Huawei Mate 7 mini: Με οθόνη 4.7 ιντσών και fingerprint sensor;

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υπάρχει στα σκαριά το Huawei Mate 7 mini με οθόνη 4.7 ίντσες και αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος που δεν είναι εμφανής στην εξωτερική επιφάνεια της συσκευής και μάλλον θα “κρύβεται” μέσα στο LED flash της κάμερας. Δεν υπάρχει καμία άλλη πληροφορία σχετικά, μόνο οι παρακάτω φωτογραφίες που φέρεται να το απεικονίζουν.

Στην πρώτη φωτογραφία διακρίνεται αριστερά, ενώ στη δεύτερη φωτογραφία υποτίθεται ότι φάινεται ο fingerpint αισθητήρας.

Επεξεργάστηκε την 17 Μαρτίου 2015 19:21

Σχόλια

  • Πως και πως περίμενα ένα Mate 7 στις 4.7 ίντσες αλλά πλέον έκανα την αγορά μου κα Huawei ! Πρώτα βγάζουμε normal smartphone και μετά phablet! Δεν ξέρω οι Κινέζοι καταναλωτές τι επιθυμούν αλλά τουλάχιστον εδώ και σε ευρωπαϊκά forums διάβαζα συνεχώς "αχ να το είχε βγάλει στις 4.7 ή 5 ίντσες". Το άκουσε φαίνεται το παράπονο η Huawei και θα κάνει κάτι που έπρεπε να είχε κάνει εξαρχής.

    Τα άλλα που πρέπει να κάνει η Ηuawei είναι να προσέξει περισσότερο τους επεξεργαστές της ( στη σειρά P ήταν μέτριοι ) ,τον δέκτη gps ( άθλιος στο P6) και τις αργοπορημένες international αναβαθμίσεις να τις δίνει έτοιμες δίχως να μην ονομάζει τις beta ως final official. Στα υπόλοιπα είναι πολύ καλή εταιρία και στο design 1η.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.