Smartphones

Huawei Honor V8: Live φωτογραφίες λίγο πριν την ανακοίνωση

Με διαφορά λίγων εβδομάδων η Huawei ετοιμάζεται να ανακοινώσει την δεύτερη συσκευή της που θα φορά dual-camera στην πλάτη. Μετά το Huawei P9, έρχεται το Huawei Honor V8 που έχει πάρει πιστοποίηση από την κινέζικη TENAA και αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο, 10 Μαΐου.

Λίγο πριν ανακοινωθεί, διέρρευσαν δυο φωτογραφίες του Huawei Honor V8, και οι δυο απεικονίζουν την πλάτη, η μια επικεντρώνεται στην dual-camera και η άλλη δείχνει ολόκληρη τη συσκευή.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, η πιστοποίηση από την ΤΕΝΑΑ είχε δείξει δυο διαφορετικές εκδόσεις. Η μια έρχεται με 2.3GHz οκταπύρηνο επεξεργαστή, οθόνη 5.7 ιντσών full HD, μνήμη RAM 4GB, χωρητικότητα 32GB και μπαταρία 3400mAh. Η κάμερα είναι 12 Megapixel, η εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel, στην πλάτη είναι ενσωματωμένος ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων και το νέο V8 θα τρέχει Android 6.0 Marshmallow out of the box.

Η δεύτερη έκδοση του Huawei Honor V8 θα έχει παρόμοια χαρακτηριστικά εκτός από την 2.5GHz οκταπύρηνη CPU, την QHD οθόνη και την χωρητικότητα 64GB.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.