Huawei Mate 10 με Android Oreo out of the box

Ήταν κάτι που το περιμέναμε, αλλά η Huawei επιβεβαίωσε και επίσημα σήμερα ότι η πολυαναμενόμενη ναυαρχίδα Huawei Mate 10, θα τρέχει Android 8.0 Oreo out of the box. Η επιβεβαίωση έγινε από τον λογαριασμό της στο κινέζικο Weibo.

Η Huawei ανέβασε ένα μικρό video 2 μόλις δευτερολέπτων που δείχνει το περίγραμμα του AI-focused chipset της, το οποίο προωθεί εδώ και καιρό, μέσα σε αυτό βλέπουμε το δικό της logo και το Android Oreo.

Το video συνοδεύεται από κείμενο που λέει: “Εξοπλισμένο με Android 8.0 για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία Android. Με τον ισχυρό συνδυασμό στις 16 Οκτωβρίου #HuaweiMate10 #Munich”.

Η σειρά του Huawei Mate 10 θα γίνει επίσημη στις 16 Οκτωβρίου και μεταξύ άλλων θα δούμε το trend των 18:9 οθονών. Ενδεικτικά να πούμε ότι στο Mate 10 περιμένουμε οθόνη 6.2 ιντσών με ανάλυση 2160×1080 pixels, διπλή κάμερα στην πλάτη 20 Megapixel και 23 Megapixel, μπαταρία 4000mAh, κάτι που έχει επιβεβαιώσει η Huawei. Επίσης έχει επιβεβαιωθεί και ο δικός της επεξεργαστής Kirin 970 με ειδική μονάδα νευρωνικής επεξεργασίας για την ενεργοποίηση AI features.

Θα έχει γυαλί στην πλάτη, διπλή κάμερα από την Leica με διάφραγμα φακού f/1.6 (τουλάχιστον στον κύριο αισθητήρα), αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων ακριβώς από κάτω και dual-LED flash. Η τιμή του έχει ακουστεί ότι θα είναι πάνω από 900 ευρώ.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 14 Οκτωβρίου 2017 12:25

Σχόλια

  • Με αυτή την συσκευή, τους αφήνει ΟΛΟΥΣ 2 χρόνια πίσω.
    Να τα χαίρονται τα αναδιπλούμενα και τα bezeless.

  • Αφού δεν έχει αναλογία 16:9 δεν μπορώ να πω οτι με ενθουσιάζει. Πάντως είναι κάλο εργαλείο για όσους βολεύει αυτή η αναλογία αλλά η τιμή είναι πολύ ακριβή σε σχέση με παλιότερες συσκευές της Huawei.

  • πανω απο 100 ευρω δεν δινω για την κινεζια........... samsung και apple και τα υπολκοιπα απλα δεν μετρανε στην καφετερια

  • Δεν πειράζει βρε.. πάρτο και χώσε αυτοκολητάκι Samsung από πάνω, δεν θα το πάρει πρέφα κανένας. Και θα κάνεις την μόστρα σου στην καφετέρια και την δουλίτσα σου και και έχεις και το εργαλείο.

  • Συνεχίετε να αναρωτιέστε γιατί όλοι βάζουν 18:9 οθόνες στα νέα μοντέλα.
    Οθόνες κατασκευάζουν η LG και η SAMSUNG. Αν βάλει η SAMSUNG 18:9 στα ακριβά κινητά της την ίδια οθόνη θα αγοράσει και η HUAWEI για το δικό της αφού δεν κατασκευάζει οθόνες η ίδια. Τις αγοράζει. Το ίδιο κάνει και η Apple με συμφωνίες με την LG και την SAMSUNG.

  • Aυτο στην φώτο είναι το pro το απλό έχει το δακτυλικό αποτύπωμα μπροστά και δείχνει σαν αναλογία οθόνης 16:9 και Αρκ φαρδυ

  • πανω απο 900.. ναιρε πηγαινετε τις ναυαρχιδες σας ολοι στο 1500 χιλιαρικο να παρετε τα @#$%^^# μας... το μπιπ το θεμα

  • @Darth γελάω με το σχόλιο σου.Μήπως είσαι και εσύ από αυτές τις ψωνάρες που πρέπει να πουλάς τα όργανα σου για να παίρνεις Samsung και Apple για να νιώσεις σημαντικός στις καφετέριες?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.