Huawei Honor 6 Plus, δείγματα από την ιδιαίτερη dual camera του

Το Huawei Honor 6 Plus ανακοινώθηκε την Τρίτη με 5.5 ιντσών Full-HD οθόνη, octal-core Kirin 925 επεξεργαστή, 3GB RAM, 32GB μνήμη που μπορεί να επεκταθεί και 3600 mAh μπαταρία.Αυτό όμως που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η κάμερα. Στην πίσω πλευρά έχει δυο αισθητήρες 8 Megapixel και μπροστά επίσης 8 Megapixel κάμερα.

Ήδη έχουμε δει το HTC One M8 Eye με dual camera όμως η Huawei φαίνεται να έχει δώσει μεγαλύτερη βάση στην δική της κάμερα. To Huawei Honor 6 Plus έχει στην πίσω πλευρά αυτό που η Huawei αποκαλεί «Symmetrical dual camera technology», δυο αισθητήρες 8 Megapixel με αποτέλεσμα να τραβά 13 Megapixel φωτογραφίες χάρη στο software του. Το πλεονέκτημα της τεχνολογίας αυτής είναι ότι οι αισθητήρες παίρνουν το διπλάσιο φως απ ότι ένας μόνο αισθητήρας, επομένως δίνει πολύ καλύτερης ποιότητας φωτογραφίες στο σκοτάδι και μεγαλύτερη ταχύτητα κλείστρου.

Επιπλέον, ο octa-core Kirin 925 έχει ξεχωριστό SLR-grade ISP που δίνει επαγγελματική ποιότητα στις φωτογραφίες, επομένως μειώνεται η ανάγκη για μεγαλύτερους αισθητήρες στα smartphones. Όταν θέλεις να τραβήξεις μια φωτογραφία δυο αισθητήρες δουλεύουν μαζί για να πετύχεις πιο γρήγορο focus και να μπει περισσότερο φως (λέγεται ότι δουλεύουν όπως τα ανθρώπινα μάτια). Μπροστά έχει 58 Megapixel κάμερα.

Δείτε τα δείγματα:


Πηγή

Επεξεργάστηκε την 17 Δεκεμβρίου 2014 17:29

Σχόλια

  • και περιμένουν να βγάλουμε συμπεράσματα για την κάμερα με τόσο μικρά δείγματα φωτογραφίας?

  • Δεν είμαι και κανένας ειδικός στις φωτογραφίες αλλά τα δείγματα που βλέπω μου φαίνονται τραγικά !

  • Λίγο προσοχή στα άρθρα, τελικά τι κάμερα έχει μπροστά 5 ή 8 mp;

    Στο τέλος της πρώτης παραγράφου αναφέρει 8 και στο τέλος της τρίτης παραγράφου αναφέρει 5.

  • Ε οχι και τραγικά τα τα δείγματα.αλλα δεν νομιζω να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.θα περιμένουμε κανα review και βλέπουμε

  • Επίσης τώρα η τελευταία φωτογραφία μπορεί να είναι η ίδια με την φωτογραφία στο άρθρο "Huawei Honor 6 Plus, teaser για 16 Δεκεμβρίου με τα μήλα που κρέμονται", πλάκα πάντως έχει.

  • Οι φωτογραφίες είναι πολύ καλές αλλά μέχρι να το πιάσουμε στα χέρια μας δεν ξέρω αν είναι είναι όντως έτσι.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.