Smartphones

Huawei Mate 10: Teaser για τον Kirin 970

Την ταχύτητα του Huawei Mate 10 προβάλει σε βίντεο η εταιρεία, λίγο πριν την ανακοίνωση της συσκευής τον Οκτώβριο, εστιάζοντας στον Kirin 970.

Το teaser είναι στα Γερμανικά καθώς έχει αναρτηθεί από την Huawei Γερμανίας και έχει τον τίτλο: “Συναντήστε την συσκευή που περιμένατε” (Meet the device you were waiting for).

Παρόλο που δεν αναφέρεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για το Mate 10, στο τέλος αναφέρει “Huawei Mate” και με δεδομένο ότι όλο το βιντεάκι εστιάζει στον Kirin είναι δεδομένο ότι αναφερόμαστε στον διάδοχο του Huawei Mate 9.

Στο βίντεο εναλάσσονται σκηνές που παρουσιάζουν πράγματα που συσχετίζονται με την ταχύτητα όπως το μετρό και οχήματα της Formula 1 κι ανάμεσα σε αυτά φιγουράρει και ο Kirin, ο οποίος ακούγεται ότι προσφέρει ύστατη ταχύτητα.

Ταυτόχρονα αναφέρονται: “Δυναμική, τέμπο, θέληση, επιτυχία, ταχύτητα”.

Το Huawei Mate 10 αναμένεται στις 16 Οκτωβρίου. Εκτός από τον Kirin 970, σύμφωνα με τις πληροφορίες θα έρχεται με QHD οθόνη 6.1 ιντσών, RAM στα 6GB, αποθηκευτικό χώρο 64GB, διπλή κάμερα της Leica με αισθητήρες στα 34MP και κάμερα selfie 16MP.

Η μπαταρία του αναμένεται με χωρητικότητα 4.000 mAh και για λειτουργικό μάλλον θα φορά το Android 8.0 Oreo.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 29 Αυγούστου 2017 9:54

Σχόλια

  • Η Huawei πάει με βήματα σταθερά για την κορυφή, χωρίς να προσπαθεί να εντυπωσιάσει και να καινοτομήσει. έχει πιάσει καλύτερα από όλους το θέμα :
    Τηλέφωνα φτιάχνουμε , όχι διαστημόπλοια. Καλή κατασκευή, προσεγμένη rom,αυτονομία, αξιοπιστία και συμφέρουσα τιμή για απόδοση. THE END..

  • Mate 8 μετα απο 16 μηνες χρήσης χαλασε η μπαταρια και πηρε αερα το γυαλί της οθόνης με αποτέλεσμα να εχει θαμπωσει πανω και κάτω. Τωρα που την βλέπετε αυτη την ποιότητα που ολο λετε εγω δεν ξέρω.

  • Έχεις εγγύηση 2 χρόνια. Λογικά στο φτιάξανε Νικ. Αστοχίες υπήρχαν και θα υπάρχουν.

  • Ακομα δεν το πηγα. Κατσε να βρω τιμολόγια. Παντως απογοήτευση για μενα η huawei. Τετοια δεν συμβαίνουν ουτε στην τελευταία φασονατζιδικη κινεζια. Και κατσε να δουμε και την αντιπροσωπεία τι θα μας πει

  • Εύχομαι να καθαρίσεις ανέξοδα και σύντομα. Αλλά αστοχίες τέτοιες και χειρότερες συμβαίνουν και σε Samsung ,apple, Lg.

  • Εγώ το έχω κοντά δύο χρόνια, η μπαταρία φυσάει και έχει και μια πτώση σε νερό μπανιέρας για λίγα δευτερόλεπτα χωρις πρόβλημα. Θεωρώντας ότι σίγουρα δεν είναι κάποιος κλώνος από ιντερνετικο κατάστημα Προφανώς έφαγε κάποιο δυνατό χτύπημα από πτώση για να έχει τέτοια απίθανα προβλήματα που πρώτη φορά ακούω γενικα, αλλά και στα 4 που ξέρω γνωστών, είναι απόλυτα απροβληματιστα. Γενικά τα προβλήματα στο mate είναι από όλες τις ναυαρχίδες τα λιγότερα αν σερφαρεις λίγο στα forum. Πιθανόν να έπεσες και στην απειροελαχιστη πιθανότητα αστοχίας.

  • Το τηλεφωνο δεν εχει κανενα χτυπημα. Παντα σε θήκη μεσα ειναι.Κλωνος δεν ειναι.

  • Νικο εχεις δικιο. Και σε άλλους συμβαίνουν αυτα. Απλα διπλη αστοχια; ειμαι σουπερ ατυχος. Το θεμα ειναι η αντιπροσωπεία. Να μην με αρχίσει τα η μπαταρια δεν είναι στην εγγύηση ή πήρε υγρασία...μανουλες ειναι σε αυτά

  • Μπορω να σου χαλασω μπαταρια σε 3 μηνες αν θες οποιουδηποτε κινητου. Ειδικα αν το κινητο υποστηριζει fast charging. Οι περιααοτεροι δεν ξερουν πως να συντηρουν τις μπαταριες τους.

  • Με το τζάμι το ειχα και εγώ το πρόβλημα στο 8 και στην αντιπροσωπεία μου το άλλαξαν αμέσως! Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος απο τη σειρά mate!

  • τι να κανει ο kirin μπροστα στον 845 τις qualcmnon και exynos10 τις samsung παλι πισω θα ςιναι.εκει που γελαμε ομως ειναι με τα mp..ρε σεις οσα mp και να βαλετε δεν τον εχετε κινεζιες

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.