Huawei Honor 7i (ShotX): Με τιμή 349 ευρώ στη Γερμανία

Το Huawei ShotX (ή Huawei Honor 7i) ξεχωρίζει από την περιστρεφόμενη κάμερα στην πίσω πλευρά που γίνεται και selfie κάμερα, κάτι που σημαίνει καλύτερης ποιότητας selfies. Η κάμερα έχει 13 Μegapixel BSI αισθητήρα της Sony με φακό 28mm και διάφραγμα φακού f2.0. Όταν ανακοινώθηκε ήταν το πρώτο με αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι. Βρίσκεται στην αριστερή πλευρά και η Huawei αναφέρει ότι είναι ο μικρότερος αισθητήρας σε κινητό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ξεκλειδώνει το κινητό και για να τραβά φωτογραφίες.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, έχουμε ένα smartphone με αλουμινένιο frame και γυαλί στην πίσω πλευρά, οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης 1080p, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 616 με μνήμη RAM 2GB και ενσωματωμένη μνήμη 16GB, υποδοχή για microSD, μπαταρία 3000mAh και Android 5.1.1.


Πηγή

Επεξεργάστηκε την 14 Φεβρουαρίου 2022 15:30

Σχόλια

  • Τρομερό κινητό.Εάν ερχόταν Ελλάδα, θα το σκεφτόμουνα έντονα.
    Συμφωνώ απόλυτα και με το σχόλιο του @JOHN

  • Παρόλο που το θέμα "selfies" με αφήνει παγερά αδιάφορο , μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός όμορφης εμφάνισης ( σχεδιασμός, υλικά και screen/body 74%) , καλών χαρακτηριστικών ( οθόνη , επεξεργαστής, μπαταρία, κάμερα) και χαμηλής τιμής. Αν ήθελα κινητό αυτή την εποχή, θα ήταν μέσα στα υποψήφια.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.