Huawei Nova 5: 21 Ιουνίου θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση [Teaser video]

Η Huawei περνάει μία όχι και τόσο ευνοϊκή περίοδο, αλλά αυτό δεν τη σταματάει από τη κυκλοφορία νέων συσκευών. Μόλις εχθές είδαμε ότι έγινε διαθέσιμο προς πώληση το νέο Huawei P20 Lite (2019), στα MediaMarkt της Ελβετίας.

Σήμερα, η Huawei δημοσίευσε στο κοινωνικό δίκτυο Weibo ένα νέο teaser βίντεο μέσω του οποίου ανακοινώνει ότι η νέα σειρά Huawei Nova 5 θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου.

Στο βίντεο δεν θα δούμε τη συσκευή ή έστω τμήμα της. Αντιθέτως, το βίντεο παρουσιάζει διάφορες τοιχογραφίες του λογότυπου της σειράς Nova, τις οποίες δημιούργησαν αρκετοί καλλιτέχνες.

Αναμένουμε ότι η Huawei θα κυκλοφορήσει δύο εκδόσεις του Nova 5, τη στάνταρ και το Nova 5i. Στο παρελθόν η δεύτερη είχε γίνει πλήρως leak και γνωρίζουμε ότι θα έχει LCD 6,4 ιντσών punch-hole οθόνη με ανάλυση 1080 x 2310.

Στο εσωτερικό της θα βρούμε τον Kirin 710, 6GB μνήμη RAM, 128GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης και θα τρέχει EMUI 9.1 βασισμένο στο Android 9 Pie.

Στον τομέα των καμερών, η selfie είναι στα 24MP και στη πίσω όψη θα βρούμε τρεις κάμερες και έναν ToF αισθητήρα. Ακόμη, το Huawei Nova 5i έχει κλασική θύρα ακουστικών, 3.900mAh μπαταρία η οποία υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 10W και φορτίζει μέσω θύρας USB type-C.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το Huawei Nova 5, αλλά σύμφωνα με τις προηγούμενες σειρές αναμένουμε να είναι μία πιο ισχυρή έκδοση του 5i. Φήμες θέλουν, τη συσκευή να είναι αντίστοιχη με το Huawei P20 Lite (2019).

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 14 Ιουνίου 2019 7:17

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.