκθεση CES 2013 αναμένεται να παρουσιαστεί και το Huawei Ascend W2 με Windows Phone 8 αλλά και το Huawei Ascend D2 με Android Jelly Bean.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 27 Δεκεμβρίου 2012 9:33

Σχόλια

  • Αμαν....το κινητο ειναι Απαιχτο!!!!!ενα βημα κατω απο τα 7ρια ταμπλετ για θεμα τσεπατης φορητοτητας και δυομιση πανω απο τα απλα 5ρια που ειναι πια Trend παρολα τα γελια οταν βγηκε το πρωτο ΝΟΤΕ....για να δουμε και η Σαμμυ τι θα απαντησει...θα το βγαλει το 6.3 που ακουστηκε πριν απο κατι βδομαδες?!?!?!?!

  • να το έβγαζαν στης 7 ίντσες να τελείωναν....... να δω που θα βάζετε 6,5 ίντσες κινητά........

  • Εγω περιμενω να βγει ενα με 10 ιντσες που θα είναι καλυτερο απο οοολαα! ...Ε δεν είμαστε καλα.Απο ποτε κρινουμε ενα τηλεφωνο για το ποσο δυνατο ειναι αναλογα με την οθονη. Κινητο = φορητοτητα! Απλα απαράδεκτο! Οχι αλλα ταψια!!!

  • Βασικά δεν είναι ούτε κινητό ούτε tablet, είναι κάτι ενδιάμεσο... Περισσότερο μου μοιάζει με την κίνηση της Samsung με το Note 10.1, που είναι ένα tablet με δυνατότητα κλήσεων. Απλά αυτό είναι λίγο μικρότερο από τα 7ιντσα tablets. Οπότε όταν το αγοράσεις θα το πάρεις για tablet που με ένα Bluetooth hands-free το χρησιμοποιείς σαν κινητό.
    Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ. Τα smartphones για εμένα είναι μεχρι τις 4.7 ίντσες και τα phablets είναι από 4.8 μέχρι 5.5 ίντσες. Άρα αυτό με τα δικά μου "λογικά" κριτήρια δεν πρόκειται σε καμμία περίπτωση για smartphone ή έστω phablet.

  • Ε ρε γλέντιάαααα. Καλά τι έχουν πάθει και βγάζουν τέτοια κινητά με τόσο μεγάλη οθόνη; Θες μεγάλη οθόνη πάρε tablet με 3g τι το λες κινητο;

  • Άς βγάλουν υποδοχή για sim σε αυτούς που θέλουν tablet για κινητό και ας αφήσουν τα υπόλοιπα να είναι φυσιολογικά!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.