Huawei Mate 9 Pro: Mε οθόνη 5.9″ QHD και Android 7.0 Nougat;

Η Huawei στις 3 Νοεμβρίου περιμένουμε να κάνει την επίσημη ανακοίνωση του Huawei Mate 9, αλλά όπως φαίνεται δεν θα έρθει μόνο του. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για το Huawei Mate 9 Pro, και τα δυο αναμένονται στα ράφια μέχρι το τέλος του έτους.

Το Huawei Mate 9 Pro αναμένεται να έχει ελαφρώς διαφοροποιημένα χαρακτηριστικά μέσα. Στο Huawei Mate 9 αναμένουμε τον οκταπύρηνο Kirin 960, που ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες, οθόνη 5.9 ιντσών με ανάλυση full HD 1080p, μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα 64GB και 128GB. Θα ενσωματώνει dual-camera 12 Megapixel με την υπογραφή της Leica και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Από την άλλη, για το Huawei Mate 9 Pro, οι πληροφορίες λένε ότι έχει την κωδική ονομασία Long Island, θα έρθει με οθόνη 5.9 ιντσών ανάλυσης Quad HD (2560×1440 pixels), μέσα θα έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με την standard έκδοση, αλλά η ενσωματωμένη μνήμη θα φτάνει έως και 256GB.

Επιπλέον, οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι το Huawei Mate 9 Pro θα έρθει με Android 7.0 Nougat out of the box, ενώ το Huawei Mate 9 είναι πιθανό να φορά Android 6.0.1 Marshmallow.

Περισσότερα θα μάθουμε σε λίγες μέρες σε event που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Μόναχο και προς το παρόν κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για ότι ακούγεται.

Render που λέγεται ότι ανήκει στο Huawei Mate 9
huawei mate 9 pro, Huawei Mate 9 Pro: Mε οθόνη 5.9″ QHD και Android 7.0 Nougat;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nio

Μακράν το πιο όμορφο κινητό του κόσμου. Από το mate 7….

nikos ms

συμφωνο με τον nio οτι καλυτερο σε design και τουμπανι σε specs. μακαρι να ειχα λεφτα να το παρω…

Darth

απο τα ποιο όμορφα κινητά εκει έξω πιθανόν και τα ποιο αξιόπιστα … αλλα τιμή σίγουρα θα τσούζει

tivot

Πήραν φορά όλοι να βγάζουν κινητα άνω των 700-800€.
Εφόσον έβγαλε και η google 700€ και πάνω, να μην βγάλει και η Huawei;

liris11

Καλα μιλάμε το κινητό ανεβάζει πολύ το επίπεδο .. πολύ όμορφο .πολύ δυνατό .και γενικά η huawei προσέχει τούς πελάτες της και εχει Επιλογές για όλα τα γούστα κ ανάλογος όσα λεφτά διαθέτει ο καθένας πχ το p9 ήταν σε 3 έκδοσης το ίδιο θα κάνει και με το mate . Θες qhd 256 ρομ 6 ραμ δίνεις +100 πχ ευρώ αν και full hd ειναι μία χαρα κάτοχός p9 και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημένος από αυτο το κινητό

Stelios

Δεν μπορώ να πω ότι σχεδιαστικά δεν είναι καλό αλλά δε κάνει το μπαμ μια από το ίδια μοιάζει πολύ με το mate s δεν έχει κάτι να ξεχωρισει

Ioannis

ενταξει κινητο ειναι δηλαδη τι αλλο να κανουν για να κανει το μπαμ σε σχεδιαση. Το μονο π με χαλαει ειναι αυτο το μαυρο πλαισιο γυρω απο την οθονη για να ειμαι ειλικρινης οσα κινητα το χρησιμοποιουν δεν με τρελαινουν κ ολας παντως σας σπεξ θα ειναι πολυ δυνατο

alexis touba

Αν ειναι αυτο που δηχνει δε νομηζω να υπαρχει κανενα ποιο ωραιο σε εμφανηση .Σε λειτουργεια θα ειναι σιγουρα απηστευτα δυνατο qhd οθονη με 6gb ram χαρμα οφθαλμων.Α λα σε τιμη θα τσουζει

Gio

Μετά το mate8, στο 9.Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο.

Παπαροκας tiamat

Πωπω… αν εινα αδιαβροχο κ ντουαλ σιμ θα το παρω….

ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΟΛΟΥΣ Η ΚΙΝΑ !!!

petros

Huawei P9 Plus Explosion; Another Device Gone Wrong? – TechFrag https://techfrag.com/2016/10/18/huawei-p9-plus-explosion/

κΩστας

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το κινητό θα είναι η κορυφή της κορυφής κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον, πιθανότατα θα αγοράσω κάποια στιγμή ένα αξιόπιστο τηλέφωνο με 100€ για να βγάλω ένα χρόνο και να πέσουν οι τιμές και μετά θα αποφασίσω ανάμεσα σε αυτό και το s8 το οποίο θα είναι και πολύ ανώτερο του s7 ώστε να ανάκαμψει η Samsung

joyce
Beowulf Ahates

S6 edge plus, μετά από 15 μήνες. Για να μην ακούω Ουάου από πιτσιρίκια…

John

Μονο Huawei παιδιά…μονο Huawei…

Johnny

Yποτιθεται,οτι εκεινο με τ 6gb Ram,δε θα πωλειται Ευρωπη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.