Huawei Mate X: Αναβλήθηκε η κυκλοφορία του λόγο των προβλημάτων του Samsung Galaxy Fold

Οι τελευταίοι μήνες δεν ήταν ιδιαίτερα ευνοϊκοί για τα foldable τηλέφωνο. Αρχικά, τον Απρίλιο η Samsung έδωσε παράταση στην κυκλοφορία του Galaxy Fold, και δύο μήνες μετά ακόμη δεν γνωρίζουμε το πότε θα κυκλοφορήσει η συσκευή.

Τώρα η Huawei παρατείνει την κυκλοφορία του Mate X. Τα νέα αυτά δεν αποτελούν μεγάλη έκπληξη αν σκεφτούμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρεία εξαιτίας της απαγόρευσης που εξέδωσε η Αμερική. Ωστόσο, ενδιαφέρον είναι ότι η Huawei δεν κατηγορεί τον Trump για την καθυστέρηση αυτή, αλλά οφείλεται εν μέρη στη Samsung.

Ένας εκπρόσωπος της Huawei μιλώντας στο CNBC είπε ότι η εταιρεία θέλει να είναι ιδιαίτερα “προσεκτική” σε ότι αφορά το Huawei Mate X, ύστερα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Samsung με το Galaxy Fold.

Ο εκπρόσωπος της Huawei πρόσθεσε ότι “δεν θέλουμε να κυκλοφορήσουμε ένα προϊόν το οποίο θα καταστρέψει τη φήμη μας”.

Αναφορές θέλουν την εταιρεία να κάνει επιπλέον δοκιμές στο Huawei Mate X και να συνεργάζεται με προγραμματιστές ώστε να βεβαιωθεί πως οι εφαρμογές τους θα είναι πλήρως λειτουργικές όταν η συσκευή είναι ανοιχτή.

Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο με τι λειτουργικό σύστημα θα κυκλοφορήσει το Huawei Mate X, αλλά ο εκπρόσωπος της εταιρείας είπε στο CNBC ότι το τηλέφωνο θα τρέχει Android αφού η συσκευή λανσαρίστηκε πριν η Huawei μπει στη μαύρη λίστα.

Ωστόσο, ο ίδιος πρόσθεσε ότι αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν το δικό τους λειτουργικό, τότε θα είναι έτοιμοι σε 6 με 9 μήνες.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.