Huawei Nova 5: Επίσημο teaser επιβεβαιώνει 32 MP selfie κάμερα και teardrop notch

Η Huawei έχει αρκετές σειρές smartphones, με τα P και τα Mate να είναι τα flagships και οι υπόλοιπες να είναι midrange και low end. Μία από αυτές τις σειρές είναι τα Nova η οποία προσφέρει εξαιρετικά χαρακτηριστικά σε χαμηλές τιμές.

Η επίσημη παρουσίαση των Huawei Nova 5 θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουνίου, και σήμερα, η εταιρεία έκανε tease ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά των συσκευών. Το teaser της Huawei αποκάλυψε ότι οι συσκευές θα είναι εξοπλισμένες με 32MP selfie κάμερα, η οποία θα βρίσκεται μέσα στο teardrop notch.

Με βάση τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα, αναμένεται να κυκλοφορήσουν τέσσερις εκδόσεις, τα Huawei Nova 5, Nova 5i, Nova 5 Pro και Nova 5i Pro.

Επίσης, οι φήμες θέλουν τις συσκευές να έχουν punch hole. Ωστόσο, με βάση το teaser μπορούμε να θεωρήσουμε ότι τα Huawei Nova 5 θα έχουν teardrop notch και τα Nova 5i θα έχουν punch hole.

Καταχωρήσεις στο Geekbench αποκαλύπτουν ότι το Nnova 5i θα είναι εξοπλισμένο με τον Kirin 710, η βασική έκδοση θα διαθέτει τον Kirin 810 και το Huawei Nova 5 Pro θα κουβαλάει τον Kirin 980.

Όπως είναι λογικό, αυτή τη στιγμή επικρατεί μεγάλη σύγχυση γύρω από τον αριθμό των μοντέλων, τα χαρακτηριστικά τους, και τα λοιπά. Αλλά από τη στιγμή που η Huawei ξεκίνησε τα teaser ίσως μάθουμε κάτι παραπάνω πριν την επίσημη παρουσίαση.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 17 Ιουνίου 2019 21:30

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.