Huawei Mate 30: Retail box αποκαλύπτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Huawei Mate 30, Huawei Mate 30: Retail box αποκαλύπτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Το Μόναχο θα φιλοξενήσει σε μία εβδομάδα ακριβώς το ειδικό event της Huawei για την αποκάλυψη των Huawei Mate 30 και Mate 30 Pro. Τα δύο smartphone του κινεζικού κολοσσού γνωρίζουμε από επίσημες πληροφορίες που έδωσε ο πρόεδρος της Huawei, Richard Yu κατά το press conference της εταιρείας στην IFA 2019 ότι θα ενσωματώνουν τον Kirin 990 της HiSilicon. Τώρα στο διαδίκτυο διέρρευσε ένα retail box το οποίο αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά του απλό Mate 30.

Το smartphone έχει αριθμό μοντέλου TAS-AL00 και ενσωματώνει 6GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο που ανέρχεται στα 128GB. Τα γρανάζια του Mate 30 όπως προαναφέρθηκε θα γυρίζει ο Kirin 990 ο οποίος έχει ενσωματωμένη 5G υποστήριξη.

Όσον αφορά το front panel αναμένεται να έχει οθόνη 6.5 ιντσών με ανάλυση 1080p και ρυθμό ανανέωσης 60Hz. Από το front panel δεν θα λείπει το notch το οποίο θα έχει παρόμοιο σχεδιασμό με αυτό των iPhone της Apple. Στο notch αυτό θα κρύβονται οι αισθητήρες και μάλλον δύο front facing κάμερες.

Όσον αφορά την μπαταρία τώρα γνωρίζουμε ότι θα έχει χωρητικότητα 4.200mAh και θα υποστηρίζει 55W γρήγορη φόρτιση και ίσως ασύρματη φόρτιση στα 25W.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.