Huawei Honor 3X, “Οκταπύρηνο”, με 5.5 ιντσών οθόνη στα 280 δολάρια

Καιρό τώρα κυκλοφορούσαν φήμες για το Huawei Honor 4. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του, μπορεί να επιβεβαιώθηκαν, όχι όμως και η ονομασία. Η Huawei ανακοίνωσε δύο νέες συσκευές, τα Huawei Honor 3X και Huawei Honor 3C. Το Honor 3X έχει οθόνη τεχνολογίας IPS LCD με διαγώνιο 5.5 ιντσών ανάλυσης 720p και εξοπλίζεται με το οκταπύρηνο MediaTek MT6592 SoC με συχνότητα λειτουργίας 1.7GHz.

Η εταιρεία υπεραμύνθηκε της επιλογής της όσο αφορά στην οθόνη λέγοντας ότι μία οθόνη 1080p θα κατανάλωνε 20% περισσότερη ενέργεια. Κατά τα άλλα, διαθέτει 2GB RAM, microSD υποδοχή για συμβατές κάρτες μνήμης έως και 64GB δύο κάμερες στα 5.0 Megapixels και 13 Megapixels (LED flash, HDR) και 3000mAh μπαταρία.

Είναι dual SIM capable αλλά δεν υποστηρίζει 4G LTE. Η τιμή του Huawei Honor 3X είναι 280 δολάρια.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 16 Δεκεμβρίου 2013 15:38

Σχόλια

  • Μου αρέσει πάρα πολύ που οι λεγόμενοι "μικροί", βάζουν τα "γυαλιά" στους μεγάλους!!!! Εύγε!!!!

  • Μήπως ξέρουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του; Και αν θα δουλεύει στα δικά μας δίκτυα;

  • όντας κάτοχος του honor 2 με το που είναι διαθέσιμο απο κίνα το τσίμπισα, πολύ καλή κατασκευή και πολύ γρήγορο ανυπομονώ να δω το 3χ.
    Δεν θα το αγόραζα λόγο που το 2 δεν μασάει τίποτα, ότι και να του ρίξω το καταπίνει game και εφαρμογή, αλλα έσπασε της γυναίκας μου και θα της δώσω το honor 2.
    Και είναι και εταιρεία που δεν πουλάει παπάτζα , πολύ σωστό αυτό με το hd στις πέντε ίντσες και όσοι είναι cinefil και ξέρουν απο τηλεωράσεις -μεγέθοι και αποστάσεις καταλβαίνουν, οι άλοι απλά αγοράζουν μαρκετινγκ.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ιωσηφίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.