Smartphones

Huawei Mate 10: Εμφανίζεται σε νέα renders [+video]

H Huawei επιβεβαίωσε ότι η επίσημη ανακοίνωση του Huawei Mate 10 θα γίνει στις 16 Οκτωβρίου και το κινητό θα φορά τον δικό της Kirin 970, ο οποίος παρουσιάστηκε πρόσφατα. Ο επεξεργαστής είναι κατασκευασμένος με τη διαδικασία των 10nm, με οκταπύρηνη CPU και bigLITTLE με 4 Cortex-A73 και 4 Cortex-A53.

Επιπλέον, ο Kirin 970 υποστηρίζει ταχύτητα ρολογιού έως και 2.8GHz, Mali-G71 MP8 GPU και LPDDR4 RAM στα 1866MHz, ενώ ένα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι ότι περιλαμβάνει δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης. Το chip λειτουργεί καλά με dual camera systems τα οποία διαθέτουν έναν αισθητήρα RGB και έναν μονόχρωμο. Η Huawei έχει χρησιμοποιήσει τον συγκεκριμένο συνδυασμό στο παρελθόν, επομένως περιμένουμε να τον δούμε και στο Mate 10.

Πέρα από τον επεξεργαστή που είναι ήδη γνωστός, σήμερα διέρρευσαν renders από το επερχόμενο Huawei Mate 10, μεταξύ άλλων βλέπουμε την διπλή κάμερα στην πλάτη και τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Η οθόνη αναμένεται στις 5.9 ίντσες, θα διαθέτει μνήμη RAM 6GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB, υποδοχή ακουστικών 3.5 χλστ. και θύρα Type-C USB.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 6 Σεπτεμβρίου 2017 14:11

Σχόλια

  • Δεν είναι άσχημο αλλά σαφώς αυτό το render είναι κατώτερο από το προγενέστερο που είχαμε δει.

  • Μου θυμίζει αρκετά το mate9 μου. Ελπίζω να μην είναι αυτό, μιας και το Δακτυλικό πίσω είναι πολύ πιο βολικό. Συγκρίνοντας μάλιστα με το s7 της δουλειάς που έχει μπροστά το αποτύπωμα, δε μπορώ να γυρίσω σε τέτοιου τύπου. Κατά τα άλλα, τα θεωρώ σε συνολικό πακέτο(ποιότητα, μπαταρία, ταχυτητα, τιμή, λογισμικο, αντοχή στο χρονο) τις καλύτερες ναυαρχιδες

  • το κινητό αν είναι έτσι όπως το συγκεκριμένο δεν μου λεει κάτω εμφανισιακά ΟΜΩΣ μαγκια αν το αποτύπωμα είναι κάτω από την οθόνη και γενικά τα χαρακτηριστικα του είναι οκ. Αυτό με τη δυνατοτητα τεχνητης νοημοσύνης δεν μπορεσα να καταλάβω.

  • ρε ειστε τρομπες? τι τεραστια μπεζελ λετε? στα επιπεδα του mate 9 ειναι που ναι πολυ καλα... δεν ειναι αναγκη ολα ναναι σαν το v30!
    τα sony ,τα htc ,τα apple, τα pixel εχουν τεραστια μπεζελ

    λεγεται θα βγει σε 2 εκδοσεις και η συγκεκριμενη φαινεται να ναι εκεινη με τη παραδοσιακη 16:9 αναλογια

    το 18:9 θα ναι ισως αυτο με το 1000ρικο που ακουγεται!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.