Huawei: Τα μοντέλα που θα αναβαθμίσει σε Android Marshmallow

Μετά την Google, η οποία αναβάθμισε τα Nexus σε Android Marshmallow, η LG αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να δώσει το update στη ναυαρχίδα LG G4. Από τους υπόλοιπους κατασκευαστές είμαστε ακόμη σε φάση που μαθαίνουμε ποιες συσκευές θα αναβαθμίσουν. Σήμερα η Huawei έδωσε τη δική της λίστα με τα smartphones που θα πάρουν Android 6.0.

Δυστυχώς δεν έδωσε συγκεκριμένη ημερομηνία για το πότε θα ξεκινήσει να δίνεται η αναβάθμιση, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι θα αρχίσει να την ετοιμάζει τον Νοέμβριο.

Huawei: Τα μοντέλα που θα αναβαθμίσει σε Android Marshmallow, Huawei: Τα μοντέλα που θα αναβαθμίσει σε Android Marshmallow

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

38 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vagsvr

Σιγα μην ηταν μεσα και το Huawei P8 Lite..

rose

Εχει ξεφυγει λιγο στον αριθμο των μοντελων που κυκλοφορει ολα αυτα τα μοντελα αμα δεν κανω λαθος ειναι απο ιουλιο του 2014 και μετα με την μαζα να ειναι μεσα στο 2015 .

vaggos

Το p7 δεν έπρεπε να πάρει lollipop?εγω γτ περιμενω ακομα;

akis

Γιατί δεν είναι το P8 lite?
Απαράδεκτο.

kostas

xaxaxxaxa εδω καλα καλα δεν εδωσε lolipop σε mate 7 θελει και Marshmallow τρομαρα της

Λευτέρης

Επρεπε να παρει και το P8 Lite γιατι εχει κανει τρομερες πωλήσεις.

bill

Πλακα μας κανει η huawei εχω το honor 6 και ουτε lolipop δεν πειραμε.

Τhemazerunner

E τωρα θα παρεις το android 6.Δεν πρεπει να εισαι χαρουμενος που σε σκεφτηκε bill;

mimis

συμφωνω με τον @vaggos.εμεις του p7 εχουμε φιλε μου ακομα την 4.4.2!!!!!!!!μ φαινεται ότι η Huawei μας ξεχασε!!best seller κινητο και τιποτα!

Goal123

Το Huawei p8 youth version είναι η ονομασία του p8 lite στην Κίνα και την Ινδία.Άρα και το p8 lite θα πάρει την αναβάθμιση.

Αλεξ

Το p8 μου ακόμα με 5.0.2!

rose

Aμα κρινω απο τους χρηστες της huawei εδω μεσα, μαιμου η λιστα . χαχαχαχαχαα

Emmanouel

Παιδιά το mate 7, έχει πάρει lolipop και το έχω εδώ και 10-15 μέρες. Μπορείτε να το κατεβάσετε official απο το site της Huawei. Έχει καλύτερη απόδοση και επιδόσεις σε ορισμένες εφαρμογές, αλλά η σημαντικότερη διαφορά που είδα εγώ προσωπικά με την ίδια χρήση που έκανα και πριν, ανέβηκε και άλλο η μπαταρία του (3 μέρες-νύχτες και είμαι στο 10%-15%).

rose

Λογικα αυτο συμβαινει. Το ιδιο εκανε και η lg με το g2 .

iliashondar

καλησπέρα..πρωτη φορα γραφω…θα ηθελα τη γνωμη σας …είμαι αναμεσα σε MATE 7 MATE S P8 NOTE 4…παρακαλω παιδια αν καποιοσ πραγματικα γνωριζει να μ πει πιο κατά τη γνωμη σας είναι το πιο καλο γιατι πανωκατω είναι στα ιδια λεφτα ευχαριστω..

Ιωάννης jb

Απορώ πως αυτην η εταιρία είναι τρίτη στο κόσμο!!
Εχει το 8% δλδ περίπου 120 εκατομμύρια πωλήσεις το χρόνο!!
Αν σκεφτεί κανείς οτι η Κινα έχει πληθυσμό ενάμιση δις, τότε γιατί να μην αγοράσει εστω το 5% huawai??
Δλδ 75 εκατομμύρια συσκευές (και λίγες λέω) λογικά θα φευγουν μέσα στην ιδια τους την χώρα!!!!
Ποιος νοιάστηκε για update?? Κανείς!!!!! αφού σε εναμιση χρόνο θα χαλάσει και θα πάρουν καινούργιο!!

