Huawei Mate 30 Pro: Θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει παγκοσμίως;

Mate 30 Pro, Huawei Mate 30 Pro: Θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει παγκοσμίως;

Μεγάλες επιπτώσεις φαίνεται πως θα έχει ο αποκλεισμός της Huawei από την Αμερική τον οποίο αποφάσισε ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. Η νέα σειρά της Mate 30 πιθανόν δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το Android λειτουργικό της Google και όπως δείχνουν πληροφορίες τώρα το Mate 30 Pro θα καθυστερήσει να έρθει στην αγορά παγκοσμίως.

Η Huawei ετοιμάζεται να αποκαλύψει στις 19 Σεπτεμβρίου την πρώτη μεγάλη σειρά smartphone μετά τον ban. Ο Κινεζικός κολοσσός προσπαθεί να λύσει το θέμα με τον εφοδιασμό των εξαρτημάτων τα οποία προμηθεύεται από Αμερικανικές εταιρείας ωστόσο έχει να αντιμετωπίσει και ένα ακόμη σοβαρό πρόβλημα. Αυτό το πρόβλημα ονομάζεται Android παρόλο που η Google φαίνεται ότι θέλει να συνεχίσει να συνεργάζεται με την Huawei.

Για τον Κινεζικό κολοσσό μάλλον δεν είναι βιώσιμο το HarmonyOS το οποίο παρουσιάστηκε στην αρχή του μήνα καθώς λείπουν σημαντικές εφαρμογές οι οποίες ανήκουν στην Google. Τα Mate 30 ίσως μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν μία έκδοση του Android αυτή όμως δεν θα ήταν πλήρης καθώς θα έλειπαν όλα τα Google Services τα οποία απουσιάζουν έτσι και αλλιώς από τα smartphone που κυκλοφορούν στην Κινεζική αγορά, η οποία δεν αναμένεται να δεχθεί κάποια αλλαγή με τα όσα συμβαίνουν στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Huawei Huawei Android Smartphones Huawei Mate 30 Pro

Νέα έκδοση του Huawei Mate 30 Pro πέρασε από την TENAA

Ένα νέο μοντέλο, με ονομασία μοντέλου LIO-AN00m, πέρασε από την TENAA, το οποίο φαίνεται να είναι μία νέα έκδοση του Huawei Mate 30 Pro.

Smartphones Android Huawei Huawei Android Smartphones

Huawei Mate 30 Pro: Κυκλοφορεί Αγγλία κοντά στο χιλιάρικο και με προίκα

Το Huawei Mate 30 Pro θα κυκλοφορήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 20 Φεβρουαρίου με δώρο τα FreeBuds 3 και το Watch GT2.

Smartphones Huawei Huawei Android Smartphones Huawei Mate 30 Pro

Samsung Galaxy S20 Ultra vs Huawei Mate 30 Pro: Σύγκριση στα τεχνικά χαρακτηριστικά

Ήρθε η ώρα να συγκρίνουμε το θηρίο S20 Ultra με το τελευταίο flagship της Huawei το Mate 30 Pro. Ποιο από τα δύο υπερέχει σε επίπεδο χαρακτηριστικών;

Smartphones featured Huawei Mate 30 Pro Samsung Galaxy Note 10 plus

Τα smartphones με τις καλύτερες κάμερες για το 2019, σύμφωνα με το DxOMark

Το DxOMark επέλεξε ως τα smartphones με τις καλύτερες κάμερες το Huawei Mate 30 Pro και το Xiaomi Mi CC9 Pro Premium Edition ή Mi Note 10 Pro.