Huawei Mate X: Θα έχει τον Kirin 990 και την τριπλή κάμερα του P30

Huawei Mate X, Huawei Mate X: Θα έχει τον Kirin 990 και την τριπλή κάμερα του P30

Η Huawei στις αρχές του χρόνου ανακοίνωσε το πρώτο foldable smartphone της, που δεν είναι άλλο από το Huawei Mate X. Η συσκευή δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη διότι η εταιρεία ήθελε να κάνει επιπλέον δοκιμές και αποφάσισε να τη διαθέσει τον Σεπτέμβριο. Τελικά η Huawei ανακοίνωσε ότι θα την βγάλει στην αγορά μετά τον Νοέμβριο.

Πρόσφατη αναφορά, τονίζει ότι το Huawei Mate X θα έχει κατά κύριο λόγο το ίδιο hardware και τα ίδια χαρακτηριστικά που είχε ανακοίνωσε εξ αρχής η εταιρεία. Ωστόσο, συμπληρώνει ότι το foldable smartphone θα έχει τον επερχόμενο Kirin 990 και τρεις κάμερες.

Για τον Kirin 990 γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα και το ότι θα τον διαθέτουν τα Huawei Mate 30. Όσον αφορά τις κάμερες, αρχικά η εταιρεία είχε χρησιμοποιήσει αντίστοιχες με αυτές του Mate 20 Pro, αλλά τα νέα στοιχεία αλλάζουν τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι το Huawei Mate X θα έχει αντίστοιχες κάμερες με το P30 και ο RGB αισθητήρας θα αντικατασταθεί από έναν RYYB ο οποίος προσφέρει ακόμη καλύτερες επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Επιπλέον, η συσκευή επισκέφτηκε για δεύτερη φορά την TENAA, και σύμφωνα με την καταχώρηση υπάρχουν διαφορές στον σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά. Στα βασικά, το βάρος του Huawei Mate X αυξήθηκε από τα 287 γραμμάρια στα 300 γραμμάρια, αλλά οι αναλογίες του έμειναν οι ίδιες, 161.3 x 146.2 x 11mm.

Οι εικόνες που προστέθηκαν στην καταχώρηση αποκαλύπτουν την αλλαγή στον ToF αισθητήρα ο οποίος βρίσκεται ακριβώς κάτω από τις τρεις κάμερες, αλλά και το αναβαθμισμένο κουμπί fold/unfold.

Η TENAA επιβεβαίωσε την μνήμη RAM και τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης που ήδη γνωρίζαμε. Το Huawei Mate X θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, 6GB RAM και 128GB χώρος αποθήκευσης, και μία μεγαλύτερη με 8GB μνήμη RAM και 512GB αποθηκευτικός χώρος. Και οι δύο εκδόσεις θα είναι εξοπλισμένες με 4.400mAh μπαταρία.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MakisReloaded

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ…ΜΕ baitαρε! :Ρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.