Bagit

Το mate 7, το p7 και το Honor 6 εχουν παρει lollipop απλα δυσκολα θα βγει σε ΟΤΑ γιατι ειναι major update και θελει χειροκινητη εγκατάσταση… αμα δεν ξερετε και δεν ψαχνετε καλυτερα ρωτηστε και ψαξτε και μετα θαψτε….

typer1985240

είναι καλα τα Huawei?

typer1985240

Καλησπέρα θα ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιοσ το mate 7 η το note 4 να μου πει γνωμη πιο αξιζει για αγορα…καποιοσ που να ξερει γιατι ενδιαφέρομαι να αγορασω…

Kostas

@Emmanouel πολυ νωρις πηρατε την lolipop.ετσι θα γινει και με την 6.του χρονου θα την δωσουν.ειχα και εγω mate 7 και ενας λογος που το εχω στο συρταρι ειναι αυτος.

Theo Thunder

Ελπίζω το youth edition να σημαινει P8 Lite γιατι αλλοιώς θα πάθω καρδιακή προσβολη… Επίσης θα ήταν καλό η huawei να κανει καλυτερο το emui γιατι παιδια ειναι αισχος και πραγματικα σκεφτομαι για cyanogen..

Dkstarlet

τι να πω και εγώ που έχω το G750 8-πύρινο με 2Gb Ram και είμαι ακόμη στο 4.2.2. Το πιο τραγικό είναι ότι το ίδιο μοντέλο το intrernational έχει πάει σε 4.4. και μέσο developer σε 5.01 τα ελληνικά μοντέλα ήταν τα πιο χαμένα λεφτά!! WIND ακόμη και στης εισαγωγές μάπα πράγματα φέρνει…

Geochios

Το Mate 7 έχει πάρει την καλύτερη αναβάθμιση λολλι που έχει γίνει σε κινητό. Άργησε ή Huawei αλλά έκανε σωστή δουλειά.

rose

@geochios….xaaxxaxaxaxa.

Darth

btw και το mate 7 και το p7 εχουν lollipop (επισιμα) απλός οχι μέσο ota αναγκαστικά πρέπει να κάνεις clean install (χανεις όλα προφανώς) και μέσα απο sdcard να ξεκινήσεις το update

btw2: δεν νομίζω να σηκώνει p7 κάτι παρπανω, ήδη έχει πέσει λιγάκι η απόδοση του με την … με την 6 θα το καταστρέψουν αν την δώσουν

xristos

@Iωάννης jb
εισαι σοβαρος τωρα?
15χρονο

Αλεξ

Ιωάννηςjb μάλλον δεν έχεις πιάσει στα χέρια σου αξιόλογη κινέζικη συσκευή για αυτό καλύτερα να μασάς πάρα να μιλάς!πρώην κάτοχος και oneplus one!

Geochios

@rose… Σου άρεσε το αστειακι; Είναι ή γνώμη μου και πίστεψε με έχουν περάσει πολλά κινητά από τα χέρια μου. Διαφωνείς; Είναι δικαίωμα σου; Εκφεασε το με επιχειρήματα και όχι με χλευασμό της γνώμης του άλλου.

mimis

για πειτε μας ρε παιδια που την βρηκατε την αναβαθμιση στο p7 γιατι εγω δεν μπορω να την βρω με τιποτα.στο site της Huawei παντως δεν υπαρχει(ή τουλάχιστον δεν την εχω δει εγω)

Themazerunner

Βρε παιδια καθεστε και διαφωνειτε για το τι ειναι καθε κινητο.Απλα ειναι τα πραγματα.
Δειτε απο πισω του ή μεσα στο εσωτερικο του.Τι λεει;
Μade in China;in Korea;in Japan;
Ε,αυτο ειναι.Το ποια μυαλα το σχεδιασανε εκεινο ειναι μια αλλη συζητηση…αλλωστε σε εναν κοσμο οπου ο ενας κλεβει κυριολεκτικα τον αλλον μην ψαχνετε και το original…λιγοι πρωτοπορουνε και κατασκευαζουν και συνηθως αυτοι ειναι οι αφανεις ηρωες.Μπροστα παντα βρισκονται τα συμφεροντα και η δυναμη των εταιρειων.
Να το πω αλλιως μπας και καταλαβετε επιτελους τιποτε;
Ενας Ελληνας π.χ δουλευει στην Samsung,στην Apple,στην LG,στην Huawei κλπ…βρισκει μια ιδεα και την υλοποιει σε πειραματικο σταδιο.Αγοραζουν αυτη την ιδεα οι παραπανω εταιρειες και βαζουν στο αναλογο εργοστασιο(η apple δεν εχει εργοστασιο οπως γνωριζουμε)και κατασκευαζουν το προιον με την αναλογη τεχνολογια.
Τι ειναι το προιον μαγκες μου;Ελληνας το σκεφτηκε,η εταιρεια το αγορασε και το διαμορφωσε κινεζικο εργοστασιο το παραγει.
Χωρις τον πρωτο,τον δευτερο και τον τριτο το προιον δεν ολοκληρωνεται.
Kαθεστε λοιπον και διαφωνειτε επι της διαφωνιας για το ποιος θα φουσκωσει περισσοτερο.
Για να πει κανεις οτι το προιον ειναι Αμερικανικο θα πρεπει να εφευρεθει εκει,να τελειοποιηθει και να κατασκευαστει.

