Huawei Mate 40 Pro: Εμφανίζεται στο Amazon Γερμανίας με τιμή 1.199 ευρώ

Huawei Mate 40, Huawei Mate 40 Pro: Εμφανίζεται στο Amazon Γερμανίας με τιμή 1.199 ευρώ

Φαίνεται πως οι πληροφορίες για απίστευτα υψηλές τιμές των Huawei Mate 40 είναι αληθινές, καθώς το Pro μοντέλο εμφανίστηκε με τιμή 1.199 ευρώ. Αυτό σύμφωνα με το Amazon Γερμανίας, το οποίο μάλλον μπερδεύτηκε και ανέβαζε την ιστοσελίδα της συσκευής μία μέρα νωρίτερα από ότι θα έπρεπε.

Μάλιστα, το Huawei Mate 40 Pro που εμφανίστηκε ανέβηκε από την ίδια την Amazon και όχι από κάποιον μεταπωλητή, αν και η εικόνα έδειχνε το περσινό Mate 30 Pro. Πέραν της τιμής του όμως, επιβεβαιώνονται και τα χαρακτηριστικά που είχαμε ακούσει μέχρι σήμερα. Το Pro μοντέλο της νέας σειράς flagship της Huawei θα έρθει με οθόνη 6,76 ιντσών τεχνολογίας OLED, 4.400mAh μπαταρία με υποστήριξη ενσύρματης φόρτισης 66W και ασύρματης στα 50W.

Huawei Mate 40, Huawei Mate 40 Pro: Εμφανίζεται στο Amazon Γερμανίας με τιμή 1.199 ευρώ

Το μοντέλο που θα έρθει στην Ευρώπη θα εξοπλίζεται με 8GB μνήμης RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου. Οι πληροφορίες για την κάμερα αναφέρουν αισθητήρα 50MP Ultra Vision μαζί με αισθητήρα ultra-wide, καθώς και 13MP selfie κάμερα. Μη ξεχνάμε ότι τα νέα smartphone της σειράς Huawei Mate 40 θα ανακοινωθούν επίσημα αύριο, στις 15:00 ώρα Ελλάδος. Εκεί θα μάθουμε όλα τα νέα χαρακτηριστικά που μας ετοιμάζει η εταιρεία, καθώς και τη τιμή των μοντέλων.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.