Google Pixel 4: Διέρρευσαν φωτογραφίες με τη συσκευή στα χέρια tester

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα έγιναν leak πιθανά renders του Google Pixel 4 από τους OnLeaks και PriceBaba. Ακριβώς την επόμενη ημέρα, η εταιρεία μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter επιβεβαίωσε το leak δημοσιεύοντας ένα επίσημο render.

Εκεί που θεωρούσαμε ότι δεν θα έχουμε άλλα leaks της συσκευής για τουλάχιστον μερικές εβδομάδες, αφού τα Google Pixel 4 θα παρουσιαστούν τον Οκτώβριο, το 9to5Google ήρθε να μας διαψεύσει. Ένας ανώνυμος tipster έδωσε στο 9to5Google δύο φωτογραφίες τις οποίες τράβηξε στο Λονδίνο και η ιστοσελίδα τις δημοσίευσε.

Όπως θα δείτε και εσείς, ο σχεδιασμός των πίσω καμερών της συσκευής που κρατάει στα χέρια του ο άντρας ταιριάζει με τα official renders.

Επιπλέον, ο tipster είπε ότι δεν μπόρεσε να πάρει άλλες φωτογραφίες, αλλά έριξε μία κλεφτή ματιά στη μπροστινή όψη και είπε ότι το πάνω bezel του φάνηκε μεγάλο. Φήμες θέλουν το Google Pixel 4 να έχει αντίστοιχο notch με αυτό του Pixel 3 αφού η εταιρεία θα κρατήσει τις δύο selfie κάμερες.

Από τις δύο φωτογραφίες μπορούμε να δούμε ότι το Google Pixel 4 είναι προστατευμένο με μία θήκη η οποία κατά πάσα πιθανότητα είναι υφασμάτινη και αντίστοιχη με αυτή που πουλάει η Google για τα Pixel 2 και 3.

Τέλος, σύμφωνα με το μέγεθος της συσκευής στα χέρια του άντρα θα λέγαμε ότι πρόκειται για το XL μοντέλο.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 15 Ιουνίου 2019 8:35

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.