Huawei Mate 30 Pro: Διέρρευσαν renders και τεχνικά χαρακτηριστικά

Η Mate 30 σειρά της Huawei θα αποκαλυφθεί στις 19 Σεπτεμβρίου σε ειδικό event της εταιρείας στο Μόνοχο. Παρόλο που το Mate 30 Pro έχει εμφανιστεί σε φωτογραφίες που το κρατάνε χρήστες σε δημόσιους χώρους δεν έχουμε πληροφορίες για τα χακτηριστικά του. Σήμερα, μία διαρροή αποκαλύπτει τόσο τον σχεδιασμό όσο και μερικά specs.

Mate 30 Pro, Huawei Mate 30 Pro: Διέρρευσαν renders και τεχνικά χαρακτηριστικά

Huawei Mate 30 Pro design

Ο σχεδιασμός του 30 Pro παραμένει το ίδιο premium με όλα τα high-end smartphone που κυκλοφόρησε η εταιρεία το προηγούμενο διάστημα. Στα render μπορούμε να δούμε την κυκλική κάμερα στο πίσω μέρος μαζί με ένα Xenon flash unit στην πάνω αριστερά γωνία. Ταυτόχρονα προδίδεται το iPhone-like notch και μπορούμε να δούμε τα μικρά bezel στο πάνω και κάτω μέρος της συσκευής. Το notch αυτό θα μπορούμε να φιλοξενεί τριπλή κάμερα καθώς και όλους τους υπόλοιπους αισθητήρες. Ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων αναμένεται να είναι ενσωματωμένος κάτω από την οθόνη.

Mate 30 Pro, Huawei Mate 30 Pro: Διέρρευσαν renders και τεχνικά χαρακτηριστικά

Όσον αφορά τώρα το display φαίνεται ότι θα έχει waterfall σχεδιασμό και ίσως 6.6 ίντσες μέγεθος. Η κάτω πλευρά θα φιλοξενεί το κεντρικό ηχείο, το USB-C και την θύρα που τοποθετείται η SIM κάρτα. Η δεξιά πλευρά θα φιλοξενεί το power button παρόλα αυτά δεν φαίνονται στις φωτογραφίες τα κουμπιά για την αυξομείωση της έντασης του ήχου. Μήπως αυτό σημαίνει ότι το τηλέφωνο θα διαθέτει κάποιους είδους touch αισθητήρες για αυτήν την λειτουργία; Στο πάνω μέρος μπορούμε να δούμε ένα IR blaster και το μικρόφωνο,

Huawei Mate 30 Pro specs

Εσωτερικά αναμένεται να δούμε τον HiSilicon Kirin 990 ο οποίος θα αποκαλυφθεί στην IFA 2019 ο οποίος ίσως ενσωματώνει το 5G. Η κάμερα του θα έχει τετραπλή διάταξη και ίσως αποτελείται δύο 40MP + 8MP και έναν 3D ToF sensor. Ζωή στο smartphone θα δίνει μία μπαταρία χωρητικότητας 4.500mAh με 55W rapid charging και 25W fast charging.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες λένε ότι το τηλέφωνο του Κινεζικού κολοσσού δεν θα καταφέρει να κυκλοφορήσει με το Android και ίσως αυτός είναι ένας λόγος να καθυστερήσει η κυκλοφορία του στις αγορές εκτός Κίνας.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS

Κρίμα πραγματικά που δεν θα έχει Android… Η Huawei θα αρχίσει να χάνει το μερίδιο αγοράς της εκτός Κίνας … Το ότι θα μπορεί να δέχεται εφαρμογές από apk mirror κτλ δεν έχει σημασία για τη συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών. Το play store είναι απαραίτητο. Δυστυχώς.

Versuskostas

Εμένα κάτι μου λέει ότι θα έχει Android OS

Μπάρμπα-Λάκης

Android θα έχει. Τις εφαρμογές της google κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχει..

Ιωάννης jb

Καλύτερα!!!! τα Χαβάη όπως και αρκετά ακόμα κινέζικα έχουν από τα χειρότερα ui..
Ειδικά στα Χαβάη το λογισμικό μοιάζει λιγότερο με android από όλες τις εταιρίες που έχουν android..
Δείτε ένα βίντεο με το λογισμικό που έχει το pixel και μετά ένα με το mate 20..
Καμία σχέση το ένα με το άλλο..

ΘΕΟΦΙΛΟΣ

Miele

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Huawei Huawei Android Smartphones Huawei Mate 30 Pro

Νέα έκδοση του Huawei Mate 30 Pro πέρασε από την TENAA

Ένα νέο μοντέλο, με ονομασία μοντέλου LIO-AN00m, πέρασε από την TENAA, το οποίο φαίνεται να είναι μία νέα έκδοση του Huawei Mate 30 Pro.

Smartphones Android Huawei Huawei Android Smartphones

Huawei Mate 30 Pro: Κυκλοφορεί Αγγλία κοντά στο χιλιάρικο και με προίκα

Το Huawei Mate 30 Pro θα κυκλοφορήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 20 Φεβρουαρίου με δώρο τα FreeBuds 3 και το Watch GT2.

Smartphones Huawei Huawei Android Smartphones Huawei Mate 30 Pro

Samsung Galaxy S20 Ultra vs Huawei Mate 30 Pro: Σύγκριση στα τεχνικά χαρακτηριστικά

Ήρθε η ώρα να συγκρίνουμε το θηρίο S20 Ultra με το τελευταίο flagship της Huawei το Mate 30 Pro. Ποιο από τα δύο υπερέχει σε επίπεδο χαρακτηριστικών;

Smartphones featured Huawei Mate 30 Pro Samsung Galaxy Note 10 plus

Τα smartphones με τις καλύτερες κάμερες για το 2019, σύμφωνα με το DxOMark

Το DxOMark επέλεξε ως τα smartphones με τις καλύτερες κάμερες το Huawei Mate 30 Pro και το Xiaomi Mi CC9 Pro Premium Edition ή Mi Note 10 Pro.