Huawei Mate 9: Διέρρευσαν τρεις εκδόσεις και τιμές

Η επίσημη ανακοίνωση του Huawei Mate 9 αρχικά είχε ακουστεί ότι μπορεί να γίνει στην IFA 2016 αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Η νέα ημερομηνία που ακούγεται είναι 8 Νοεμβρίου και οι διαρροές ξεκινούν να γίνονται όλο και περισσότερες.

Μετά τα renders σε 7 διαφορετικά χρώματα, σήμερα οι πληροφορίες μιλούν για τρεις εκδόσεις του Huawei Mate 9 και τις τιμές τους.

Το top μοντέλο του Huawei Mate 9 θα έρθει με μνήμη RAM 6GB και ενσωματωμένη μνήμη 256GB, έχει αποκλειστικό το μαύρο χρώμα και θα κοστίζει περίπου 630 ευρώ/700 δολάρια (CNY 4700). Τα benchmarks έχουν δείξει ότι το κινητό θα φορά οθόνη 6 ιντσών, επεξεργαστή Kirin 960, Android 7.0 Nougat. Περιμένουμε διπλή κάμερα και μπαταρία 4000mAh

Τα άλλα δυο μοντέλα θα έχουν μνήμη RAM 4GB με χωρητικότητα 128GB και 64GB. Η έκδοση με 128GB χωρητικότητα θα έρθει σε καφέ και ροζ, ενώ το μοντέλο με ενσωματωμένη μνήμη 64GB θα έχει μόνο τα βασικά χρώματα- λευκό, χρυσό και το χρώμα του γραφίτη. Τα 64GB έχουν τιμή 480 δολ./430 ευρώ (CNY 3200), τα 128GB κοστίζουν 550 δολ./500 ευρώ. Υπάρχει και μια έκδοση με 64GB και τιμή στα 509 δολάρια και φαίνεται ότι θα έχει υποδοχή για δυο κάρτες SIM.

Ακόμη δεν είναι σαφές πότε θα ξεκινήσει η διαθεσιμότητα, αλλά μέχρι την επίσημη ανακοίνωση κρατάμε επιφυλάξεις για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές.

Huawei Mate 9 prices, Huawei Mate 9: Διέρρευσαν τρεις εκδόσεις και τιμές

Huawei Mate 9 prices, Huawei Mate 9: Διέρρευσαν τρεις εκδόσεις και τιμές

Huawei Mate 9 prices, Huawei Mate 9: Διέρρευσαν τρεις εκδόσεις και τιμές

Huawei Mate 9 prices, Huawei Mate 9: Διέρρευσαν τρεις εκδόσεις και τιμές

Huawei Mate 9 prices, Huawei Mate 9: Διέρρευσαν τρεις εκδόσεις και τιμές

Huawei Mate 9 prices, Huawei Mate 9: Διέρρευσαν τρεις εκδόσεις και τιμές

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tikos

Φιλέ !!!! Και πολύ πρωτο το τηλ !!
Αλλα η τιμουλα ρε παίδες ..??? Λίγο τσιμπημενη για αρχική …. Αλλα απο specs επίπεδα μπροστά απο άλλους κατασκευαστές …

Darth

μεχρι 200 ευρω και πολλα του είναι

οτι δνε προσφερει prostige 200 όριο και αυτό και αν

Γιάννης

Κόσμημα και σίγουρα δεν θα εκρήγνυνται. Γιατί απλούστατα η Huawei δεν διακατεχεται από κόμπλεξ ανταγωνισμού προς μια άλλη εταιρεία που την θεωρεί αντίπαλη σε υπερθετικό βαθμό. Ετσι θα πραγματοποιησει εκτενείς ελέγχους πριν το δώσει στην αγορά.

