Smartphones

Huawei Mate 9: Το πρώτο teaser πριν γίνει επίσημο 3 Νοεμβρίου

Ενώ τα περισσότερα μεγάλα ονόματα έχουν δείξει τα “όπλα” τους για φέτος, έχουμε ακόμη να δούμε σημαντικές συσκευές και μια από αυτές είναι το Huawei Mate 9, που αναμένεται να ανακοινωθεί μαζί με το Huawei Mate 9 Pro σε event στις 3 Νοεμβρίου στο Μόναχο.

Έχοντας απομείνει γύρω στις 10 μέρες πριν την μεγάλη ανακοίνωση, η Huawei δημοσιεύει μέσα από τη σελίδα της στο Weibo το πρώτο teaser, που έχει ως σλόγκαν τη φράση “A Step Ahead”.

Δυστυχώς δεν μας δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για την συσκευή, όμως τα leaks τόσων μηνών έχουν κάνει τη δουλειά τους. Από τη νέα σειρά του Huawei Mate 9 περιμένουμε τον ολοκαίνουριο επεξεργαστή Kirin 960, ο οποίος σε πρόσφατα benchmarks έδειξε ότι μπορεί να σταθεί απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους και να πάρει τη δεύτερη θέση μετά το A10 chipset της Apple.

Tο Huawei Mate 9 αναμένεται με οθόνη 5.9 ιντσών FHD, μνήμη RAM έως και 6GB RAM, ενσωματωμένη μνήμη εώς 256GB και μπαταρία 4000mAh. Σύμφωνα με τον @evleaks, η dual-camera στην πλάτη θα έχει 4x optical zoom.

Το Huawei Μate 9 Pro φημολογείται επίσης με οθόνη 5.9 ιντσών, αλλά QHD ανάλυση και dual curved-edge όπως στο Samsung Galaxy Note 7. Για το Mate 9 Pro, ο @evleaks ανέφερε ότι θα έχει τιμή στα 1300 δολάρια.

Εμείς κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις τόσο για την τιμή όσο και για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, και περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του Huawei Mate 9.

Πηγή

Σχόλια

  • Πως γίνεται ένα κινητό να έχει 1300? 1300 έχει 60αρα fhd 3d oled τηλεόραση που φτιάχνει και καφέ

  • Ρε παιδια λεει 1300 δολάρια οχι ευρω...σε ευρω θα ειναι 1200 περιπου μια χαρα ειναι νομιζω,απλα θα τρωω ψωμι και τυρι ολοι μερα,και δεν θα βγαινω εξω 5 μηνες μπας και το παρω χαχα!

  • Δε παίζει και τέτοια μέχρις 900 και 48 δώσει απόγευμα κοτσοβολο πάλι και έρχεται αλλά 1200 όχι. Οπότε ξανά υπομονή κανένα 6μηνω αν όντως ισχύει αυτή η τιμή, μήπως και πέσει.

  • Πάνω από 700€ δεν νομίζω.Κανένα κινητό της Γουαγουέϊ δεν πρωτοβγήκε με παραπάνω από 700 ευρώ.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.