Huawei Mate 30: Εντοπίστηκε και φωτογραφήθηκε στα χέρια χρήστη

Huawei Mate 30, Huawei Mate 30: Εντοπίστηκε και φωτογραφήθηκε στα χέρια χρήστη

Για μία ακόμη φορά ένας χρήστης του μετρό της Κίνας εντόπισε κάποιο από τα επερχόμενα Huawei Mate 30. Τώρα το smartphone το είχε μία γυναίκα στα χέρια της, ωστόσο, πάλι ο σχεδιασμός της συσκευής δεν είναι εμφανής διότι υπάρχει αντίστοιχη προστατευτική θήκη.

Η νέα εικόνα όμως δείχνει καθαρά την οθόνη, τις καμπύλες πλευρές και το μεγάλο notch. Το smartphone της φωτογραφίας συμφωνεί με παλαιότερα leaks που είχαν παρουσιάσει το μεγάλο notch το οποίο κατά πάσα πιθανότητα κρύβει αρκετούς αισθητήρες για την αναγνώριση του προσώπου.

Να σημειώσουμε ότι οι φήμες θέλουν τα Huawei Mate 30 και Mate 30 Pro να έχουν ακριβώς τον ίδιο σχεδιασμό, τουλάχιστον στην οθόνη. Οπότε δεν είναι δυνατό να αναγνωρίσουμε ποια από τις δύο συσκευές κρατάει η χρήστης.

Πέρυσι, η Huawei είχε κάνει διαθέσιμο το 3D Face Unlock μόνο στην Pro έκδοση των Mate. Ωστόσο, σύμφωνα με αναφορές, φέτος η εταιρεία θα διαθέσει τη συγκεκριμένη λειτουργία και στις δύο συσκευές.

Δυστυχώς, ούτε αυτήν την φορά μπορούμε να δούμε την πίσω πλευρά του Huawei Mate 30, για την οποία τα μόνα στοιχεία που έχουμε προέρχονται από διαρροές. Εχθές εμφανίστηκαν μερικά case renders τα οποία παρουσιάζουν τις συσκευές με το γνωστό κυκλικό module καμερών και κάποιον επιπλέον αισθητήρα στην αριστερή πλευρά. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε κατά πόσο αυτά τα renders είναι αυθεντικά.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.