Huawei Honor 7: Βγαίνει ζωντανό μέσα από 2 εκρήξεις [video]

To Huawei Honor 7 πρόσφατα έγινε διαθέσιμο στις πρώτες ευρωπαϊκές χώρες με τιμή στα 349 ευρώ. H Huawei αναφέρει ότι έχει μεταλλική unibody κατασκευή από αλουμίνιο το οποίο χρησιμοποιείται για την κατασκευή αεροπλάνων και στην οθόνη χρησιμοποιείται εξαιρετικά συμπαγές κομμάτι γυαλιού. Θεωρητικά αυτό σημαίνει ότι το κινητό θα πρέπει να είναι αρκετά ανθεκτικό στις κακουχίες.

Αυτό βάλθηκαν να αποδείξουν οι Ρώσοι youtubers οι οποίοι προσέλαβαν έναν ειδικό στις κατεδαφίσεις κτιρίων προκειμένου να δοκιμάσουν αν το Huawei Honor 7 βγαίνει ζωντανό μέσα από εκρήξεις. Το κινητό βρέθηκε στην μέση δυο εκρήξεων, όπου κατά την διάρκεια της δεύτερης εκσφενδονίστηκε σε άλλο σημείο, αλλά κατάφερε να επιβιώσει τουλάχιστον για αρχή, διότι δεν γνωρίζουμε τι προβλήματα μπορεί να έχουν προκληθεί στο εσωτερικό.

Το Huawei Honor 7 έχει οθόνη 5.2 ιντσών 1080p, μνήμη RAM 3GB, κάμερα 20 Megapixel με phase detection autofocus και dual-LED dual-tone flash, δεύτερη κάμερα 8 Megapixel, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και μπαταρία 3100mAh. Η Huawei έχει βάλει τον δικό της οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 935, τρέχει Android 5.0 Lollipop με Emotion UI 3.1.

Δείτε το video με τα extreme test του Huawei Honor 7 αλλά καλό θα ήταν να μην το δοκιμάσετε:

Πηγή

Σχόλια

  • Να γιατι ως γνωστον σε καποια πιθανη πυρηνικη εκριξη μονο οι κατσαριδες και τα honnor θα γλιτωσου..

  • Γενικά πολύ όμορφο και αξιοπρεπέστατο κινητό, αλλά δυστυχώς με πολύ αδύναμη GPU :/

    Τι θα γίνει φέτος, ένα ολοκληρωμένο κινητό θα δούμε;;

  • χρησιμο πειραμα, τωρα ξερω αν γινει πολεμος και σκασει καμια βομβα πανω μου μπορει εγω να παιθανω αλλα το αν εχω το honor μου θα παραμεινει ζωντανο και θα κρατησει τις τελευταιες μου στιγμες αυτο ειναι που με παρηγορει

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.