JohnWave

Για έναν όχι βαρύ gamer , όχι οπαδό των amoled οθονών, όχι απαιτητικό όσο αφορά τις βραδινές λήψεις, το Mate 9 είναι μια πανέμορφη, εξαιρετική επιλογή phablet. Aν τώρα κάποιος θέλει μεγαλύτερη δύναμη επεξεργαστή και κάρτας γραφικών, amoled οθόνη και πολύ καλή κάμερα σε χαμηλό φωτισμό τότε πέφτει μισή ίντσα αν δεν τον ενοχλεί και παίρνει στα ίδια σχεδόν χρήματα το S7 Edge στα 543€ αυτή την περίοδο.

*σημείωση : Στην Ελλάδα λογικά τα 430€ της Κίνας θα γίνουν 530€.

liris11

@johnwave ίσα ισα που αμα κάποιος ειναι gamer πρέπει να το παρει λόγο της μπαταρίας του με 5.5 ώρες sot που έχει και μην βλέπεις μόνο τα χαρτιά ο κιριν 955 έχει μπ4 gpu άλλα ειναι ο χρονισμός στα 900 mhz το ξέρω καλά γιατί ειμαι κάτοχός p9 και παίζω φιφα gta και world of tanks και πάνε νεράκι και όσο για amoled μην είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν θα βάλει γιατί το p9 plus και ματ ς εχει

tester

@Darth ελπίζω να τρολάρεις στο σχόλιο σου. Αν όχι, πάρε μια θήκη Gucci ρε φίλε να σου δίνει prostige (όπως γράφεις)

Γιάννης

@Tikos ξεκινάει αν είδες καλά από 430 ευρώ η έκδοση των 64 gb, στην Ελλάδα με τους φόρους βάλε ένα κατοσταρικο πιο πάνω. Την ώρα που τα note της Samsung και οι ναυαρχίδες της Apple ξεκινούν από τα 800 ευρώ.

Darth

@tester εσυ τι λες? :p

Saša

Ενα λογο να μας πουν οι κομπλεξικοι οι Κινεζομουριδες για τον οποιο δε κυκλοφορησαν το Note 8 (και παλαιοτερα το P8 Max) σε μαυρο χρωμα αλλα μας εχουν πριξει τα umbals με το ηλιθιο χρυσο και το λευκο ξενερουα και ολα τα αλλα τα ξεπερναω. Μα να βγαζουν το Mate 9 σε ροζ και σε καφε, ΜΑ ΣΕ ΚΑΦΕ ?και το Note 8 να μην εχει μαυρη εκδοση, μα θα πηδηχτω απ το παραθυρο. Αλλα τι ρωταω απογονοι του Genghis Khan, μογγολοι ειναι.

NZ

Το ροζάκι είναι μούρλια!!!!

Nick

Το γκρι τσιμπάω Χριστούγεννα!
Μονο κανένα review να δω κ βουρ

Στέφος

@Saša τη λες? Το Note 8 δεν έχει μαύρο χρώμα? Το black onyx τι είναι? Λιλα? Όσο για Mate 9 σε 7 χρώματα θα βγει, τσέκαρε εδω https://techblog.gr/mobile/huawei-mate-9-7-different-colors-and-dual-camera-3863/

Skywalker

Που πάει μ’ αυτές τις τιμές? Όσο πάει τις ανεβάζει και στο τέλος θα την πατήσει, σαν την LG που ακόμα ψάχνει τα δει τι συνέβη.

@tester Εσύ τι λες? Να χαίρεσαι πάντως που δεν έφτασες και συ το κατώτατο σημείο όπου το τελευταίο ψήγμα διασκέδασης θα μπορείς να το παίρνεις πλέον μόνο “τρολάροντας” στο internet.

