Huawei Ascend P2, Αυτά θα είναι τα επίσημα specifications

Εμφανισιακά δεν θα διαφέρει πολύ από τις εικόνες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο, σε ότι αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά μαθαίνουμε ότι οριστικά η οθόνη του θα είναι 4.7 ιντσών ανάλυσης 1280×720 pixels, ο επεξεργαστής του τετραπύρηνος HiSilicon, η μνήμη RAM 1GB και η κάμερα 13 Megapixel.

Οι παραπάνω πληροφορίες αλλά και τα πλήρη και αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά του Huawei Ascend P2 αναμένεται να επιβεβαιωθούν στην επερχόμενη έκθεση MWC 2013 στη Βαρκελώνη (το Techblog θα είναι εκεί).

Επεξεργάστηκε την 11 Φεβρουαρίου 2013 20:38

Σχόλια

  • Δεν γνωρίζουμε το τελικό σχέδιο, θα το μάθουμε στην MWC 2013. Εμφανισιακά θα μοιάζει με το Ascend P1 και θα είναι λίγο πιο παχουλό.

  • Ο επεξεργαστης θα ειναι ο καινουριος K3V3 η ο ιδιος που κυκλοφορει στο quad xl, honor 2 και στο D2 ο Κ3V2? Γιατι αν ειναι ετσι το honor 2 μεσω ιντερνετ αξιζει πολυ περισσοτερο αφου η εκδοση με 2gb ram, σε κινεζικα καταστηματα κοστολογειται οσο το P1 στην χωρα μας περιπου. Αν φοραει τον καινουριο επεξεργαστη 28nm θα ειναι αισθητα πιο γρηγορο απ οτι μας εχει παρουσιασει η huawei μεχρι τωρα.

  • Κριμα... Τουλαχιστον αν κυκλοφορησει γυρω στα 400 ευρω οπως αρχισε και το P1, θα ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια γι αυτα που προσφερει.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.