Huawei Ideos X5, Τετάρτη στα καταστήματα WIND;

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται η διάθεση του smartphone Huawei Ideos X5 μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της WIND. Με Android 2.2, οθόνη αφής 3,8 ιντσών, επεξεργαστή 800MHz, δώρο χάρτες NDrive και τιμή κοντά στα 200 ευρώ, το Huawei X5 αποτελεί μια δελεαστική πρόταση αγοράς.

Το επόμενο διάστημα θα έχουμε το Huawei Ideos X5 στα χέρια μας για μια πιο αναλυτική παρουσίαση.

Huawei Ideos X5
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.2
Επεξεργαστής: 800MHz
Μνήμη RAM: 512MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 3,8 ιντσών, 800×480 pixels, capacitive, multi-touch
Κάμερα: 5 Megapixel, βίντεο 720p HD
Ενσωματωμένη μνήμη: 2GB
Κάρτα μνήμης: micro SD
Bluetooth 2.1, Wi-Fi n, GPS, micro USB
Μπαταρία: 1500mAh

Επεξεργάστηκε την 18 Απριλίου 2011 11:21

Σχόλια

  • Ειναι σιγουρο για τεταρτη παιδια?

    Εγω ειχα ακουσει πως θα εφτανε σημερα..

    Δεν εχουμε ελπιδες για κατι τετοιο ετσι?

  • Δεν νομίζω να το έχουν σήμερα, όχι... Θα δούμε τι θα σχολιάσουν και άλλοι φίλοι που ίσως το αναζητήσουν σήμερα στα καταστήματα :)

  • Αποκλειεται για σημερα,τουλαχιστον για επαρχια,καθως δεν το γνωριζουν.Σε κανενα κεντρικο καταστημα της Αθηνας μπορει.Θα γινει μαχη παντως με το συγκεκριμενο κινητο,εχω ενα προαισθημα οτι θα πουλησει τρελα.

  • Εννοειται φιλος πως αξιζει..

    Βλεπε: επεξεργαστη, οθονη , flash, ποιοτητα κατασκευης (γυαλι στο ενα, πλαστικο στο αλλο στην οθονη), επισημη εκδοση android, και βεβαια design..

  • Ναι υποστηριζει..

    Εχει armv7 επεξεργαστη, για την ακριβεια νομιζω εχει τον επεξεργαστη που εχει και το desire z

  • gianni υποστηριζει flash

    pt κατα την γνωμη μου δεν συγκρινεται το Χ5 με το Βlade,κλασης ανωτερο το πρωτο και μπορεις να το καταλαβεις αυτο μονο απο τα hands-on εδω στο Techblog.

    Eαν δεν κανει τιποτα 'κολπα' η Huawei με εγγυησεις κλπ δεν προκειτε να ξαναπληρωσω 500-600ευρω για κινητο αφου δεν του λειπει απολυτως τιποτα.Και θα ειναι και το πρωτο μου tablet νομιζω Huawei.

  • Πήρα τηλέφωνο σε 2 καταστήματα Wind , και δεν έχουν ούτε ημερομηνια παραλαβης, ούτε πόσο θα κοστίσει το κινητό.. Υπομονή...

  • To κινητο θα κανει 199 ευρω..

    Μου το ειπαν σε ενα καταστημα αλλα βγαινει και υπολογιζοντας την τιμη του στο προγραμμα με συνδεση αν την συγκρινεις με αυτη του blade..

    Βγαινει ακριβως..

    • Παιδιά, ρωτήσαμε και σήμερα πάλι τη WIND και αναμένουμε απάντηση για την αναβάθμιση του ZTE Blade. Όταν λάβουμε την απάντηση θα σας ενημερώσουμε με νέο άρθρο. Παρακαλώ ας κουβεντιάσουμε εδώ για το Huawei Ideos X5.

  • Ενδιαφέρον.... σίγουρα. Δεν κατάλαβα καλά για την τιμή του. Θα κοστίζει μάλλον 199€ ΜΕ σύνδεση ή σκέτη συσκευή;
    Στο βίντεο σου επίσης είπες ότι έχει κλειδωμένο 800αρι επεξεργαστή, ισχύει όντως αυτό;

    Έχω ηδη το zte blade, αξίζει να πάρω αυτό σαν καλύτερη συσκευή ή να περιμένω για κανένα zte skate ή δεν είμαι σίγουρη εάν έρθει στην Ελλάδα το Huawei Ideos X6 που θα έχει 4,1 ιντσών οθόνη.
    Ελπίζω να μην βγήκα off topic!

