Samsung Galaxy Fold: Η AT&T ακύρωσε τις προπαραγγελίες, άγνωστη η ημερομηνία κυκλοφορίας

Η Samsung πριν αρκετές εβδομάδες ξεκίνησε να ερευνά τις πιθανές αιτίες πρόκλησης όλων αυτών των προβλημάτων του Samsung Galaxy Fold. Όταν διαπίστωσε ότι η διαδικασία αυτή θα τραβούσε αρκετά, ανακοίνωσε ότι όσες παραγγελίες έγιναν μέσω της σελίδας της θα ακυρώνονταν αυτόματα στα τέλη Μαΐου, εκτός αν οι πελάτες ζητούσαν κάτι διαφορετικό ή αν η εταιρεία κατάφερνε να διορθώσει τη συσκευή.

Λίγες ημέρες αργότερα, αρκετοί λιανοπωλητές άρχισαν να ακυρώνουν τις προπαραγγελίες των Samsung Galaxy Fold. Η μόνη που κράτησε ενεργές τις προπαραγγελίες η AT&T.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο αμερικάνικος πάροχος δεν μπορεί να κρατά άλλο τους πελάτες του σε αναμονή και αποφάσισε να τις ακυρώσει όλες τις προπαραγγελίες.

Η AT&T ενημέρωσε τους πελάτες της μέσω ενός email λέγοντας ότι εξαιτίας της καθυστέρησης του Samsung Galaxy Fold δεν θα μπορέσουν τελικά να αποστείλουν τις συσκευές.

Επιπλέον, δήλωσε ότι όταν η Samsung ανακοινώσει νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του Galaxy Fold θα μπορέσουν να κάνουν καινούργια παραγγελία, και τους αποζημίωσε για την ταλαιπωρία με ένα κουπόνι 100 δολαρίων.

Για όσους δεν θυμούνται, αρχικά η Samsung θα κυκλοφορούσε το Samsung Galaxy Fold στα τέλη Απριλίου. Ξαφνικά αρκετοί previewers ανέφεραν προβλήματα με τη συσκευή κι από τότε η εταιρεία εργάζεται πάνω στην επίλυση τους.

Προηγούμενες αναφορές θέλουν τη Samsung να έχει βρει κάποιες πρόχειρες λύσεις. Ωστόσο, προς το παρόν η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Αν κρίνουμε από την κίνηση της AT&T μάλλον δεν θα το κάνει σύντομα, κι ας υπάρχουν αναφορές ότι η Samsung θα κυκλοφορήσει το Galaxy Fold τον Ιούλιο. Οι ίδιες αναφορές λένε ότι στα τέλη Ιουνίου η εταιρεία θα δώσει μία συνέντευξη τύπου στην οποία θα ανακοινώσει όλες τις αλλαγές.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.