Smartphones

Το Huawei Mate 10 Pro σε live φωτογραφίες

Στις 16 Οκτωβρίου η Huawei θα ανακοινώσει επίσημα το Huawei Mate 10, το οποίο έχει διάφορες εκδόσεις, αλλά αυτό που πρωταγωνιστεί στα leaks είναι το Huawei Mate 10 Pro. Μέχρι στιγμής έχουμε δει διάφορα renders, ενώ για πρώτη φορά βλέπουμε live εικόνες.

Το Huawei Mate 10 Pro φωτογραφίζεται από την μπροστινή πλευρά με ανοιχτή την οθόνη και στην πλάτη βλέπουμε ότι έχει χρησιμοποιηθεί γυαλί για την κατασκευή του.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, στο Mate 10 Pro αναμένουμε οθόνη 5.9 ιντσών ανάλυσης 1440 x 2880 pixels, διπλή κάμερα στην πλάτη με διάφραγμα φακού f/1.6, αισθητήρες 20 Megapixel και 12 Megapixel, ενώ και πάλι έχει βάλει το χεράκι της η Leica.

Από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά είναι η τεχνητή νοημοσύνη, με τον Kirin 970 να έχει ειδική μονάδα NPU (Neural Processing Unit).

Πέρα όμως από όλα τα δυνατά χαρακτηριστικά που αναμένεται να φέρει, η ναυαρχίδα της Huawei θα είναι στην ίδια γραμμή με τις premium συσκευές των υπόλοιπων κατασκευαστών μιας και η τιμή της έχει ακουστεί ότι θα είναι στα 900 ευρώ.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 5 Οκτωβρίου 2017 16:52

Σχόλια

  • Εμένα πάντως αυτο το τριολικι στην πλάτη δε μου αρέσει.
    Απο την αλλη για κάποιο περίεργο λόγο τα pixel μου άρεσαν χθές.

  • Συμφωνώ @gearerapp είναι το άσχημη η πλάτη του δεν κάποιο εξωγήινο μήνυμα σε σχέση με το pixel που κάτι έχει να δείξει

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.