Xristos

@maze
Εγω συμφωνω μαζι σ
Απλα ο ροσε ειναι αυτοσ που λεει οτι να ναι κ αυτην τν κουβεντα τν ειχε αφησει στην μεση σε ενα αλλο ποστ για αυτο τν συνεχισα εδω
Συμφωνω απολυτα με αυτα που λεσ

Themazerunner

Το ζητουμενο σε καθε συζητηση σας ξερετε ποιο επρεπε να ειναι; Οι ανθρωποι που σε αρκετα εργοστασια(αδιαφορω οποιο κι αν ειναι αυτο)να ειναι σωστο απεναντι στις ανθρωπινες ψυχες και την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ!!! Nα πληρωσω 1000 ευρω για ενα Iphone Π.χ ΑΛΛΑ να δινει σωστους μισθους στους ανθρωπους που εργαζονται,τα ενσημα τους,την ασφαλεια τους,σωστα μετρα υγιεινης και προφυλαξης που προκαλουνε καρκινους κ.α,και ανθρωπινες ωρες εργασιες!!! Οταν ομως η apple(και καθε αλλος σαν την apple) τελευταια στιγμη δινει εντολη στις γραμμες παραγωγης και συναρμολογησης να κατασκευαστουνε δεκαδες εκατομμυρια συσκευες μεσα σε εν ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ χρονικο διαστημα προκαλωντας απαραδεκτες συνθηκες εργασιας γιατι θελει να προλαβει εναν ανταγωνιστη ή να προλαβει να πουλησει εν οψη εορτων κλπ…ολοι αυτοι οι χαρτογιακαδες που καθονται με τα εκατομμυρια δολλαρια και ευρω στις τραπεζες τους,με τις πισινες τους,με τα πολυτεκη αμαξια τους,με τις βιλαρες τους και την καλοζωια τους εκ του ασφαλους…ειμαστε υπευθυνοι για το χαλι της ανθρωποτητας και λιγη σημασια εχει που εχει κατασκευαστει ενα προιον!!!Ο κοσμος πρεπει να οργανωθει και να ζητα απο ολους αυτους τα αυτονοητα γιατι το κακο εχει παραγινει… Πηγαινετε να δειτε συνθηκες εργασιας στο εργοστασιο της Mustag που δουλευουν σε συνθηκες πολυ πιο πανω του ανθρωπινου(λες και πινουν φραπεδακι στο μπαλκονι)πηγαινετε να… Συνέχεια »

Bagit

η rose νομιζει πως εκανε την αγορα του αιωνα με το iphone και σεις καθεστε και ασχολειστε… κακο για σας…

Xristos

Κωστα το οτι εσβησεσ τα σχολια με τν ροσε το δεχομαι αλλα γτ εσβησεσ αυτο που σχολιασα στον μιμι?
Μπορει να τν βοηθησει στην περιπτωση του

Darth

@Themazerunner ανθρώπινη ζωή δεν είναι τπτ μπροστά στο κέρδος…..
+ με τον υπερπληθυσμό να μας κυνηγάει πλέον σαν είδος και να μας φτάνει το να αναπαράγονται όλοι λόγο καλών συνθηκων ζωής ειναι ακρος επικινδινο πλεον

KostasB

Κάποιοι μιλάνε για marshmallow στο P8 Lite…
https://www.androidpit.com/android-marshmallow-update-overview-for-smartphones-and-tablets#Huawei

alexis touba

Καλη χρυση η huawei ωραιες συσκευες ποιοτηκες γρηγορες κτλπ αλλα στο θεμα αναβαθμησης ειναι για τα μπαζα

Αντωνης

Αλεξη η huawei τουλαχιστον δινει ενημερωση σε android 6 στα ποιο οικονομικα της ενω η samsung και η lg πχ σε μοντελα κατω απο 200 δεν θα δωσει.. (υποψηφιος αγοραστης huawei honor 4c 😜 )

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.