Huawei Mate 40: Κυκλοφορούν τον Οκτώβριο με κάμερα 108MP που έχει φακό 9P

Huawei Mate 40, Huawei Mate 40: Κυκλοφορούν τον Οκτώβριο με κάμερα 108MP που έχει φακό 9P

Έχει περάσει λίγος καιρός από την κυκλοφορία των Huawei P40 και τώρα όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στα επερχόμενα Huawei Mate 40 και Mate 40 Pro. Αν και απέχουμε λίγους μήνες από την κυκλοφορία τους, ποτέ δεν είναι νωρίς για οποιοδήποτε leak.

Βελτιώσεις στο module για καλύτερη φωτογραφική εμπειρία

Σύμφωνα με εργαζομένους στην κινέζικη κατασκευάστρια, η εταιρεία θα εφοδιάσει τα επόμενα flagship της με μία κάμερα 108MP η οποία θα έχει free-form φακό 9P, που θα βοηθά στη μείωση της παραμόρφωσης στην εικόνα, λόγω του τρόπου κατασκευής του.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι τα Huawei Mate 40 και Mate 40 Pro θα είναι ακόμα δύο flagship με κάμερα 108MP. Ωστόσο, ο φακός που θα χρησιμοποιήσει η εταιρεία αποτελεί μία ιδιαίτερα μεγάλη αναβάθμιση στο σύστημα καμερών των smartphones της, ειδικά σε σύγκριση με τους φακούς που χρησιμοποιούν όλα τα υπόλοιπα έξυπνα τηλέφωνα με κάμερες 108MP.

Προφανώς, η κατασκευάστρια δεν θα σταθεί μόνο στη τροποποίηση της κύριας κάμερας 108MP. Τα Mate 40 θα έχουν αρκετές βελτιώσεις στο module τους, αλλά μέχρι τώρα γνωρίζουμε ελάχιστα για αυτό το θέμα και θα ήταν φρόνιμο να περιμένουμε έως ότου επιβεβαιωθούν από περισσότερες πηγές.

Ημερομηνία κυκλοφορίας

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η κινέζικη κατασκευάστρια θα κυκλοφορήσει τα Mate 40 και Mate 40 Pro κάποια στιγμή τον Οκτώβριο. Οπότε, έχουμε ακόμα αρκετό καιρό για leaks και φήμες.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Απόστολος

Θέλουμε τον διάδοχο του mate 20x!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.