Huawei Mate 30 Pro: Η οθόνη waterfall θα έχει panel της LG Display

Huawei Mate 30 Pro, Huawei Mate 30 Pro: Η οθόνη waterfall θα έχει panel της LG Display

Αρκετά leaks έχουν αποκαλύψει ότι το Huawei Mate 30 Pro θα έχει waterfall οθόνη με μεγάλες καμπύλες. Σύμφωνα με μία νέα αναφορά η Huawei επέλεξε να μην προμηθευτεί την flexible OLED οθόνη από τη Samsung Display αλλά από την LG Display.

Νωρίτερα φέτος, η LG Display είχε έρθει αντιμέτωπη με την κινέζικη εταιρεία BOE για το ποια από τις δύο θα προμηθεύσει τα panel των Huawei P30 Pro. Η LG έχασε εξαιτίας ενός ποιοτικού ελέγχου που έγινε τελευταία στιγμή και αναγκάστηκε να αποζημιώσει τους προμηθευτές.

Επιπλέον, έως τώρα η Huawei προμηθεύεται τα Rigid OLED panel για τις συσκευές της από τη Samsung Display αλλά τα flexible panels τα προμηθευόταν είτε από την LG είτε από την BOE. Φέτος, η LG Display όχι μόνο θα προμηθεύσει τα panel για τα Huawei Mate 30 αλλά και για τα νέα iPhone 11.

Σύμφωνα με την εταιρεία έρευνας αγοράς, IHS Markit, η Samsung Display κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου του έτους είχε το 82% του μεριδίου της αγοράς στις αποστολές OLED panel, με την BOE να κατέχει το 12% και την LG μόλις το 2%. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του τέταρτου τριμήνου το μερίδιο αγοράς της LG αναμένεται να αυξηθεί στο 11%.

Τέλος, το Huawei Mate 30 Pro θα παρουσιαστεί στις 19 Σεπτεμβρίου στην Γερμανία, μαζί με τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς. Σύμφωνα με τις φήμες και τα leaks θα έχει την λεγόμενη cascade ή waterfall display η οποία έχει καμπύλες άκρες γωνίας έως 90 μοίρες. Η οθόνη αυτή απαιτεί εξαιρετικά εξελιγμένη τεχνολογία για την επεξεργασία του γυαλιού.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

Διαβαζω στο αρθρο:
Νωρίτερα φέτος, η LG Display είχε έρθει αντιμέτωπη με την κινέζικη εταιρεία BOE για το ποια από τις δύο θα προμηθεύσει τα panel των Huawei P30 Pro. Η LG έχασε εξαιτίας ενός ποιοτικού ελέγχου που έγινε τελευταία στιγμή και αναγκάστηκε να αποζημιώσει τους προμηθευτές.

Ποιος στο καλο μπορεί να μου εξηγησει οτι απο τη στιγμή που απο τον ποιοτικο έλεγχο που γινε φετος και η LG βγηκε στον τακο οτι προμηθευει με προβληματικα προϊόντα τoν πελατη της (Huawei για το p30 pro) με αποτέλεσμα να τον αποζημιώσει, καταφερε και ξαναπηρε εργολαβίες και δουλειές παλι απο την huawei και apple?….

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

Μηπως τους δινει τα panel σε τιμη χωμα?

Δε μπορώ να σκεφτώ αλλη λογική αιτια

Nickolas

Μετά το χαμό με το Mate 20 Pro και τις οθόνες της LG, πολύ θαρραλέα τη βρίσκω τη Huawei. Βέβαια ίσως να πήραν τίποτα διαβεβαιώσεις οτι δε θα υπάρχει πρόβλημα, τι να πω μακάρι να μην υπάρξει πάλι κάποιο θέμα.

παπαροκας tiamat Enûma elis

μα και στο p30 υπήρξε μεγαλο πρόβλημα με την lg βαση του άρθρου! δεν ηταν μονο το mate!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.