Huawei Nova 3 με HiSilicon Kirin 710 και in-display αισθητήρα αποτυπωμάτων;

huawei nova 3 hisilicon kirin 710 in-display αισθητήρα αποτυπωμάτων, Huawei Nova 3 με HiSilicon Kirin 710 και in-display αισθητήρα αποτυπωμάτων;

Η Huawei μετά την κυκλοφορία του Nova 3e (P20 Lite) στην Κίνα, ετοιμάζεται για την αποκάλυψη του Nova 3, μια ενδεχομένως αναβαθμισμένη έκδοση του Nova 3e, σύμφωνα με φωτογραφία που ανέρτησε η Huawei στο Weibo.

Η φωτογραφία της Huawei που δείχνει το Nova 3, μας αποκαλύπτει μόνο την πλάτη της συσκευής η οποία μοιάζει πάρα πολύ με αυτή του P20 Lite, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για αλλαγές τόσο στην εμφάνιση όσο και στα τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία αναμένεται να είναι κοντά σε αυτά των flagship smartphone.

Όσον αφορά τα πιθανά τεχνικά χαρακτηριστικά, πέραν της διπλής κάμερας σε κάθετη διάταξη που διακρίνεται στη φωτογραφία που ανέρτησε η Huawei, το Nova 3 αναμένεται να διαθέτει αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη. Αν αυτή η πληροφορία αποδειχτεί αληθινή, τότε θα έχουμε το πρώτο mid-range smartphone που θα διαθέτει in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το Nova 3, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί από τη Huawei μέσα στον Ιούλιο, ενδεχομένως να διαθέτει τον HiSilicon Kirin 710 ο οποίος βασίζεται στην αρχιτεκτονική 12nm από την TSMC και αναμένεται να ανταγωνιστεί το Snapdragon 710, στη μάχη των mid-range smartphone.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.