Στέφος

Φοβερό phablet, άνετα τσιμπάω το μαύρο, να έχει και παρέα το S7 Edge μου

JohnWave

@liris11, γράψε στο google “Huawei P9 benchmarked, Kirin 955 put to the test” και πάτα το 1ο αποτέλεσμα από το GSMArena. Άφησε τα γενικά benchmarks και πήγαινε στα σχετικά με την κάρτα γραφικών. Αν λέει αλήθεια το GSMArena τότε τουλάχιστον μέχρι το P9 και το Mate 8 θα δεις ότι υστερούσε σε κάρτα γραφικών σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Αν λέει ψέματα, τότε πάω πάσο. Αν στην πράξη οι διαφορές δεν παίζουν ρόλο τότε ξανά πάσο 🙂 Δεν είμαι heavy gamer οπότε στηρίζομαι καθαρά στα benchmarks των gpu.

Saša

@Στέφος Σε προκαλώ να μου βρεις Honor Note 8 σε μαύρο να πωλείται οπουδήποτε με οποιονδήποτε τρόπο (τα out of stock που θα συναντήσεις δε μετράνε) και θα κληρονομησεις αυτομάτως την υπάρχουσα συσκευή μου – έκπληξη!

vasilist

Πολύ καλό τηλέφωνο αλλά πόλη υ μεγάλο για τα γούστα μου.
Για την τιμή που λέτε είναι απολύτως φυσιολογική με αυτά που προσφέρει, premium κατασκευή και άριστες επιδόσεις δύσκολο να πάει πιο φθηνά εκτός και αν βγάλει από λίγο έως καθόλου κέρδος , έχει την σειρά honor 8 για πιο φθηνά..
Η τιμές της Huawei ανεβαίνουν όσο ανεβάζει τον πήχη και γνώμη μου είναι ότι φτιάχνει πολύ καλά και ποιοτικά τηλέφωνα.
Για τις amoled δεν ξέρω το έχετε πάθει όλοι είχα s5 και για μια δυο εβδομάδες το s7 και δεν με τρέλανε γιατί είχαν πολύ ψεύτικα χρώματα εκτός και αν βάλω το display στο cinema mode που εκεί φαίνονται ψυχολογικά αλλά δεν έχει και τεράστια διαφορά από lcd τότε, μάλλον θα είναι το adaptive Mode ο υπερτονίζει τα χρώματα και εντυπωσιάζει. Για το μαύρο δεν διαφωνώ είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε τηλέφωνο.

tester

@Darth έχουμε ακούσει τόσα εδω μέσα που πλέον είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε το trol :p

Sint

Οποίο συγκριτικό υπάρχει σε άνοιγμα εφαρμογών και παιχνίδια,το p9 και το mate8 ρίχνει σε όλες τις συσκευές,Samsung,iPhone,LG,Sony,htc.

Nik.

Ένα συμπέρασμα βγαίνει από όσα γράφουμε εδώ μέσα.
Το μόνο κριτήριο με το οποίο κρίνει καποιος την καλύτερη συσκευή,είναι ποια συσκευή έχει ο ίδιος. Ότι έχει αγοράσει ι καθένας,εκείνο προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι το καλύτερο. Είναι βασικός νόμος της ανθρώπινης συμπεριφοράς να υπερασπιζεται ο καθένας τις επιλογές του,ακόμα και στις αγορές. Κι αυτό προσπαθούμε να το ντυσουμε και καλά με επιχειρήματα κ αρνουμαστε να δούμε τα αρνητικά της επιλογής μας.
ΔΕ θα δεις ποτέ κάποιον που έχει iPhone να παραδεχτεί ότι πληρώνει παρα πολλά για να έχει λίγα,έναν που έχει Samsung να παραδεχτεί πως έχει όλο και λιγότερα specs με πιο πολύ κοστος,έναν που έχει Sony ότι η οθόνη δε βλέπεται,έναν με htc ότι έμεινε πολύ πίσω κ.ο κ

petros

Nik@ 100% μαζι σου, γι αυτο μπαινω και τους μπριζωνω, ο καθε Ελληναρας οποια συσκευή εχει ειναι και η καλύτερη , οπως το S7 edge π. χ, 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.