Huawei Mate 30: Renders αποκαλύπτουν τα τέσσερα μοντέλα της σειρας

Huawei Mate 30, Huawei Mate 30: Renders αποκαλύπτουν τα τέσσερα μοντέλα της σειρας

Έως τώρα έχουμε δει αρκετά leaks σχετικά με τα χαρακτηριστικά των επερχόμενων Huawei Mate 30, όπως και renders της Pro έκδοσης. Αν και η παρουσίαση των συσκευών δεν είναι μακριά δεν έχουμε δει έως τώρα πως θα μοιάζουν τα οικονομικότερα μοντέλα της σειράς, αν θα έχουν και αυτά τέσσερις κάμερες και στρογγυλό module.

Τώρα, ο γνωστός leakster Evan Blass αποκάλυψε renders και των τριών συσκευών της σειράς Huawei Mate 30, τα οποία δεν συμφωνούν ιδιαίτερα με τη θήκη που διέρρευσε.

Αρχικά, το Huawei Mate 30 Pro το έχουμε δει αρκετές φορές στο παρελθόν και τα νέα renders δεν αποκαλύπτουν κάτι καινούργιο. Η συσκευή έχει στρογγυλό module καμερών με τέσσερις πίσω κάμερες, waterfall οθόνη με in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ελάχιστα bezels και μεγάλο notch στο οποίο χωράνε αρκετές κάμερες και αισθητήρες.

Huawei Mate 30, Huawei Mate 30: Renders αποκαλύπτουν τα τέσσερα μοντέλα της σειρας

Το Mate 30 φαίνεται να μην έχει τόσο εμφανείς καμπύλες και το notch της συσκευής είναι αρκετά μικρότερο, αντίστοιχο με αυτό του Huawei P20 Pro. Η συσκευή έχει πάλι ελάχιστα bezels και στο notch μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα δύο αισθητήρες. Η πίσω όψη της συσκευής ακολουθεί τον ίδιο σχεδιασμό στο module με αυτόν της Pro έκδοσης, έχει τέσσερις κάμερες και το LED flash στο πλάι.

Huawei Mate 30, Huawei Mate 30: Renders αποκαλύπτουν τα τέσσερα μοντέλα της σειρας

Από την άλλη, ο σχεδιασμός του Huawei Mate 30 Lite θυμίζει σχετικά αυτόν του Mate 20. Στην πίσω όψη έχουμε τετράγωνο module με τέσσερις κάμερες και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ στην μπροστά υπάρχει η full screen οθόνη με punch hole.

Huawei Mate 30, Huawei Mate 30: Renders αποκαλύπτουν τα τέσσερα μοντέλα της σειρας

Πέρα από τη βασική σειρά η Huawei κάθε χρόνο κυκλοφορεί και την limited έκδοση με το branding της Porsche. Το Huawei Mate 30 RS Porsche Design φαίνεται να έχει waterfall οθόνη με ίδιο notch όπως το Mate 30 Pro. Ωστόσο, στην πίσω πλευρά θα βρούμε δέρμα και το module των καμερών εκτείνεται κάθετα σε όλο το μήκος της πλάτης.

Huawei Mate 30, Huawei Mate 30: Renders αποκαλύπτουν τα τέσσερα μοντέλα της σειρας

Η νέα σειρά Huawei Mate 30 θα παρουσιαστεί στις 19 Σεπτεμβρίου, οπότε μένουν μόνο λίγες ημέρες πριν μάθουμε επίσημα όλες τις λεπτομέρειες. Τέλος, να σημειώσουμε ότι η Huawei είχε δηλώσει στο παρελθόν πως εξαιτίας της απαγόρευσης συναλλαγών που έχει θέσει η Αμερική στην εταιρεία τα νέα smartphones δεν θα έχουν τις υπηρεσίες της Google, όμως θα μπορέσουν να τις εγκαταστήσουν οι χρήστες χειροκίνητα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Petros

Αντίγραφο iphone 11

giorgosgek

οτι να’ναι….

Blats

Κούρασε…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.