  • Λοιπον να πω και εγω οτι στα καταστηματα της wind σημερα δεν υπαρχει, δεν το εχουν παραλαβει. επειδη διαβασα πρωτα το αρθρο και μετα πηρα τα τηλεφωνα (αρκετά η αληθεια είναι ) πρέπει να σας πω δυο πραγματα. πρώτον το κινητό έχει τρομερή ζήτηση καθώς πριν απο εμένα οπως μου ειπαν οι περισσότεροι γελώντας έιχαν πάρει άλλα 100 άτομα. Δεύτερον παραλαβές έχουν την παρασκευή τώρα και επειδή είναι Μ. Παρασκευή δεν γνωρίζουν αν τελικα θα γίνουν. Οπότε δεν μπορω να καταλάβω πως προέκυψε το Μ Τετάρτη ??

  • Σήμερα ρώτησα σε ένα κατάστημα για το X5 για να μου απαντήσουν ότι αναμένεται (τι λες τωρα; δεν το ήξερα)! Όταν ρώτησα πότε, μου είπαν ότι δεν ξέρουν. Μπορεί και σε δύο εβδομάδες μπορεί και σε δύο μήνες!!! Δηλαδή ενημέρωση μηδέν! μακάρι να το δούμε μέσα στην εβδομάδα αλλά δεν το νομίζω!

  • για να επανορθώσω να πω οτι μετα απο καλύτερη έρευνα κάποια καταστήματα έχουν παραλαβη Μ.Τετάρτη αν και δεν γνωρίζουν αν τελικά θα είναι μέσα στη παραγγελία ...ωστόσο το techblog έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν οτι γνωρίζει καλυτερα :)

  • Βρε παιδιά, θελω να το πάρω το ρημαδι.Ομως χρησιμοποιω το office.Δοκιμασα το wildfire ολα τα office,quickoffice,documents to go,thinkfree. Δυστυχως κανενα δεν μπορεσε να διαχειριστει τα μεγαλα αρχεια που εχω.Μερικα καν δεν τα ανοιγανε.Αυτο πιστευετε εχει να κανει με τις δυνατοτητες του κινητου ή του προγράμματος.Αν είναι θεμα συσκευης το παιρνω ανετα το x5.Φθηνο και πανω απ'ολα android.
    Καμια άποψη επι του θέματος;

  • Ελπιζω το wifi του να ειναι οκ (το balde μου εχει σπασει τα νευρα). Παντως ειναι πολυ ανωτερο της λεπιδας σε ολα.....αναμενεται να γινει best seller. Εχω διαβασει οτι θα το υποστηριξουν και οι xda developers οποτε θα γινει χαμος! Αν ξεκλειδωθουν και τα 800mhz και παμε στο 1ghz θα αναστεναξουν ολα τα ακριβα μονοπυρηνα.

  • Χαμός θα γίνει, και εγώ πήρα τηλ. σε κατάστημα WIND και μου είπαν ότι το περιμένουν απο μέρα σε μέρα και ότι τους έχουν πάρει πάρα πολύ να ρωτήσουν!!

  • Με τέτοια χαρακτηριστικά και τέτοια τιμή θα κάνει θραύση αν....... αν η οθόνη του είναι αξιοπρεπής. Έχω πάντως εμπιστοσύνη στη Huawei ότι δεν θα μας απογοητεύσει.

  • Τα σπάει κανονικά!!!!Αντε να πουλήσει τρελά το κινητάκι μπας και ρίξουν νερό στο κρασί τους οι μεγαλήτερες Εταιρίες.

