Huawei Ascend P6, Δείξτο επιτέλους το τιμημένο!

“Δείξτο το τιμημένο” αναφώνησα μόλις είδα ακόμα μια φωτογραφία του αναμενόμενου Huawei Ascend P6 να κάνει την εμφάνισή της στο διαδίκτυο. Δεν έχει μείνει και τίποτα κρυφό, στις 18 Ιουνίου θα παρουσιαστεί με οθόνη 4.7 ίντσες HD 1280×720 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή HiSilicon K3V3, μεταλική κατασκευή και πάχος μόλις 6.18 χλστ.

Huawei Ascend P6, Huawei Ascend P6, Δείξτο επιτέλους το τιμημένο!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αθανάσιος Α.

Δεν θα το αγόραζα ποτέ!!!! Το walpaper είναι χάλια..

JohnWave

Κάθε φορά που βλέπω φωτό του P6 μου τρέχουν τα σάλια 🙂
@Κώστα όταν ανακοινώνεται ένα κινητό μετά από πόσο καιρό έρχεται Ελλάδα κατά μέσο όρο;

vasileios

john αν μιλαμε για την συγκεκριμενη εταιρεια δεν υπαρχει μεσος ορος…συνηθως αργει μεχρι και 6 μηνες να τα διαθεσει εδω…το honor 2 παραδειγμα αν δεν κανω λαθος ειχε ανακοινωθει το περασμενο σεπτεμβριο…οποτε υπολογισε για μετα το καλοκαιρι…ωραιο το ατιμο ομως…

Νιο

Η αναλυση με χαλαει απο πολυ λιγο εως κ καθολου. Αλλα φαινεται τοσο ομορφο. Κ το ονομα με χαλαει. Δηλαδη δεν μπορουσαν να σκεφτουν τρια γραμματα οπως η HTC?

Λεωνίδας

Ρε Νίο, τι ανάλυση έπρεπε να ‘χει δηλαδή? 1920Χ1080? Το όνομα σε χαλάει ε?… Εμ, αν είχε το ονοματάκι που προτείνεις θα είχε κανα κατοσταρικάκι πάνω το λιγότερο.

Νιο

Δεν εννοουσα να ηταν της HTC φιλε μου. Απλα να ειχε ενα πιο ωραιο ακουστικα brand name. Π.χ. η logitech οταν ηταν ακομα αγνωστη κατι με τραβαγε κ μονο που διαβαζα το ονομα….. Θα μου πεις αυτο σε νοιαζει??? οχι.! απλα το λεω.!

Panos

Ειμε κάτοχος iPhone 4S k Nokia N8 και είχα στην
κατοχή μου ενα Huawei P1 τη να πω δεν περίμενα
τόσο καλη ποιότητα και ειδικά η κάμερα του
ήταν ανταγωνιστική και κάποιες φορές
καλύτερη θα έλεγα απο τα δυο παραπάνω
κορυφαία τηλ απο τότε εχω συμπαθηση αυτη
την εταιρεία και στο μέλλον ίσος βρεθώ
με huawei P6 εάν κρατήσει τα ψηλά
στάνταρ που είχε και η παλιά
συσκευή μου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android iOS WhatsApp

WhatsApp: Επιτρέπει αποστολή HD φωτογραφιών σε iOS και Android

Το WhatsApp λανσάρει μια ακόμα νέα λειτουργία, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν φωτογραφίες HD σε iOS και Android.

Software Android featured Google

Android 14 Beta 3: Διαθέσιμο για λήψη

Η Google κυκλοφόρησε το Android 14 Beta 3 που σηματοδοτεί αυτό που η Google αποκαλεί “σταθερότητα πλατφόρμας”.

Software Android Android Smartphones featured

Android 14: Με λειτουργία υγείας της μπαταρίας σε τηλέφωνα και tablets

Το Android δεν έχει μια λειτουργία Battery Health όπως το iOS που να δείχνει τη μέγιστη υπολειπόμενη χωρητικότητα της μπαταρίας της συσκευής.

Software Android Smartphones WhatsApp

WhatsApp: Σύνδεσμος κρασάρει αμέσως την εφαρμογή Android

Ένας νέος, προβληματικός σύνδεσμος προκαλεί άμεσο κρασάρισμα της εφαρμογής WhatsApp για Android συσκευές μόλις πατηθεί.