Huawei Nova 5i Pro: Εμφανίστηκε σχηματική απεικόνιση που αποκαλύπτει τον τελικό σχεδιασμό

Huawei Nova 5i Pro, Huawei Nova 5i Pro: Εμφανίστηκε σχηματική απεικόνιση που αποκαλύπτει τον τελικό σχεδιασμό

Όλοι περιμέναμε ότι η Huawei θα παρουσιάσει τέσσερα Nova 5, αλλά τελικά η εταιρεία αποκάλυψε μόνο τρία, τα Huawei Nova 5, Nova 5 Pro και Nova 5i. Μεταξύ των συσκευών υπήρχε μία ακόμη, το Huawei Nova 5i Pro το οποίο είχε εμφανιστεί στην ιστοσελίδα ενός κινέζου λιανοπωλητή.

Η καταχώρηση στην ουσία αποκάλυπτε μόνο το όνομα της συσκευής διότι δεν υπήρχε καμία πληροφορία για τα χαρακτηριστικά της. Επίσης, οι φωτογραφίας φαίνεται να αποτελούσαν απλά placeholders, γιατί απλά όσα έδειχναν δεν έβγαζαν απολύτως κανένα νόημα.

Κι ενώ πιστέψαμε ότι η εταιρεία δεν θα κυκλοφορήσει τελικά το Huawei Nova 5i Pro, έρχεται ο Evan Blass και δημοσιεύει μία σχηματική απεικόνιση του smartphone, η οποία ταιριάζει πάρα πολύ με τον τελικό σχεδιασμό που θα μπορούσε να έχει η συσκευή.

Σύμφωνα με την εικόνα που έδωσε ο Evan Blass, το Huawei Nova 5i Pro θα έχει τετραπλή πίσω κάμερα σε 2×2 διάταξη, με διπλό LED flash και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ακριβώς από κάτω.

Στη μπροστά όψη το Huawei Nova 5i Pro φαίνεται να έχει μεγάλα bezels, punch hole, και στο πάνω bezel υπάρχει ένα ηχείο. Επιπλέον, στην αριστερή πλευρά υπάρχει η θύρα της SIM, και στα δεξιά τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης και απενεργοποίησης της συσκευής. Στο κάτω μέρος ξεχωρίζουν οι κλασική θύρα ακουστικών και μία USB type-C.

Όπως είναι λογικό τα χαρακτηριστικά του Huawei Nova 5i Pro παραμένουν άγνωστα. Αλλά με δεδομένο ότι θα αποτελεί τη μεγαλύτερη έκδοση του Nova 5i αναμένουμε να έχει τις ίδιες κάμερες, την ίδια LCD οθόνη, τον Kirin 810, με 6B RAM και έως 256GB αποθηκευτικό χώρο.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.