Huawei Mate 30: Θα έχουν νέο σύστημα διπλής κάμερας με Sony IMX600;

Huawei Mate 30, Huawei Mate 30: Θα έχουν νέο σύστημα διπλής κάμερας με Sony IMX600;

Αναμένουμε τη Huawei να παρουσιάσει την επόμενη γενιά Mate κάποια στιγμή το φθινόπωρο. Ωστόσο, μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει πολλές φήμες για τον σχεδιασμό του Huawei Mate 30 Pro, τις κάμερες και τα χαρακτηριστικά του. Μάλιστα, πρόσφατα κάποιος φωτογράφησε το smartphone σε δημόσιο χώρο.

Σύμφωνα με γνωστό leakster του Weibo, η σειρά Mate 30 θα έχει dual-camera setup. Η εταιρεία δεν θα ακολουθήσει το περισκοπικό setup που είχε και το Huawei P30 Pro, αντιθέτως θα εξοπλίσει τις συσκευές με dual-size Sony IMX600.

Huawei Mate 30, Huawei Mate 30: Θα έχουν νέο σύστημα διπλής κάμερας με Sony IMX600;

Ο leakster αναφέρει ότι η Huawei θα συνεργαστεί με τη Sony για την ανάπτυξη του συγκεκριμένου αισθητήρα, ο οποίος θα έχει διαστάσεις 1/1.7 και 1/1,5 της ίντσας, και θα είναι 40MP+. Αν κάτι τέτοιο ισχύει, τότε τα Huawei Mate 30 θα κάνει νέο ρεκόρ όσον αφορά το μέγεθος CMOS σε μονάδα smartphone κάμερας.

Κατά τα άλλα, οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει θέλουν τα Mate 30 να έχουν full-screen οθόνη με μεγάλο notch. Επιπλέον, στο εσωτερικό θα βρούμε τον Kirin 985, ο οποίος υποστηρίζει την προσθήκη 5G modem.

Τέλος, το Huawei Mate 30 φημολογείται πως θα έχει 4.200mAh μπαταρία η οποία υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 55W.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Πολύ ενδιαφέρον, 1/1,5 ήταν και το μέγεθος του αισθητήρα του Lumia 1020. Αν ισχύει κάτι τέτοιο θα έχει εξαιρετικά αποτελέσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.