  • Αν ερθει τεταρτη να γινει οσο πιο γρηγορα και το review ωστε να παμε να το παρουμε οσο πιο νωρις γινεται μην εξαντληθει οπως ειχε γινει και με το Blade

  • Πριν απο μια ωρα που περασα απο ενα καταστημα wind (Θεσ/νικη),ο ιδιοκτητης μου ειπε οτι δεν ξερει ποτε θα ερθει,αρα αν ηταν για Τεταρτη θα το ελεγε.Επισης μου ειπε οτι γινονται και προπαραγγελειες χωρις να γνωριζει επισημη τιμη,αλλα το θεωρει σιγουρο οτι θα ειναι στα 200 ευρω. Η δικη μου τακτικη και γνωμη παντως ειναι,πως και σημερα να ερχοταν δεν θα το επαιρνα αμεσως. Θα το αφηνα κανενα μηνα να 'περπατησει' και θα το αγοραζα μετα με σιγουρια. Συνηθως οι πρωτες παραλαβες εχουν πολλες ελλατωματικες συσκευες γενικα σε ολες τις εταιρειες...

  • Κωστα ξερεις αν θα ερθει και Κυπρο το τηλεφωνο? Η υπαρχει καποιοσ τροπος που να μπορω να μαθω????πλς βοηθειστε με

  • Καλησπέρα, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το αγοράσω αυτό το κινητό.
    Πολύ προσιτό.
    Κώστα γίνεται ο επεξεργαστής που είναι στα 800 κλειδωμένος, να ξεκλειδώσει και να πάει στα 1000;

  • Μαλλον θα εχουμε μια επαναληψη της ιστοριας οπως και στο blade και ειναι λογικο για την Wind. Θα το δινουν για συνδεση και οσοι το θελουν για αγορα ή ακομη και για αναβαθμιση θα κανουν τις παπιες και θα λενε οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο στο καταστημα.....

  • @Samo
    Δεν λέει για κατασκευαστές αλλά για developers(προγραμματιστές).Αυτοί θα τον ξεκλειδώσουν.Εσύ το μόνο που θα χριαστεί να κάνεις μετά είναι να ακολουθήσεις τις οδηγίες του ξεκλειδώματος.

  • Παιδια εχω μαθει οτι αυριο στελνει η Huawei τα κινητα στη Wind, οποτε απο Τεταρτη μπορει να πουλαει ;)

  • Παιδιά, σας το μεταφέρω όπως το άκουσα και εγώ. Δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέριες. Έχω μάθει λοιπόν ότι από Τετάρτη η WIND θα έχει και θα μπορεί να πουλάει Huawei X5. Τι θα κάνει στο τέλος δεν μπορώ να υπογράψω, γιαυτό έχω βάλει και το ερωτηματικό στον τίτλο του άρθρου.

  • Ρε παίδες καιρό με προβληματίζει αυτή η απορία...Θα έχει κανονικό GPS ή A-GPS...? Δηλαδή θα χρειάζεται και internet για να το χρησιμοποιήσεις ή απλά μόνο χάρτες...?

    • Έχει GPS και A-GPS (assisted GPS) όπως σχεδόν όλα τα νέα smartphones. Η WIND θα το δίνει με δώρο με χάρτες της NDrive άρα δεν θα χρειάζεται να χρεώνεσαι με ίντερνετ. Αν δεν έδινε το δώρο, θα έπρεπε να αγοράσεις κάποιους χάρτες ή να χρησιμοποιείς τους ενσωματωμένους χάρτες Google Maps που χρειάζονται σύνδεση στο ίντερνετ ;)

  • Καλημέρα σε όλους. Εγώ μόλις σήμερα επισκέφτηκα ένα κατάστημα wind για να ενημερωθώ για το X5 κ μου είπανε πως μέχρι τέλος τις εβδομάδος θα είναι διαθέσιμο κ πως η τιμή του θα κυμαίνετε περίπου στα 200 ευρώ! Εγώ πάντως θα το επιλέξω πιστεύω πως με τα χαρακτηριστικά που έχει αξίζει!

  • Παιδια το κινητό ειναι φοβερο γιάυτα που προσφερει αλλά μια βιαστείτε να το πάρετε με το που βγει, στο ιντερνετ υπαρχουν αρκετα βιντεο που δειχνουν ότι έχει πολλά προβλήματα με το wifi... και υπάρχουν αναφορές και για to 3g kai to buetooth, μεγάλη προσοχη https://www.youtube.com/watch?v=ptg6cLdA9OU

  • Ρωτησα σημερα και δεν το γνωριζουν καν το συγκεκριμενο μοντελο.
    Εντωμεταξυ και στα δυο καταστηματα που πηρα το προφερανε ως 'Χαβαη',ισχυει κατι τετοιο;
    Για να μην μιλησω για την ασχετοσυνη που εχουν οι περισσοτεροι πωλητες-τριες,βαριουνται να σου απαντησουν,απορω πως μπαινουν σε αυτα τα ποστα καποιοι ανθρωποι.

