Huawei Honor 7: Φωτογραφίζεται με μεταλλική κατασκευή

Αφού πήρε πιστοποίηση από την κινέζικη ΤΕΝΑΑ την προηγούμενη εβδομάδα, το Huawei Honor 7 διαρρέει σήμερα σε live φωτογραφία η οποία αποκαλύπτει την μεταλλική κατασκευή του. Στην πίσω πλευρά υπάρχει κάμερα με LED flash και ακριβώς από κάτω, παρατηρούμε τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Το Huawei Honor 7 αναμένεται με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels και 441ppi, επεξεργαστή Kirin 935 της Huawei, μια έκδοση με μνήμη RAM στα 4GB και χωρητικότητα 32GB και μια στα 3GB RAM και ενσωματωμένη μνήμη 16GB. Και οι δυο εκδόσεις θα έχουν μπαταρία 3280mAh, υποστήριξη για TD-LTE, FDD-LTE, TD-SCDMA, WCDMA, CDMA2000, CDMA 1X και GSM συνδεσιμότητα.

Η ημερομηνία ανακοίνωσης δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά αφού πέρασε για πιστοποίηση από την ΤΕΝΑΑ, δεν θα καθυστερήσουμε να το δούμε.

Πηγή

Σχόλια

  • Αυριο ανακοινωνεται σε event της Huawei. Το απλο θα χει γυρω στα 300 ευρω ενω το 4Gb Ram 450 ευρω λεγεται. Τωρα ποτε θα κυκλοφορησει δεν ξερω. Ρε σεις ξερετε αν τελικα ανελαβε κανεις την διανομη των Honor στην Ελλαδα; Αν οχι ξερεται τι παιιζει με εγγυηση αν το παραγγειλω απο Κινα ή απο αλλη Ευρωπαικη χωρα;

  • Πιο p8 ,αυτο του ριχνει στα αυτια. Perfect size,perfect αναλυση για τον επεξεργαστη δεν γνωριζω σε τι κατασταση βρισκεται και μπαταρια χ2 perfect,και μεταλικό!

  • Εχω ερωτευτεί το mate 7 κ ειμαι σε δηλημα να περιμένω το mate 8..Κινηταρες κ με μπαταρια φορτηγού..Huawei =ποιότητα κ γω που πάντα έλεγα τη μας λες Τωρα μωρε μονο τα γνωστά Samsung ,Lg,Sony,iPhone..Ε άμα τα δείτε απο κοντα κ ειδικα το mate 7 θα δείτε οτι δεν εχει να ζηλέψει τιποτα απο τις γνωστές ναυαρχιδες..Αντε λιγο στη καμερα..Α!το μονο κινητο απο τα γνωστά που το γουστάρω πολυ ειναι μονο το Lg g4 οθοναρα καμεραρα!!!!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.