  • NikosVolos άστα! Χούαγει προφέρεται. αλλά οι πωλητές πλην 1-2 δεν έχουν καμία επαφή με τεχνολογία...

  • Αγαπητέ κύριε XXX,

    Σε συνέχεια της επικοινωνίας σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε η συσκευή θα λανσαριστεί στις αρχές Μαΐου. Για οποιαδήποτε νεότερη ενημέρωση, θα υπάρξει σχετική ενημέρωση στο δίκτυο καταστημάτων Wind.

    Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
    Με εκτίμηση,
    Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

    Aυτό το mail μου σταλθηκε σήμερα πριν λίγη ώρα απο την wind

  • Παιδια δεν εχει ραδιοφωνο το κινητο τελικα? Γιατι καταληγω αναμεσα σε αυτο και το optimus one. Ποιο να επιλεξω αναμεσα στα 2 Κωστα? Και εγω επισκεφτηκα ενα καταστημα της wind σημερα και μου ειπαν οτι θα καθυστερησει ακομα μαλλον προς τον μαϊο και καλυτερα να περιμενω ενα μηνα για να δουμε αν θα εχει τυχον προβληματα

  • λοιπόν έμαθα από πωλητή στην wind ότι το κιν έχει κυκλοφορήσει σε πολλά μέρη του κόσμου στην Ελλάδα θα έρθει κάπου στις 3 -- 4 Μαΐου αυτό θα γίνει γιατί πρέπει να περάσει ένα χρονικό διάστημα ανάμεσα στην προώθηση των κίν που έχουν στο μαγαζί σαν αποκλειστική διάθεσης. Ακόμα μου είπε ότι υπάρχουν προβλήματα με το wifi και σε ορισμένα μοντέλα έχουν πρόβλημα με το 3g αλλά όχι όλα πιστεύει ότι όταν θα έρθει στην Ελλάδα θα είναι κομπλέ. Πάντως για την ημερομηνία που είπα πιο πάνω είναι απλά για την επαρχία στα κεντρικά θα είναι πιο νωρίς. Πάντως μου είπε το παιδί ότι είναι ένα πολύ καλό κιν και τα μερικά προβλήματα θα διορθωθούν σύντομα, η Huawei είπε ότι ήρθε για να μείνει και μάλιστα να κάνει τρομερά πράγματα άρα δεν θα ρισκάρουν με ένα μέτριο ( λειτουργικά ) τηλέφωνο.
    ακόμα ένα πρόβλημα θα είναι η διάθεση σε σκέτη συσκευή γιατί το προορίζουν για να λανσάρουν τα πακέτα επικοινωνίας που έχουν άρα καλή δύναμη σε εμάς που θέλουμε την συσκευή μόνο ....

  • Είναι αστείοι στη wind τελικά ...! μας έχουν κάνει να ξεροσταλιάζουμε για ένα κινητο. εχουν όχι σωστά εκπαιδευμένους υπάλληλους, δεν έχουν σωστή ενημέρωση και το χειρότερο ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΈΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ !!!!

  • Δεν μπορώ να καταλάβω δηλαδή οι πελάτες που θέλουνε πακέτα επικοινωνίας μαζι με την συσκευή διαχωρίζοντε κατα την Wind με τους πελάτες που θέλουν σκέτη συσκευή; Και εμεις που θελουμε σκετη συσκευη θα πρεπει να κανουμε τον σταυρο μας και να περνουμε ολη μερα τηλεφωνο στα καταστηματα μπας και το εχουνε διαθεσιμο; Ωραία εταιρία....

  • Κουραστηκα..

    Αμα παει για μαιο δε λεει να βιαστουμε να το παρουμε αφου το μαιο θα βγει και το skate με 4.3 οθονη και gingerbread..

    Με βλεπω να στριβω...

    • Tzimakos, το ZTE Skate πάει για μετά το καλοκαίρι... έτσι ξέρουμε μέχρι σήμερα...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.